Monday 14 November 2011

Victorian Style Huizen

De oorsprong van Victoriaanse architectuur dateert uit het Victoriaanse tijdperk, de tijd dat koningin Victoria Engeland regeerde. De hedendaagse periode 1837 tot 1901 getuige van een snelle groei in de industrialisatie leiden tot een beter en welvarende samenleving. Mensen begonnen met de bouw innovatieve huizen die werden geassocieerd met de rijkdom en positie in de samenleving. De resulterende structuren die een typische majestueuze bouwstijl hadden waren aangeduid als Victoriaanse architectuur. De stijl groeide snel in populariteit en is nog een handelsmerk ontwikkeling in de architectuurgeschiedenis. Natuurlijke instellingen, geometrische patronen, historische voelen en elementen van persoonlijke touch zijn karakteristieke kenmerken van een Victoriaans huis.
Victorian Design; De Victoriaanse leeftijd luidde de samenvloeiing van verschillende takken van bouw en ontwerpen. Een Victoriaans huis is populair omdat het behoudt de charmante effect en eeuwenoude mystiek en geeft je ook ruimte om nemen uw eigen toevoegingen. In feite, Victoriaanse architectuur bloeide in populariteit omdat het was nooit een imposante stijl maar een samensmelting van plaatselijke invloeden samen met de basisaspecten van Victoriaanse ontwerp. Bijna alle Victoriaanse huizen hebben een groene en een gemanicuurde gazon of open ruimte omheen. De gotische architectuur, Italianiserend stijl, Neo-klassieke stijl of de Tweede empirestijl; elk heeft zijn eigen speciale impact op Victoriaanse architectuur. De Victoriaanse huizen ingebouwde in Amerika tijdens de vroege perioden werden grotendeels eenvoudige in ontwerp. Later, speciaal de Burgeroorlog periode na de ontwerpen werd meer en ingewikkelder.
Momenteel kan een mengsel van beide de stijlen leiden tot een prachtige creatie. Klassieke ornamenten en een rijk gebruik van kleuren zijn een vast onderdeel van een victoriaans huis. Er zijn bepaalde invloeden die een integraal onderdeel van een Victoriaanse design. Bogen, spitse set vensters repliceren kastelen en kerken van de middeleeuwse periode zijn een gotische beïnvloeden. In de Verenigde Staten, de geavanceerde vorm van deze stijl werd meer populair, dat omvatte van de klassieke structuren beïnvloed door Italiaanse architectuur. De showy en bracketed stijl van huizen omvat brede porches met decoratieve ophangingen, lage daken en een plaats gevuld met meubilair. De meubels, wezen hout werk, wordt algemeen zware met een enorme display van wapenkamers, grote set van stoelen, grote en mollige kussens en sofa sets. De onderliggende punt is dat er is een enorme en prominente kijken naar het meubilair in deze stijl.
Victorian Interiors; De interieurs van een victoriaans huis zijn typisch overstroomd met een kwistig gebruik van kleur en een koninklijke smaak. Ingewikkelde ontwerp werk en uitgebreid gebruik van wand papers optuigen van een romantische, klassieke of een formele thema enkele van de regelmatige patronen van een victoriaans huis. Een luxe home kan hebben kroonlijsten, lijstwerk en medaillon werkt. Een ingewikkelde constructie van verlichtings-en donkere kleuren, veel gebruik van marmer, lak en de zware kroonluchters verhogen ook de interieurs van het huis de Victoriaanse manier. Borduurwerk en het gebruik van textiel voor vloerbedekking should rich in textuur zijn met een genereus gebruik van florale patronen vergelijkbaar met die gebruikt in Indiase of Aziatische scholen van de architectuur een grote toegevoegde waarde aan dit ontwerp.
De invloed van de Franse en Italiaanse ontwerpen is significant in het ontwerp van de interieurs. Een Victoriaans home is een merk van prestige en eer waarop de eigenaar opdrachten. Daarom moet de design geven out dergelijk beroep dat een eerste keer bezoeker moet een gevoel van de pracht en de majestueuze effect geassocieerd met een welvarende setting krijgen. Het Victoriaanse tijdperk symboliseerde de aura en macht van de Britse Rijk. Evenzo moet een Victoriaans huis treffend portretteren de 'regeerperiode' en de 'autoriteit' van de eigenaar, dat geschikt is voor een koninklijke groetenis.

No comments:

Post a Comment