Thursday 1 March 2012

Trouwen in het buitenland

Door Pamela Mortimer
Je hebt gewacht op deze voor een lange tijd - misschien je hele leven. Nu dat je bezig, je bent geconfronteerd met de enorme taak van het plannen van een bruiloft. Het is algemeen bekend dat het plannen van een bruiloft is een zeer stressvolle gebeurtenis die duurt ongeveer een jaar en kost een gemiddelde van $ 15.000 - $ 20.000. Het is niet verwonderlijk dat paren over de hele wereld zijn begonnen om in het buitenland trouwen.
Het is waar dat paren in het buitenland uit te wisselen gaan geloften voor vele jaren. De laatste tijd, echter, is het vaker voor dan ooit. Misschien is het de poging om alle plannen gedoe te voorkomen of de aantrekkingskracht van het onbekende. Ongeacht de reden, het is de huidige ding om te doen.
Uiteraard kan niemand beslissingen nemen over uw huwelijk beter dan u en uw toekomstige echtgenoot. Er zijn veel dingen te overwegen, van locatie tot kosten, de reactie van uw vrienden en familie. Op het einde, het is aan u om te kiezen of naar het tropische eiland bruiloft van je dromen hebben of thuis blijven om uw plaats in oudtante zal Mavis 'waarborgen.
Gewoon voor een moment, laten we doen alsof dat je hebt besloten om voorzichtig te gooien naar de wind en in het buitenland trouwen. In de eerste plaats moet je weten dat Trouwen in het buitenland kan een geweldige ervaring of een tergende men. Er zijn veel up kanten uit te wisselen geloften in het buitenland, met inbegrip van de hoeveelheid geld die je bespaart, evenals een gevoel van opluchting heb je als je niet hoeft te leven en tafel regelingen en bloemen ademen voor de komende 12-18 maanden. Tevens krijgt u een zeldzame kans om een ​​evenement te onthouden, gedeeld op een grote resort met familie en vrienden of misschien een intieme ceremonie voor twee op een klein eiland in de Stille Zuidzee te maken.
Zoals bij elke grote beslissing, er zijn voordelen en nadelen aan Trouwen in het buitenland, hoewel de meerderheid van de mensen die het gedaan hebben zeggen dat het een ongelooflijke ervaring die ze niet zou willen ruilen voor zelfs de meest uitgebreide ceremonie op aarde.
Aangezien niemand kan deze beslissing voor u te maken, hier zijn enkele gemeenschappelijke punten te overwegen:
Waarschijnlijk de meest voor de hand liggende voordeel van trouwen in het buitenland is de mogelijkheid om een ​​onderscheidende ervaring te creëren en maak herinneringen aan een leven lang meegaan. Een ander voordeel is de talloze plekken waar je kan van zowel kiezen als de stijl van uw droom bruiloft. Wordt ondergedompeld in een andere cultuur kan geven u de mogelijkheid om een ​​cookie cutter ceremonie te voorkomen en ervoor te zorgen dat er nooit helemaal worden nóg een bruiloft als de jouwe. Ten slotte kun je je energie te besparen door het hebben van een lokale weddingplanner behandelen alle details. Veel hotels en resorts hebben wedding planners van het personeel voor slechts dit doel.
De nadelen van het plannen van een bruiloft in het buitenland zijn relatief gelijk in aantal. De meest voor de hand liggende en waarschijnlijk ook de grootste nadeel is dat er mensen zullen zijn die niet in staat zijn om uw bruiloft bij te wonen. Als dit je stoort te veel, kunt u overwegen een receptie van een soort wanneer u thuiskomt.
Als je een control freak, krijgt overzeese trouwen kan ertoe leiden dat u een psychische inzinking sinds afhandeling details van duizenden mijlen afstand hebben is buitengewoon moeilijk. Echter te vertrouwen aan de details om een ​​weddingplanner kan het beste wat ons kan overkomen. De mensen die betrokken zijn bij de voorbereiding en de inrichting kan hebben betere ideeën dan u over de voorwaarden van de locatie, het weer en de lokale tradities, omdat ze er werken de hele tijd en zijn intieme kennis van deze dingen. Tot slot, als u specifieke religies of culturele eisen, kunt u moeite hebben met het vinden van een geschikte locatie in uw ideale locatie. Een beetje onderzoek moet in staat zijn om dat probleem op te lossen.
Hoewel er wettelijke eisen aan de registratie van een huwelijk, is het bijna een non-issue in de meeste plaatsen waar buitenlandse huwelijken komen vaak voor. Exotische als Jamaica, St. Thomas en Cyprus zijn hot spots voor koppels op zoek om te zeggen ik doe en heb eenvoudige stappen te volgen om een ​​vergunning te verkrijgen. Terwijl alle landen verschillend zijn, de algemene eisen, waaronder de presentatie van een geldig paspoort (ten minste zes maanden vóór het verstrijken), geboorte certificaat en rijbewijs. Zorg ervoor dat u de originele documenten hebben als fotokopieën worden niet geaccepteerd. De meeste niet bloedonderzoek nodig of een uitgebreid wachttijd (indien van toepassing op alle). U dient er ook rekening mee dat in veel landen alleen burgerlijke plechtigheden worden erkend als zijnde legaal.
Ten slotte, en dit kan goed of slecht, je hoeft niet te haastig voor de huwelijksreis, omdat je er al!

No comments:

Post a Comment