Friday 30 March 2012

Parfum Kopen - Hoe parfum te kopen

Parfums zijn in gebruik sinds de oude Mesopotamische en Egyptische periode. In de loop der jaren heeft de wijze van voorbereiding ondergaan een ommekeer, uit de hand gemaakte parfum distilleerderijen aan de moderne parfum huizen van Europa. Wat niet is veranderd is de essentie ervan, en de wijze van toepassing.
Hoe parfum te kopen; Voor het kopen van parfum, is het belangrijk om te begrijpen wat een parfum voor u kan doen. Het kunnen aantrekken, of fungeert als een irriterend voor anderen. Selecteer een geur die compliment uw natuurlijke aroma. Parfums worden subtiel genoeg om je te omhullen in de geur, maar niet intimideren door luidruchtig.
Voordat ze naar het parfum op te slaan, te beslissen over een begroting. Het simpele feit is hier beter, de kwaliteit, hoe duurder het is. Vermijd het dragen van parfum of deodorant op de dag dat u van plan om een ​​nieuwe geur kiezen. De meeste parfumeurs adviseren tegen het eten en drinken iets dat sterk een geur en smaak heeft als het zou interfereren met de geur van het parfum. De beste manier om je reuk zintuigen te reinigen is aan sterke koffiebonen ruiken een half uur voorafgaand aan uw aankoop.
Men moet de gelegenheid te beslissen voor het dragen van het parfum. Of men wil om het te dragen in de dag of nacht, of voor een specifieke viering. Na een paar parfum kopen tips kan men proberen voor het kiezen van de juiste parfum. ; In de regel, altijd proberen het parfum voordat je het koopt. ; Als je van plan bent om een ​​nieuwe geur te selecteren, te beperken proberen drie parfums, want na een tijdje onze geur zintuiglijke raakt in de war en kunnen geen onderscheid tussen hen. ; Nooit uit te proberen op iemand anders, als hetzelfde parfum zal ruiken anders op verschillende mensen. ; Schar, nooit spray het parfum, aan de binnenzijde van de pols of onder de oorlellen. ; Sommige mensen verkiezen deppen een paar geuren op de huid gebieden die ver uit elkaar gelegen. ; Wacht tien minuten, zoals de geur heeft tijd nodig om uit te stoten na de reactie met uw huid. ; Het is raadzaam om de geur sectie te verlaten voor een tijdje. ; Wanneer een geparfumeerde is gedept, is het eerste vleugje bekend als begin notities, en is de eerste geur te laten verdampen. De middelste noten duurt een paar uur, en ten slotte de basisnoten zal ontstaan ​​in een paar uur. Ze zijn het parfum ondertoon, die blijven veranderen en mengen met het milieu om ons heen. ; Na tien minuten wachten, dicht houd je pols aan de neus, de eerste geurige vleugje je op te vangen, is hoe het parfum zou ruiken op u, na het reageren met de huid. ; Zodra je naar beneden kleiner zijn geworden, is het ook belangrijk om te controleren of allergie veroorzakende onderdelen. Elke uitslag, lichte irritatie of niest zijn indicatoren van ongeschiktheid het parfum is. ; Na het kopen van de parfum, moet men het meeste van. Hier zijn een paar tips over hoe om te dragen en verzorgen van het parfum:; Parfums moeten ten minste tweemaal worden toegepast op een dag, als u van plan bent om het te dragen voor de volledige dag. ; Draag verschillende geuren die bij uw stemming past. ; Nooit het parfum blootstellen aan extreme temperaturen en zonlicht, als ze verstoren het delicate chemische balans van het parfum. ; Men moet opslaan in een koele donkere plaats te houden de geur intact. ; Parfums flessen moeten niet bewaard worden geopend voor een lange periode, want zij zullen reageren met de buitenlucht, wat leidt tot een verandering in de geur balans. ; Er zijn een grote verscheidenheid aan parfums ter beschikking om uit te kiezen. Designer parfums zijn een goede keuze, maar kom met een dure prijskaartje. Het kiezen van de juiste geur kost tijd, geduld en ook veel paden. Maar het eindresultaat zou een parfum dat wordt 'jij'.

No comments:

Post a Comment