Sunday 20 November 2011

Feiten over Kentucky Bluegrass

De Kentucky blue grass is ontstaan ​​in de noordelijke delen van Azië en Europa en in de bergachtige regio's van Marokko en Algerije. Het was naar de VS brachten samen met verschillende zaden uitgevoerd door kolonisten. Deze 18-24 cm hoge gras verspreidt zich door middel van frezen en wortelstokken. De Kentucky blue grass kan gemakkelijk worden herkend door de eigenaardige vorm van een boot vertrekt. Het gras voltooit zijn levenscyclus door het produceren van een bloeiwijze als de zaden rijpen. Een duidelijk kenmerk van de Kentucky blue grass, is dat de bladeren rechtop worden tijdens de lente en zomer seizoen. Hetzelfde blad geworden liggend aan het eind van de zomer. Het gebeurt als gevolg om de verandering in de lengte van de dag.
Enkele eenvoudige Kentucky Bluegrass feiten, het blijft groen van kleur voor ongeveer 10-12 dagen, wanneer in de groeifase. Anders dan bij de bermuda gras dat 5-7 groene bladeren per scheut beren, de Kentucky blue grass heeft 3-4 groene bladeren op elke schieten. ; De bladschijf van Kentucky bluegrass verlaagt in lengte van de oorspronkelijke 3-4 inch formaat in de periode tussen het vroege voorjaar en de nazomer. ; Shoots van sommige van deze planten om te zetten in wortelstokken als ze in te voeren en te groeien onder de grond. ; De vertakking van de wortelstokken van het gras kan blijven voor vele jaren. ; Tijdens het herfstseizoen, krijgen een grote hoeveelheid koolhydraten opgebouwd in de wortelstokken van de Kentucky bluegrass. Deze cumulatieve koolhydraten helpen bij de groei van scheuten tijdens de volgende lente. ; De groei van de wortels vertraagt ​​met de stijging van de temperatuur; 60oF is de beste temperatuur voor de groei van de wortels. ; Rassen; het algemeen, op het moment van de plantage, zijn zaden van verschillende rassen door elkaar gemengd, wat resulteert in een beter rendement. Aangezien verschillende rassen hebben verschillende eigenschappen, zoals tolerantie voor temperatuur, schaduw en barre weersomstandigheden, gemengde zaaien vermindert het risico op verlies van het hele grasveld; die zouden kunnen gebeuren als een enkel ras wordt gebruikt.
Feiten over Voortplanting en Management; The Kentucky bluegrass wordt gepropageerd door middel van zaaien. Een hoeveelheid van 2-3 kilo zaden gebruikt moet worden over een oppervlakte van 1000 vierkante meter voor het inzaaien. Zaden zijn gezaaid door de methode van IE 'omroep' verspreiden handmatig. De nieuwe groei van het gras heeft voldoende water en licht - ongeveer 2-3 keer in een dag, althans voor de eerste twee weken. ; Roterende maaiers zijn gebruikt voor het maaien, die wordt gestart wanneer het gras een hoogte van 2 cm bereikt. ; Om de Kentucky bluegrass in de zomers seizoen, 2 inch water moet worden verstrekt per week. Hier, de hoeveelheid water dat de totale gazon vermenigvuldigd met de hoogte omvat - 2 cm is gelijk aan 2 inch water. Echter, het gras is tolerant voor watertekort en het kan overleven zonder irrigatie gedurende een aanzienlijke periode van tijd. ; The Kentucky Bluegrass behoeften 5-6 kilo stikstof in het eerste jaar terwijl het vereiste vermindert later en 2-3 kilo stikstof is genoeg om het gras daarna te bevruchten. ; Groeiende de Kentucky Bluegrass in alkalische bodem levert een tekort, bekend als 'ijzerchlorose'. De aderen van de bladeren geel worden als gevolg van dit tekort. Aangezien fosfor bevruchting verergert het probleem nog verder moet worden toegepast in minimumhoeveelheid. ; Ziekten en plagen Management; Paardebloem, klaver en crabgrass nadelig beïnvloeden Kentucky Bluegrass het meest. Deze kan worden bediend met de toepassing van herbiciden 'pre-opkomst'. De 'hormonen type' herbiciden worden gebruikt in het beheer van het onkruid met brede bladeren. Trichloorfon (Dylox) kan worden gebruikt om maden te controleren. Voorkomende ziekten die de Kentucky Bluegrass beïnvloeden zijn Helminthosporium which schilvlekjes, echte meeldauw, fusarium en roest ontwikkelt. Zaaien van de ziekte van tolerante rassen is de beste manier om deze ziekten te voorkomen. Fusarium bacterievuur een ziekte die rot van wortels en bleken van bladeren kunnen worden beheerd door de aanplant van de bluegrass, samen met raaigras in een mengsel veroorzaakt.
Kentucky Bluegrass ziet er mooi uit in gazons en wordt ook gebruikt in weilanden. Paarden, schapen en runderen gevoed dit gras. De Kentucky Bluegrass is ontstaan ​​in Europa en vandaag heeft betrekking op een uitgestrekt gebied in Canada en de Verenigde Staten. Het gras is gemakkelijk om te oogsten en het groeit in tal van variëteiten. Deze multifunctionele gras is zeker een Nature's Gift voor de mens.

No comments:

Post a Comment