Tuesday 29 November 2011

Instructies over het Leren om een motorfiets te rijden

Leren om te rijden een motorfiets is een van de meest spannende dingen die men ooit kan ervaren in zijn leven. Je bent echt missen de spanning en opwinding als je nog nooit gereden een motorfiets. Deze motorfiets te rijden kan plezierig zijn op het eerste, maar kan weer gevaarlijk zijn als dingen niet gaan zoals verwacht. Het is een totaal andere taak van leren om een ​​auto te rijden. In geval van een motorfiets, moet u zich vooral concentreren op de balans van de motorfiets tijdens het rijden het. Overwegende dat tijdens het rijden van een auto, moet je niet concentreren op de balans van de auto. Iedereen kan leren om te rijden, het jong of oud zijn.
Leren om te rijden, hangt sterk af van de fiets die u gebruikt. Het is makkelijk als je leert op een laag-aangedreven fiets in plaats van een zware. Het moet een gewoon fiets die niet veel macht of pick-up zijn. Als u direct springen op een superbike of een kruiser, kun je in grote problemen. High-powered fietsen hebben een veel acceleratie, meerdere versnellingen en brute kracht. Overigens zijn ze zeer moeilijk te hanteren, zelfs voor mensen, die regelmatig rijden fietsen. Ze zijn niet bedoeld voor de eerste keer renners of leerlingen, maar ook voor professionals. Houd je ogen op de weg tijdens het rijden is heilig.
Je moet altijd een goede trainer zittend op de bijrijder stoel en helpen u, die heeft minstens een paar jaar ervaring in het rijden. Leren om alleen te rijden zonder een trainer kan leiden tot ongevallen en ernstig letsel veroorzaken. Voordat je op de motorfiets, ervoor te zorgen dat de remmen, gaspedaal, tandwielen en andere onderdelen zijn prima. Neem een ​​nota van alle technische specificaties van de fiets, zoals het aantal versnellingen, versnelling, fiets vermogen en koppel en ga zo maar door. U moet nooit proberen om de motorfiets te rijden zonder te weten al die details.
U moet veiligheid vistuig Draag altijd Voor het aanleren om te rijden, en dat omvat rijhandschoenen, jas, laarzen en een helm. De fiets zonder het dragen van enige of deze veiligheid accessoires kan leiden tot ernstige verwondingen, ongeacht of u bent op een hoge of lage snelheid. Op de motorfiets zitten en krijg een gevoel van de fiets en stel uw lichaamsgewicht het optimaliseren van uw saldo. Houd een voet op de grond en de andere op de voet-rest, en let op de fiets het gewicht. Vergeet niet dat iedere motor is anders dan de rest, dus het is aan te raden om wat tijd met hen in eerste instantie door te brengen.
Start de motor nadat je comfortabel met al zijn de controles. Sommigen hebben kick starters en sommigen hebben een elektrische starter. Als het een kick start fiets, schop de hendel op de grond voor haar om te beginnen. Maar let op: de kick hendel terug als een kick kan uw kalf ernstig gewond. Voordat je kick start, ervoor te zorgen dat de versnellingsbak in neutraal staat en de neutrale brandt. Dit is de tijd om alle operaties die je geleerd hebt uit te voeren.
Geef het een beetje gas in eerste instantie, drukt u op de koppeling en schakel de eerste versnelling door te drukken op de versnellingspook naar beneden of boven afhankelijk van het vistuig patroon. Wanneer de versnelling wordt gekozen de neutrale licht op de console wordt uitgeschakeld. Verhoging van de gashendel en tegelijkertijd de koppelingshendel loslaten. Vergeet niet dat de koers van het gaspedaal te verhogen en de koppelingshendel loslaten moet in verhouding zijn en op hetzelfde moment. Wanneer de snelheid van de fiets verhoogt, drukt u op de koppeling en het gebruik van de versnellingshendel om naar de volgende versnelling. Dit proces moet worden voortgezet tot aan de fiets is in de bovenste versnelling. Als u te vertragen, te remmen door het indrukken van de remhendel op de grond. Als u moet stoppen, drukt u op de koppeling en verandering van de hoogste versnelling naar een lagere of de laagste versnelling. De snelheid hangt af van de versnelling je hebt ingeschakeld. Als u te draaien, vertragen een beetje en een oogje houden op de hoek. De praktijk tot je vertrouwd bent met de fiets en zeker genoeg om alleen te rijden.
Als je eenmaal hebt geleerd om je fiets rijden, ik weet zeker dat je zou beginnen te voelen de adrenaline wanneer de wind begint gefluit in je oren. Zorg ervoor dat je weet the veiligheid vistuig en ik hoop dat je een aangename rit.

No comments:

Post a Comment