Wednesday 23 November 2011

Relatie Compatibiliteit Vragen

Een intieme relatie betekent niet verbannen eenzaamheid. Alleen als we comfortabel met wie we zijn, kunnen we werkelijk onafhankelijk functioneren op een gezonde manier, kunnen we werkelijk functioneren binnen een relatie. Twee helften maken geen geheel, wanneer het aankomt op een gezonde relatie: het duurt twee gehelen. ~ Patricia Fry
Once upon a time I was geweest om een ​​jubileum viering, waar het echtpaar had voltooid 25 jaar samenzijn. Het feest was prachtig, en ze ontving ook een aantal games voor koppels en het paar dat het maximum aantal van deze 'compatibiliteit games' won waren de toekenning van de 'meest compatibele paar' award. Een van de games in de serie was muzikale stoel. Zesenvijftig jaar oude oom Frank en tante Rosy waren deel te nemen aan het evenement. Als de muziek speelde de paren gestart en draait, de muziek gestopt en net als oom Frank op het punt stond zijn plaats nemen op een lege stoel, zag hij zijn vrouw verliest haar controle en net als ze op het punt stond om te vallen, liep hij naar haar toe te vangen haar en verloor zijn stoel. Ze hebben niet het spel winnen, maar dat is het moment dat ik wist wat compatibiliteit was alles over.
Relaties zijn de essentie van het menselijk bestaan. Sinds onheuglijke tijden, werd vastgesteld dat de mens een sociaal dier altijd en behoeften gezonde en bevredigende relaties om te leiden een gelukkig en comfortabel leven. Vaak op momenten mensen vallen in 'liefde' voor alle verkeerde redenen. We zijn beiden geïnteresseerd in sport, we zijn allebei dokters, we zijn allebei natuurliefhebbers - goed als dat is wat werkt voor uw, zijn goed voor je Elke relatie heeft zijn tijd, zodat de twee mensen kunnen krijgen om elkaar te leren kennen goed genoeg om te zien hoe schattig en hoe vervelend ze kunnen worden op keer. Zodra de huwelijksreis fase voorbij is, beginnen mensen zich realiseren dat de dingen vonden ze lief en schattig once upon a time in feite krijgen op hun zenuwen. Dit is waar mensen beginnen het analyseren van hun compatibiliteit.
Mensen die in een relatie moeten beseffen dat maakt niet uit hoe gemaakt-voor-elkaar-ze lijken, altijd is er een fase in een relatie waarin je zou experiencing stemmingswisselingen, uitgebreide gekibbel en ontdekken ook vervelende dingen over elkaar . De vroege fasen van een relatie zijn roze en mooi, maar met de tijd dingen steeds moeilijker krijgen en het is tijd dat mensen hebben om te werken aan het maken van de relatie succesvol. Het gaat niet om hoe veel fouten lokaliseren jou, maar het is alles over hoe je leert om de persoon te houden en accepteren hem / haar, ondanks de vervelende gewoonten en de moos schommels.
Vaak op het internet, kunt u bladeren door talloze websites of vinden zo veel e-mails toegezonden dat deze 'relatie compatibiliteit testen' die vragen over uw gedragspatronen hebben, uw stemmingswisselingen, hobby's en de manier waarop je met elkaar omgaan hebben. Hoewel deze vragen zijn leuk op te lossen, is het zeer oneerlijk om te oordelen de compatibiliteit op basis van deze vragen. Compatibiliteit is geen kwaliteit, het is een continu proces, het is iets dat alleen kan worden gemaakt met tijd, geduld, en natuurlijk de grappige kleine ding genaamd liefde. Er is geen compatibele paar, maar er zijn koppels die de kunst van elkaar kunnen aanvullen en groeien samen zonder elkaar te verstikken.
Nadat een relatie voor een lange tijd, besefte ik dat relaties niet over hoeveel dingen die je met elkaar gemeen hebben of hoe soortgelijke je eigen mening. Het heeft meer te maken met hoe goed je een aanvulling op elkaars verschillen. Ik ben een creatieve schrijver, mijn vriendje is het nastreven van zijn doctoraat in de luchtvaart-en ruimtevaarttechniek. We bespreken onze individuele werkgerelateerde problemen, maar niet echt mengen in het. Wanneer de tijd het toelaat dat hij opent deze website waar ik het werk en leest mijn artikelen en vertelt me ​​dat ik heb een goed werk heeft verricht. Wanneer hij een presentatie of een seminar heeft, probeer ik te zitten door zijn seminar voor een uur of vijfenveertig minuten van zijn lucht-en ruimtevaart fundas en hem te vertellen wat ik heb begrepen is en welk deel klonk als Grieks en Latijn voor mij. Het is niet over pogingen om elkaars interesses te delen, is het over het respecteren van elkaars beroepen en het verstrekken van aanmoediging en ondersteuning gedurende de gehele reis.
De toekomst van een relatie kan niet voorspeld worden gebaseerd op de compatibiliteit quiz of vragenlijst. Het maakt niet uit als uw belangen zijn het tegengestelde polen, noch doet het er toe als je denkstijlen, probleem-aanpak van methoden en stemming patronen zijn totaal verschillend. Relationships are niet over het creëren klonen die denken dat similar en live op een soortgelijke manier. Mensen zijn verschillend en moet anders, om hun eigen bestaan ​​en hun individuele gedachten te houden. Relaties impliceren niet het einde van je persoonlijke ruimte, relaties nooit das je naar beneden, in feite de meest succesvolle relaties zijn die die u in staat om samen en toch niet te verliezen uw individuele identiteiten. Relaties zijn een bron van vervullen gezelschap, inspiratie, vreugde en alle andere emoties die geeft betekenis aan de reis van het leven. Relaties gaan over hoe twee mensen kunnen hun individualiteit te handhaven, samen groeien en toch koester de subtiele verschillen in hun persoonlijkheid. Samengevat, ik heb een paar lijnen van Kahlil Gibran offerte, omdat deze lijnen hebben echt de essentie van echte romanticus compatibiliteit.
; Ja, zult u samen, zelfs in de stille herinnering van God.
Maar laten er tussenruimten zijn in je samenzijn,
En laat de winden van de hemel tussen je dansen.
Hebt elkander lief, maar maken niet een band van liefde:
Laat het liever een golvende zee tussen de kusten van uw zielen.
Vul elkanders beker, maar drinkt niet uit dezelfde beker.
Geef een ander van uw brood, maar eet niet van hetzelfde brood.
Zing en dans samen en wees blij, maar laat een ieder van jullie alleen zijn,
Zelfs als de snaren van een luit zijn alleen al doortrilt hen dezelfde muziek.
~ Kahlil Gibran

No comments:

Post a Comment