Monday 7 November 2011

Tuinaanleg - Ontwerp en Ideeën

Het is van het grootste belang om de lay-out van uw tuin te visualiseren in overeenstemming met de beschikbare ruimte. Om te beginnen, kan je een stuk papier en maak een ruwe schets van de lay-out die je hebt gepland voor uw tuin. Met een blauwdruk van ideeën en ontwerpen die je zou kunnen implementeren in uw tuin is een aspect dat niet mag worden genegeerd.
Enkele van de belangrijke elementen je rekening moet houden bij het ontwerp landschap van uw tuin moet worden paden, zithoeken, waterpartijen en de groei habitat van planten. Als je niet al te comfortabel ontwerpen van uw tuin, kon je gebruik maken van de diensten van professionals op dit gebied.
Tuinmeubelen, zithoekjes in de tuin zijn erg belangrijk. Je kan kiezen uit een hele reeks van terrasmeubilair, bestaande uit een tafel, een paar stoelen en parasols. De rustige comfort van banken en schommels zal zeker toe te voegen nostalgie in uw tuin. Je kon kiezen uit materialen, zoals kunststoffen, glas, hout en metalen voor uw tuinmeubilair. Je kan ook gebruik terrasverwarmers die in hoofdzaak zal nuttig zijn in koude winters.
Omheiningen; Een tuin met een goede omheining toevoegt aan haar charme en schoonheid. Hoewel hedges worden gewoonlijk gebruikt om grenzen in verschillende secties van de tuin vorm, ze uitzettijd up veel vocht en voedingsstoffen uit de bodem in de tuin die niet mag worden goed voor de andere planten. Je kan gebruik maken van verschillende vormen van baksteen, natuursteen of beton om de verschillende planten die u in uw tuin aan te vullen.
Gazon; De kleine kleine uitgestrektheid van een rijke groen gazon vormt een essentiële functie in de lay-out van elke tuin. Het gladde oppervlak van een gazon draagt ​​bij aan de ontspannen gevoel en visueel een aanvulling op de naburige planten in de tuin. Sprinklers en grasmaaiers moeten regelmatig worden gebruikt om ervoor te zorgen dat het gazon frisse looks en trim.
Leertraject; kleine paadjes die leiden tot een bepaald gebied in een tuin van aanzienlijk belang zijn. Ze laten verschillende gebieden in de tuin te gemakkelijk toegankelijk zijn. Ze geven de tuin een symmetrische vorm en toe te voegen aan haar schoonheid. Materialen zoals bakstenen en steen kan worden gebruikt om de grenzen van de routes markeren.
Vijvers en watervallen; De aanwezigheid van een waterval in uw tuin heeft een magische uitwerking op mensen. Het geluid van water stromende door de rotsen brengt een gevoel van kalmte dat u ervaring in bounty natuur. De waterstroom door de rotsen konden donderende of rustig zijn. In geval u kiest te hebben een vijver, geometrische en symmetrische ontwerpen zijn voorkeur. Koi vijvers worden algemeen gebruikt in tuinen hele wereld. Van plan om een ​​vijver of een waterval is een scherp oog voor detail, dus zou het passend bij de hand over de taak om een ​​tuinarchitect.
Tuinverlichting; Een goed verlichte tuin biedt een spectaculair uitzicht, met name in de after hours. Verlichting is een aspect dat niet mag worden genegeerd, terwijl het ontwerp van een tuin. Je kon kiezen chroom of koper armaturen op je pad grenzen te markeren. Je zou ook kunnen opzetten schijnwerpers te presenteren je bloembedden of patio gebieden in uw tuin. Kies uit de grote verscheidenheid van zonne lampjes beschikbaar, om landschap uw tuin.
Afgezien van de hierboven genoemde ontwerpen en ideeën voor een tuin lay-out, zou je blijft improviseren op de rangschikking van planten op een regelmatige basis naar een nieuwe look te geven en voelen aan uw tuin.

No comments:

Post a Comment