Sunday 27 November 2011

Manieren af te raken van Stinkdieren

Stinkdieren kunnen veroorzaken overlast voor de mens door gravende onder het gebouw, voederen van pluimvee en het uitzenden van een vieze geur. Afgezien van deze, kunnen ze schade moestuinen, gazons, bijenkorven, enz. Ze kunnen drager zijn van rabiës en kan ook besmet zijn met Aleutians ziekte, tularemie en hondenziekte en diverse parasieten zoals vlooien, luizen, teken, lintwormen en platwormen zijn. Daarom is het belangrijk zich te ontdoen van stinkdieren van uw plaats.
Stinkdieren zijn nachtelijke aaseters en ze voeden zich met alles van afval om insecten en pluimvee. Zodra ze iets te krijgen te voeden van uw plaats, zal het hen aanmoedigen om de plaats te bezoeken vaker. Dus het eerste vooral is om te verwijderen de voedselketen terechtkomen. Een andere manier om zich te ontdoen van die dieren worden door aanpassing van uw leefomgeving, zodat ze te voorkomen van het maken van een schuilplaats in uw land. Gebruik van insectenwerende middelen en afschrikkende kunnen u ook helpen bij deze taak. Ten slotte kunt u uitzetten degenen die reeds een hol gemaakt door fumigatie, trapping, etc. Laten we gaan door de verschillende manieren om zich te ontdoen van stinkdieren.
Verwijdering van voedselbron; Stinkdieren zijn alleseters, die eten insecten en hun larven, regenwormen, kleine knaagdieren, vogels, eieren, bessen, wortels, bladeren, grassen, schimmels, en noten. In vaste gebieden fungeren ze als aaseters en voeden zich met afval, bijen, voedsel voor huisdieren en kadavers. Omdat ze 's nachts, moet u vermijden om gezelschapsdieren buiten,' s nachts. Om dezelfde reden moet vuilnis niet buiten worden gehouden. Als dat niet mogelijk is, vervolgens vast door te bedekken met een strakke deksel of met omheiningen het, zoals stinkdieren kan niet klimmen hoge hekken.
U moet uw moestuin en gazon regelmatig schoon te verwijderen rottende groenten, fruit, noten, bessen en bladeren, die kunnen aantrekken knaagdieren, insecten en larven ook. The stinkdieren kan feest op het rottende afval alsmede de knaagdieren en insecten. Ongediertebestrijding programma's te weren insecten en knaagdieren is ook gunstig. U dient zoveel mogelijk te beperken het gebruik van gemakkelijk toegankelijke waterbronnen en vogelvoeder morsen.
Wijzig uw Habitat; uw leefomgeving kunnen hebben op veel plaatsen die een mogelijke schuilplaats voor stinkdieren worden. You can voegen open gebieden met drie meter hoge gaas. Het hek moet men voet diep om te voorkomen dat ze graven zijn. Omheining van de gebieden die kunnen interesseren stinkdieren zoals de tuin, compost kuil, pluimveebedrijf, etc. Vul in de gaten en greppels rondom uw huis en afdichting degenen onder het huis, schuren, dekken, en andere bovengrondse structuren. Bewaar lumper en junk materialen, als het kan beschutting voorzien in de stinkdieren.
Insectenwerende middelen en Afschrikmiddelen; Hoewel vele commerciële insectenwerende middelen beschikbaar zijn, weinig geven consistente resultaten. Kleding of katoen, ballen, doordrenkt met ammoniak zijn gevonden om doeltreffend te zijn tegen stinkdieren. Je moet regelmatig vervangen de kleding, als ammoniak verdampt en de stinkdieren terug zal komen. Zelfs naftaleen ballen in grote aantallen worden gerapporteerd bruikbaar te zijn voor dit doel. Er zijn meldingen dat hond en kat insectenwerende middelen ook effectief zijn.
Sommige mensen gebruiken de hond urine, coyote en andere roofdieren zich te ontdoen van stinkdieren. Ze zijn nu beschikbaar in de markt en het enige ding om te onthouden is om het opnieuw in uw omgeving na elke regenval. Het is ook gezegd dat stinkdieren niet kan de geur van citrusvruchten tolereren. Dus, je kunt sinaasappel of citroen schillen te verspreiden in uw omgeving. Stinkdieren zijn erg gevoelig voor licht als ze zijn nachtdieren. Daarom kan het gebruik van een bewegingssensor vloed licht schrikken van het dier en op zijn beurt te voorkomen dat ze het invoeren van de lokalen.
Ontruiming van Stinkdieren; de hierboven genoemde maatregelen van toepassing zijn in het voorkomen van Skunks uit het invoeren van uw plaats. Als ze al gevonden hun schuilplaats in uw land, kunt u uitzetten ze door de volgende methoden. Een methode is om ontsmetten de holen van deze dieren. Gaspatronen zijn beschikbaar voor dit doel en de begassing can dood van stinkdieren te wijten aan verstikking of door het inademen van giftige gassen veroorzaken. Altijd zorgvuldig te gebruiken volgens de instructies, voor een andere gevaren te vermijden. Als de wet kunt u gebruik maken vallen voor stinkdieren, dan kun je toevlucht nemen tot deze methode. Use vallen om stinkdieren te vangen en neem hem buiten de stad en laat het stinkdier op een afgelegen plaats. Andere methode te verdrijven stinkdieren zijn door het plaatsen van insectenwerende middelen zoals ammoniak in hun holen. Ontruiming van stinkdieren moet gebeuren met de grootste zorg, want skunk beet is schadelijk.
Het beste wat te doen is voorkomen dat ze het invoeren van uw pand. Houd uw pand schoon en te ontdoen van stinkdieren en hun vieze geur op een gezonde manier.

No comments:

Post a Comment