Saturday 26 November 2011

Apple Cider Vinegar

Een kokend ingrediënt dat helpt bij gewichtsverlies, schoonheidsbehandelingen en kan ook gebruikt worden als reinigingsmiddel. Klinkt interessant, niet? Ja, appel cider azijn is de stof die al deze eigenschappen heeft. Hier is alle informatie die u nodig heeft over appelazijn.
Wat is precies appelciderazijn?
Azijn in het algemeen is niets anders dan een product van gisting. Wanneer een suiker wordt gefermenteerd het levert alcohol, die op zijn beurt produceert azijn op verdere gisting. Appelciderazijn is gemaakt van pulverized appels. Het belangrijkste ingrediënt van appel cider azijn is azijnzuur en het bevat ook andere zuren, vitaminen, minerale zouten en aminozuren. Appelciderazijn volksmond cider azijn is gemaakt van appelsap, en wordt vaak verkocht ongefilterd. It is bruin-geel van kleur en bevat een stof genaamd 'moeder van azijn ", die is samengesteld uit cellulose en azijnzuur bacteriën.
Wat zijn de verschillende voordelen en toepassingen van appelazijn?
Hoewel er vele voordelen en toepassingen van appelazijn, sommige van deze hebben geen wetenschappelijke backing. Apple cider heeft gekend te worden gebruikt als een huid toner, een geneesmiddel voor de zere keel en een ingrediënt in de keuken, evenals een reinigende agent die vlekken verwijdert. Appelciderazijn wordt gebruikt als een zelfgemaakte skin toner die helpt om de huid te verjongen en te voorkomen dat het ontwikkelen van schalen. Appelciderazijn helpt ook om zich te ontdoen van vuil en is een geweldige remedie voor zonnebrand, maar het moet worden verdund met water volgens het huidtype, aangezien verschillende huidtypes kunnen verschillend reageren op deze appelazijn behandeling. Appelciderazijn is ook aanbevolen door vele schoonheid deskundigen vettig en olieachtig haar reinigen.
Veel mensen consumeren appelazijn met kleine hoeveelheden van honing als remedie om de verschillende gezondheidsproblemen te genezen en onderhouden van een algehele gezonde stofwisseling en het lichaam functioneren. Appelciderazijn kan worden gebruikt terwijl koken verschillende vleesbereidingen als bedoeld de vette smaak elimineren en promoten een beter textuur. Appel cider azijn wordt ook gebruikt in verscheidene saladedressings. Appelciderazijn kan ook worden gebruikt als een vlekkenmiddel om moeilijke vlekken te verwijderen. Verschillende studies hebben ook geconstateerd dat het gebruik van appelazijn helpt bij het terugdringen van de bloedsuikerspiegel in het geval van patiënten met diabetes, en het verminderen van het risico van kanker.
Nadelen / risico 's van het gebruik van appelazijn?
Hoewel appelciderazijn heeft verschillende nuttige toepassing en de voordelen, zijn er verschillende risico's of nadelen verbonden aan het gebruik van appelazijn. Appelciderazijn is zeer hard door de aanwezigheid van azijnzuur en dus moet worden verdund worden vóór gebruik. Gebruik van appel cider azijn voor een lange tijd kunnen leiden tot lagere kaliumspiegels en lagere botdichtheid. In het geval u op medicatie voor diabetes of hartproblemen, moet u weten dat appelazijn kunnen interfereren met de medicijnen en belemmeren de gevolgen daarvan, en dus moet u uw arts te raadplegen voordat u appelazijn op enigerlei wijze zij het lokale toepassing of directe consumptie. Commercieel geproduceerde appel cider azijn kan ook andere schadelijke ingrediënten, die een negatief effect zouden kunnen hebben, en daarom is het moeilijk te vinden zuivere en veilige verscheidenheid van appel cider azijn.

No comments:

Post a Comment