Wednesday 16 November 2011

Flower Garden Indeling: Ontwerp en Ideeën

Bloemen zijn essentiële onderdelen van een tuin. Ze kunnen worden beschouwd als het middelpunt van een tuin. In feite, een tuin met een gazon, bomen en fonteinen ziet onvolledig is, tot bloeiende planten worden toegevoegd aan zijn grenzen als in andere bedden regelingen. Hoewel bloemen staan ​​prachtig in elke lay-out, goede planning verhoogt de esthetische waarde van een tuin. Bij het plannen van een bloementuin lay-out, bepaalde criteria moeten worden beschouwd, waarvan sommige de bloem bed, tuin ruimte, bloeiende plant type en andere design tips. Laten we een kijkje nemen op bloementuin ontwerp ideeën.
Flower Garden Indeling: Ontwerp en Ideeën
De lay-out van een bloementuin is afhankelijk van de grootte ervan. De ruimte van de werf en totale oppervlakte van de bloembedden moet eerst worden gepland. De soorten van planten en hun locatie in de tuin moet later worden besloten, gezien hun hoogte, bloeitijd en kleur. De planning van kleuren en bloemen is afhankelijk van uw keuze. De bloem bed moet breed genoeg zijn (ongeveer 5-7 meter), zodat u beter kunt planten opties hebben. Elk bed kan worden gescheiden van de andere door rechte of gebogen lijnen (volgens uw keuze). Een formele tuin ziet er elegant met rechte lijnen.
Zodra u klaar bent de voorbereiding van de lay-out van de tuin, kunt u doorgaan naar de volgende stap het selecteren van bloemen fabrieken. U kunt hierbij denken groeit bloeiende planten, met inbegrip van eenjarigen, biënnales, vaste planten en wijnranken. Hoewel de keuze installaties, moet u overwegen het bedrag van de zorg voor elk type plant samen met de kleur van de bloemen. Eenjarigen voltooien hun levenscyclus in een seizoen, ze groeien, bloem, beer zaden en sterven. Ze zijn het meest de voorkeur voor planten in beddengoed regelingen, in plaats van steeds aan de grenzen. U kunt een andere bloem bed in elk seizoen door de aanplant van eenjarigen.
Een ander voordeel van het selecteren van eenjarigen is dat ze beschikbaar zijn in een breed scala van kleuren. Enkele van de beste eenjarige voor een bloem tuin zijn geraniums, spin bloemen, Braziliaanse verbena en Marguerite madeliefjes. U kunt een kleurenschema door het aanplanten van verschillende jaarlijkse bloemen in hetzelfde bed. Terwijl ze dit doen, zorg er dan de planten in een bed bloem op hetzelfde tijdstip. Jaarlijkse bloemen dienen ook als grote ruimte vulstoffen voor de vaste planten beginnen te bloeien.
Biënnales ontwikkelen van hun bladeren in het eerste seizoen en bloeien in de volgende. Dan werpen ze hun zaad en sterven. Ze kunnen gebruikt worden bij de grenzen en de heggen langs met vaste planten. De meeste voorkeur biënnales voor bloemen tuinen zijn vingerhoedskruid en stokrozen. Meerjarige bloemen zijn lang-levende planten, die bloeien voor een korte duur (ongeveer 3 tot 4 weken) in elk seizoen. U kunt kiezen vaste planten die bloem op verschillende tijdstippen, om zo te maken de bloementuin levendige uitstraling. This manier zal er bloem bloeit in de tuin het hele jaar door, ongeacht het seizoen.
Andere bloeiende planten zijn bollen en wijnranken. Lampen zijn makkelijk te kweken en te behouden, ze bloeien in een seizoen, die slapend blijven voor een tijdje en weer bloem in het volgende seizoen. Enkele van de prachtige bollen zijn tulpen, narcissen, amaryllissen en sneeuwklokjes. Als er hekjes, kunt u een andere look te geven aan uw bloementuin door te groeien wijnranken. Wijnstokken, zoals Morning Glory en hyacint bonen geteeld kan worden, gebaseerd op het kleurenschema van de omgeving. Voor gazons, siergrassen zijn het best geschikt voor alle seizoenen. Naast deze kunt u overwegen gebruik te maken van containers en / of verhoogde bedden in het centrum van het gazon of in de randen. Vul de lege ruimte in de tuin met bloemen en potplanten en uw bloementuin eruit zal zien te voltooien.

No comments:

Post a Comment