Thursday 22 March 2012

Hoe Vinyl vloeren schoon

In de afgelopen decennia hebben vinyl kreeg veel populariteit. Dit is omdat ze bepaalde voordelen, zoals - de beschikbaarheid in een verscheidenheid van modellen, kleuren en patronen daarin; duurzaamheid, kosteneffectieve en het gemak van onderhoud. Ieder van ons willen dat onze vinylvloeren handhaven van de glanzende look voor een lange tijd. Dit is haalbaar als we de juiste zorg tijdens het schoonmaken van hen. Hier hebben we gesproken over een aantal fundamentele manieren die u helpen om uw vinyl vloeren brandschoon en hun glanzende look te behouden ook.
Schoonmaken Regelmatig stofdeeltjes uit Vinyl Vloer
Stof of zand deeltjes niet houden aan het oppervlak van de vinyl vloer, dus kan verwijderd worden door eenvoudige vegen met een bezem. Het is beter als je kan het gebruik van een stofzuiger op uw vinyl vloer te voorkomen. Zelfs als u wilt er een te gebruiken, ervoor te zorgen dat het niet de klopstaaf hebben, want dit kan krassen maken op uw vloeren. Soms, vegen is niet genoeg en moet u kiezen voor dweilen. Neem een ​​stuk van schone vochtige doek en dweil de vloer. Als u wilt, kunt u gebruik lauw water en voeg wat neutrale pH schonere om betere resultaten te krijgen. U kunt gebruik maken van een oplossing van azijn en water, gemengd in gelijke hoeveelheden, dweilen de vloer. Het is niet alleen reinigt de vloer, maar ook helpt te voorkomen dat elke vorm van stank.
Reinigen moeilijke vlekken van Vinyl Vloer
Het verwijderen van vetvlekken van vinyl vloer moet speciale aandacht anders sommige schade kan per ongeluk worden veroorzaakt aan het oppervlak van de vloer. Gebruik nooit een reinigingsmiddel omdat het de neiging om uw vloer plakkerig die op zijn beurt zou meer stof aan te trekken. Voeg wat reinigingsproducten voor vers warm water en spoel de vloer. U kunt gebruik maken van een zacht reinigingsmiddel, zoals de afwasmiddel in een liter water om schoon te maken van de vlekken. In het geval, de vlek te hardnekkig is, nat het gebied met de oplossing 's nachts, zodat het verzacht het vuil op en dan afvegen met een schone en droge katoenen doek. Of anders, giet er een lepel van duidelijke ammoniak in een kwart van warm water om de vlekken te wissen. Na het gebruik van ammoniak, een nieuwe ronde van grondig van de vloer is een must, om de dunne film te verwijderen van ammoniak achter op het oppervlak.
Het schoonmaken van de lozingen van de vinylvloeren
Gemorst, indien toegestaan ​​om zich te vestigen op de vinylvloeren, kan je een heel moeilijke tijd. Vandaar dat de beste optie is om ze te vegen van de vloer zo spoedig mogelijk met een schone doek. Nu, spoel het getroffen gebied en droog het met een doek. Gebruik van een schurende wassers of schoonmaakmiddelen moeten absoluut vermeden worden op vinyl vloeren. Tijdens het schoonmaken van de lozingen, als het polijsten van de vloer beschadigd raakt, kunt u een boenwas dat is aanbevolen door de fabrikanten.
Afgezien van het gebruik van de juiste methoden voor het reinigen, is er een belangrijke maatregel die u kunt ondernemen te behouden de glans van de vinyl vloer intact. Houd enkele niet-kleuring walk-off matten die zijn bedoeld voor vinylvloeren, in de buurt van iedere ingang van de kamer. Hiermee wordt voorkomen dat het vuil van het invoeren van de kamer.

No comments:

Post a Comment