Tuesday 22 November 2011

Plannen om een gemetselde barbecue Bouw

De prikkelende geur van hamburgers en steak grillen op de barbecue vult het diepst van uw neusgaten. Maar het probleem is dat het afkomstig is van uw buren achtertuin, en je wilde je had een barbecue in uw eigen achtertuin. Wees niet teleurgesteld, want de volgende paar regels zal licht op plannen om een ​​gemetselde barbecue te bouwen gooien.
Hoewel het bouwen van een gemetselde barbecue is niet een erg ingewikkelde klus, er zijn bepaalde stappen die moeten worden gevolgd voordat u van plan bent op het bouwen van een. Een goede planning is de sleutel tot het opbouwen van een gemetselde barbecue.
Locatie; Afhankelijk van de frequentie van het gebruik, het kiezen van een locatie om een ​​gemetselde barbecue te bouwen is erg belangrijk. De locatie gekozen moet zodanig zijn dat het is gemakkelijk toegankelijk voor de leden van de familie. Het zou verstandig om een ​​hoekje in uw achtertuin te kiezen in overeenstemming met de richting van de wind. Het laatste wat je zou willen is de rook om direct te blazen op je gezicht of voer uw huis. Een ander belangrijk aspect is ervoor te zorgen dat er geen bovengrondse elektrische circuits of draden boven de plaats waar u van plan bent uw gemetselde barbecue te bouwen. Vergeet niet, je moet barbecue uw vlees, niet uw thuis!
Grondwerken, een sterke basis is van essentieel belang om een ​​stevige gemetselde barbecue te bouwen. Je moet het opzetten van de bakstenen op een stevig fundament van beton, dus is het essentieel dat je een houten frame gebruiken als een sjabloon om de juiste afmetingen van uw gemetselde barbecue te krijgen. Het is altijd een goed idee om de stichting licht hellende te bouwen, omdat dit voorkomt dat het regenwater zich ophoopt onder daar. Gebruik een concrete mix cement aan de basis voor de bakstenen barbecue u van plan bent te bouwen leggen. Eens is dat gedaan, geeft de cement approximately achtenveertig uren bindt behoorlijk.
Metselwerk; Zodra het pad klaar is, maak merken waar je de bakstenen positie en twee cursussen van bakstenen lag op een dun laagje mortel. Vergeet niet, de mortel moet worden gemaakt van een-vierde deel van gebluste kalk, een deel van cement en drie delen van metselzand. Deze samenhang helpt de bakstenen genieten in het vocht van de mortel die fungeert als bindmiddel. Zodra de twee cursussen worden opgezet op een dunne laag mortel, toename van het gebruik van mortel en blijven muren te bouwen met bakstenen, houden er rekening mee dat de holle of horizontale vorm van je muren moet grenzend aan de grills zich op een relatief comfortabele hoogte. Het werk van de hoeken en gaten in de muren door het aanbrengen van mortel die helpt bij het opvullen van de holtes in de muren. Zorg ervoor dat schraap de overtollige mortel die is verzameld over de muren. To zorgen symmetrische lijnen, gebruik van een dunne buis op de mortelvoegen comprimeren horizontaal en verticaal.
Gebruik een beitel of een breed blad samen met een hamer om de stenen in het geval u ervoor kiezen om een ​​holle patroon te gebruiken om uw gemetselde barbecue te bouwen snijden. Geef de mortel enige tijd om te drogen en gebruik een zachte borstel om het grind schoon te maken. Het enige wat u hoeft te doen is ingesteld je grills, en uw gemetselde barbecue is klaar om gebruikt te worden.
Deze bakstenen barbecue zal u toelaten om een ​​aantal van de beste barbecue partijen met familie en vrienden te organiseren. Dus ga je gang en maak je klaar voor een echte plezier met dierbaren.

No comments:

Post a Comment