Sunday 13 November 2011

Badkamer Kleurenschema's en accessoires

Traditioneel, een badkamer in de meest eenvoudige zin, strikt betekende een plaats waar men kan zwemmen (hebben een douche) reinigen of bij te wonen van de natuur noemen. De badkamer / toilet / wasruimte / toilet / Loo / toilet of een van de honderd andere namen is bekend, was niet een plaats waar men een lange tijd, dus in het algemeen, terwijl de bouw van een woning / kantoor / commerciële gebouw, kosten op het ontwerpen van de badkamer nam een ​​achterbank. Een badkamer meestal had net de minimale faciliteiten die iemands business afwerking. Niks speciaals. In feite kon worden gezegd dat de badkamer was meestal de meest verwaarloosde en onesthetisch ruimte, in een residentiële of commerciële faciliteit, waar men zou primair ga naar natuur oproep bijwonen of haastig hebben een douche ... en snel wegwezen!
Echter met het bewustzijn van het belang van hygiëne (name in badkamers) en de toenemende vraag voor schone, hygiënisch en esthetische nutsbedrijven, heeft de industrie gereageerd met een vloed van ideeën en producten aan de badkamer maken een plaats waar men zou letterlijk graag besteden uren, ontspannende. luxuriating in een badkuip, met allerlei geurige badoliën of lezen een boek terwijl uw haarkleur sets op uw haren, of ongeacht. Het bereik van nieuwe en mooi bad en sanitatie accessoires, meubels speciaal ontworpen voor badkamers met prachtige kleurenpatronen voor de badkamer muren, enz. duurt slechts iemands adem. Als u wilt een badkamer die zowel efficiënt en elegant, hier zijn enkele ideeën die u kunnen helpen.
Badkamer Kleurenschema's; Color voegt levensecht en kunnen worden therapeutische alsmede. Egaal grijs of wit muren kunnen depressief worden, alsof je in een ziekenhuis, waar de muren en tegels zijn meestal steriel wit. Kleuren kan veranderen onze stemmingen. Iedereen houdt om te blijven hangen in ruimten waar de kleuren zijn fris, rustgevend, revitaliserende of trendy, terwijl niemand houdt ervan om rond te hangen in een ruimte, of voor die materie, elke plaats, waar de kleuren zijn ofwel dof en vies kijken of clash met je aura's. Maar men moet weten hoe te mixen en matchen de kleuren kunnen anders het resultaat rampzalig zijn! Stel je voor dat tomaatrood muren met blauwe fittingen, groene gordijnen, oranje tegels .. en ga zo maar door .. rampzalig!
Badkamer kleurenschema's gelden niet alleen voor de muren, maar om de algehele look & feel van de badkamer. Zodat, de kleur van de meubelen en accessoires zoals tegels, wastafels, commodes, kasten, fittingen, zelfs handdoeken, kleden, en badkamer decoraties ook materie. Hier zijn enkele basics te overwegen, wanneer kiezen kleuren voor de badkamer.
Primaire en secundaire kleuren; Iedereen kent over de primaire (rood, blauw, geel) en secundaire kleuren (groen, oranje, paars). Het is algemeen bekend dat de secundaire kleuren worden verkregen wanneer twee primaire kleuren worden gemengd. Maar weet u over tertiaire kleuren? Tertiaire kleuren zijn afgeleid wanneer een primaire kleur wordt toegevoegd aan een secundaire, geven een ander effect. Afgezien van deze basiskleuren, is er een hele breed scala van tinten en tinten of kleurschakering, om uit te kiezen. When wit wordt toegevoegd aan een kleur, het produceert een tint, en bij zwart of grijs is toegevoegd, produceert het een schaduw! Te maken ingewikkelder, tegenwoordig u ook iets dat heet getextureerd kleuren. Dit alles misschien verwarrende krijgen, dus het beste te verwijzen naar een kleurenwiel.
Color Wheel; Kies kleuren uit een kleurenwiel. Een kleur wiel is een geweldige steun in kiezen van de juiste kleurenschema voor uw badkamer. Analoge kleuren (kleuren die naast elkaar op de kleurenschijf) geven een harmonieuze voelen. Complementaire kleuren (kleuren die over elkaar staan ​​op de kleurenwiel) zijn contrasterende kleuren, die samen wanneer gecombineerd, geeft een jazzy en artistieke look.
Kleuren en hun betekenis; Kleuren zijn zeiden tot hun eigen interpretaties hebben en worden geassocieerd met verschillende emoties. Bijvoorbeeld zijn groen en geel algemeen gezien als vers en verjongende, zijnde gelijkaardig aan de kleuren van natuur, terwijl rood, paars en zwart zijn intens, mysterieuze en sensuele kleuren. Een schaduw van rode en oranje zou geven een aardachtige kleur, terwijl tinten van paars en blauw (Mauve, lilac en lavendel) zijn rustgevende kleuren. Afhankelijk van welke stemming u wilt maken in uw badkamer, kunt u terecht voor de kleuren in verband met het. Als u wilt voelen gerevitaliseerd en energiek, ga voor aardachtig rode en oranje kleuren. Anderzijds, als je wilt voelen gekalmeerd en ontspannen, voor tinten van go blauw, groen, geel of mauve. Als u graag een gevoel van elegantie en luxe project, ga voor zware kleuren. Als u wilt uw badkamer om uw creativiteit te uiten, ga voor een artistieke splash van contrasterende kleuren en out-of-the-gewone ontwerpen.
In scenario vandaag, zijn er echt geen vaste regels. U kunt zo creatief als je wilt, houdend met de basics. Andere tip terwijl denken van een kleurenschema, is dat licht tinten of kleuren een illusie van ruimte geven, dus als uw badkamer niet erg roomy, je kon overwegen dit.
Badkamer Accessoires; Badkamer accessoires zijn principe de hulpapparatuur of invoegtoepassingen dat de Essentials ondersteunen. Badkamer accessoires bereik van uw zeepbakjes om zeep dispensers, glasplaten, kleed haken, handgrepen, badkamer bakken, handdoek ringen, wc-borstels, toiletrol houders en meer, te bezitten of te houden in plaats van alle essentiële zaken die worden gebruikt in een badkamer. Accessoires ook omvatten de Essentials, zoals douches, geisers, commodes, tegels, badkamer verlichting enzovoort. Ze helpen te houden uw badkamer systematische en gemakkelijk te onderhouden. Gasten behulp uw badkamer zal geen moeite lokaliseren zepen, shampoos, handdoeken etc. indien de badkamer accessoires zijn in plaats. Er geen gebrek van accessoires voor hedendaagse badkamers. Accessoires komen in alle maten, vormen kleuren en ontwerpen. Allen u moet doen is om hen.
Ja, zijn wat wacht je op? Ga je gang en kleur uw badkamer met een kleurenschema dat is oogstrelend en de ziel, en vul hem met esthetische en efficiënte accessoires, om uw badkamer, een plek van ontspanning en toevlucht maken.

No comments:

Post a Comment