Saturday 5 November 2011

Tips voor beginners Growing Orchids

Orchideeën behoren tot het Orchidaceae familie van bloemplanten (Angiospermae), en is vernoemd naar het geslacht Orchis genoemd. Orchideeën worden meestal gevonden in tropische gebieden zoals Azië, Midden-Amerika, en Zuid-Amerika. Ze zijn ook gevonden in Zuid-Patagonië, Macquarie Eiland, boven de poolcirkel, en dicht naar Antarctica. Orchideeën zijn groep van planten met meer dan 880 geslachten, en er wordt geschat dat er ongeveer 28.000 soorten van deze prachtige bloem.
Vanille, een van de vele orchideeën genus, is commercieel gebruikt als smaakstof voor voeding. De ondergrondse stengel van de Early Purple Orchid (Orchis mascula) is in poedervorm en wordt gebruikt voor het koken in verschillende ijsjes en warme dranken. De geur van de orchidee wordt vaak gebruikt door perfumists om nieuwe potentiële geuren en parfums te ontdekken.
Some orchideeën bloeien kan tweemaal of driemaal per jaar, terwijl enkele anderen bloei per jaar. Deze bloei duren vaak voor bijna een maand. Afhankelijk van het type van de soorten, deze exotische kamerplanten variëren in grootte, kleur, vorm en geur. Ze zijn onderverdeeld in twee verschillende fundamentele groei types: de monopodiaal die groeit in de vorm van een centrale vloeien voort uit de tip, en de sympodiale dat een onderstam heeft en groeit uit tot een stam om bloemen te produceren.
Groeiende orchideeën wordt meestal als zeer moeilijk. Maar eenmaal aan de eisen van deze prachtige planten worden begrepen, ze zijn zeer eenvoudig en gemakkelijk te kweken. Orchideeën bloeien regelmatig voor jaren in goede klimatologische omstandigheden en de toenemende hen kan een diep bevredigende hobby. Hier zijn een aantal beginners tips voor de teelt van orchideeën.
Tips voor het kweken Orchids
Watergift: De belangrijkste factor in het kweken van orchideeën is het verstrekken van de juiste hoeveelheid water. Zij moeten periodiek worden besproeid, meestal een keer per week. Vele malen, zijn orchideeën meer gedrenkt dan nodig is. De meeste orchideeën hebben een zeer effectieve root systeem om het water en dus op te slaan, hoeft niet zoveel water als andere planten. Twee punten moeten worden beschouwd, terwijl watering orchideeën. Ten eerste, behoefte aan water van de bijzondere soorten moet rekening worden gehouden en ten tweede, moet water moeten geven alleen uitgevoerd wanneer de grond droog is. Meestal, orchideeën geplant in een aardewerken pot met bast mix nodig regelmatig water.
Humidity: Verlenen goede luchtvochtigheid is nog belangrijk te zijn, terwijl groeiende orchideeën. Orchideeën nodig vochtige omgeving voor haar blad om water te absorberen uit de lucht, ipv water geven, te veel van die de wortels aantasten. Als het klimaat minder vochtig is, dan is ofwel de plant af en toe verneveling of via een luchtvochtigheid lade om kunstmatig te verhogen de vochtigheidsgraad helpt. While beslaan de planten is een goede praktijk, moet men voorzichtig zijn om hen niet te genieten, aangezien het kan leiden bacteriële of schimmelziekten.
Kunstmest: De volgende factor in aanmerking worden genomen, terwijl er steeds orchideeën is het gebruik van meststoffen. Een goede hoeveelheid meststof moet ten minste eenmaal per maand worden gebruikt om de essentiële voedingsstoffen leveren aan de orchideeën. Hun groei kan worden belemmerd, indien het recht het bedrag van de meststof is niet voorzien.
Temperatuur: Handhaving van de juiste temperatuur is het meest essentiële voor het kweken van orchideeën. Normaal gesproken, orchideeën groeien goed in het huis van de temperatuur. Echter, om te bloeien orchideeën nodig variatie in temperatuur. Bijna alle soorten orchideeën groeien goed in temperaturen die variëren tussen 60 ° F en 90 ° C.
Verlichting: Het verstrekken van de juiste verlichting is een andere belangrijke factor voor het succesvol groeiende orchideeën. Orchideeën normaliter medium licht om te groeien. Het plaatsen van deze planten in de buurt van een raam, om ten minste vier uur zonlicht per dag is ideaal. De kleur van het blad geeft, indien voldoende licht is wordt verstrekt aan de plant. Als de bladeren op de planten donker groen zijn, worden ze krijgt niet voldoende licht, en als ze roodachtig groen zijn, ze krijgen te veel licht. De ideale kleur van de blaadjes should fel groen.
Als u van plan bent om te planten orchideeën in huis, zullen deze beginners tips voor het kweken van orchideeën echt nuttig. Men kan gemakkelijk voeden orchideeën thuis en worden beloond met jaren en jaren van mooie bloemen.

No comments:

Post a Comment