Thursday 8 March 2012

Zwembad Schoonmaken Tips

Het gebruik van de zwembaden zijn gemeenschappelijk tegenwoordig, zoals veel mensen een te bouwen op hun huizen. Maar het is heel belangrijk om goed te handhaven voor de meeste van hen te krijgen. Als u een onrein zwembad dat niet wordt gehandhaafd op een correcte manier, kan dat leiden tot jeuk ook. U kunt kiezen uit vele vloeibare en poedervormige zwembad schoonmakers aan diverse zwembad schoonmaken van apparatuur, om het schoon te maken. Er zijn een aantal instructies die u moet volgen voor het houden van een zwembad schoon te maken.
Zwembad Schoonmaken Hints en tips
Oppervlakteafschuiming:; Men kan gebruik maken van een 'oppervlakte skimmer' of 'bladeren netto' om alle puin gevonden in het zwembad te verzamelen. Als bladeren en detritus worden gezien op de bodem, moeten zij worden verwijderd met behulp van een 'blaadje zakkenvuller' of een 'blad net'. Het zal de weg aan de zuigleidingen verstopt raakt, en de noodzaak om vaak vangen de pomp mand, terwijl stofzuigen. Als men niet wil een blad zakkenvuller of een netto gebruiken voordat stofzuigen, kan een blad catcher gebruikt worden voor dit doel.
Tegel Schoonmaak:; Als het zwembad tegels schoon worden gehouden, zullen ze een goed effect op de totale uitstraling van het zwembad. Er is een mogelijkheid van ring of drijflaag lijnen wordt gevormd op de tegels, die een mengsel van olie en stof. Als dit het geval is, kan men gebruik maken van een vloeistof of poeder tegel reinigingsmiddel om de tegels, die zich zeker zou nemen het uitschot borstel. Grijze sedimenten gevormd op tegels, kunnen worden verwijderd met behulp van een zachte puimsteen of met een vloeistof tegel reiniger. Als er een frequente vorming van afzettingen op de tegels, kan er een mogelijkheid van een soort van ernstige water probleem, waarvoor men moet onderzoeken de calcium hardheid.
Behoud van de skimmer en pomp filtermandje:; De skimmer en de pomp filtermandje moet een keer worden onderzocht in een week om fouten te bepalen in hen. In geval van een winderig weer, moeten ze vaker of zelfs dagelijks worden gecontroleerd. Hierdoor kunnen effectieve filtratie en voldoende zuigkracht voor borstelen en stofzuigen processen. Als u verwaarlozing te doen, zal dat leiden tot hun schade die zelfs kan de pomp buiten werking.
Pool Stofzuigen:; Deze procedure moet ten minste eenmaal worden gevolgd in de week, en vaak in winderige omstandigheden. Tijdens dit proces moet men ervoor zorgen dat hij langzaam slagen overlappende strelen gebruikt. Het is in wezen hetzelfde voor alle zwembaden, echter kunnen er variaties als gevolg van verschillen in de skimmer of zuig aansluitingen.
Pool Borstelen:; Af en toe borstelen speelt ook een belangrijke rol in het behoud van het uiterlijk van de pleister. Als dit niet gebeurt, is er een kans van vuil en vlekken algenvorming, die moeilijk kan zijn om zich te ontdoen van. Er wordt gesuggereerd dat men moet zijn zwembad minstens een keer per week, borstel om het weg te houden van vuiligheid. Moet men ervoor zorgen dat hij de ventielen past op een zodanige wijze dat de pompen maximale zuigkracht van de belangrijkste weglopen.
Het bijhouden van de Pool Deck Schoon:; Het gebied rond het zwembad moeten worden gewassen om vuil te beletten het water. Sporadisch aan de coping moet worden gewassen voldoende met een harde borstel of hogedrukreiniger. Als het dek is van beton of steen, kleine hoeveelheid chloor oplossing moet worden gebruikt voor het wassen, om schadelijke bacteriën te doden en weg infectie.
Wassen van een zwembad en het schoon te houden is een beheersbaar taak. En dit kan beter worden bereikt door diverse zwembad schoonmaken van apparatuur, die gemakkelijk beschikbaar zijn in de markt van vandaag.

No comments:

Post a Comment