Sunday 18 March 2012

Soorten hardhouten vloeren

Hardhouten vloeren voegt een air van klasse residentiële interieurs en kantoren, en wordt gezien als een vloer optie die een gevoel van duurzaamheid geeft aan het interieur. Hardhouten vloeren wordt gebruikt sinds een lange tijd, en is een populaire keuze vanwege zijn praktische en decoratieve karakter. De meest aantrekkelijke eigenschap over hardhouten vloeren is de grote verscheidenheid in termen van grootte, soort, afwerking en beits. Deze vloer geeft een uniek effect aan de binnenkant, waardoor de verbetering van de schoonheid van het huis.
Hardhouten vloer Soorten
Onvoltooide Hardhout Vloeren; Dit type van hardhout bestaat uit hardhout zonder de uiteindelijke afwerking gebeurt processen, zoals schuren, beitsen, polijsten en coating. Onvoltooide hardhouten vloeren vergt veel afwerking worden toegevoegd door de gebruiker. Echter, ze zijn nuttig om constructeurs die van plan zijn appartementen te verkopen. De toekomstige kopers liever ruwe vloer, zodat ze kunnen de kleur en het type van de Poolse ze verlangen te kiezen. Dit elimineert de noodzaak om de gehele vloer te vervangen. Bovendien kunnen alle op de minuut verschillen tussen de hardhouten vloerdelen worden verzegeld op het moment van afwerking. Deze afdichting biedt extra bescherming tegen vocht, vandaar de extra inspanning is de moeite waard!
Pre-afgewerkte hardhouten vloeren; Dit type vloer is het meest voorkomende type gevonden in de winkels. Het is bekend om zijn afgewerkt en klaar om te functie te installeren. Vergeleken met de onvoltooide type houdt dit type vereist geen polijsten of coating, en bespaart tijd en energie in te doen. Deze vloer is een betere, handiger en goedkoper middel van het verkrijgen van nieuwe vloeren voor het huis.
Massief Houten Vloeren; Gemaakt van gemalen hardhouten vloer planken, dit type vloeren bestaat uit houten planken die over het algemeen 3 / 4 dik. Deze planken zijn gesneden in de vorm van een massief blok van de boom zelf. De blokken worden vervolgens gezaagd massieve vloeren planken vormen. White Oak, Red Oak, esdoorns en essen zijn de meest voorkomende Noord-Amerikaanse hardhoutsoorten. Massief hardhouten vloeren is ook beschikbaar in vele exotische houtsoorten zoals Australische Cypress, Jatoba, Tiger Wood, enz. Maar Red Oak nog steeds het meest populaire hout dat wordt gebruikt voor vaste hardhouten vloeren.
Engineered Hardhout Vloeren; Dit type vloeren massieve vloeren lijkt qua uiterlijk, maar het verschil ligt in het bouwproces. Engineered hardhouten vloeren bestaan ​​uit lagen van hout materiaal aan elkaar gelijmd, in plaats van het blok hout in de vaste type. De lagen (3-5 lagen) gevonden in parket bieden akoestische isolatie, betere bescherming tegen vocht, comfort, stabiliteit, etc. Dus dit type vloer is geschikt voor vochtige ruimten of in kelders.
Drijvende Hardhout Vloeren; Dit type vloer is eigenlijk Parket dat wordt gedreven tussen verschillende ondergronden, zoals Oriented Strand Board (OSB), keramische tegels, vinyl, droog beton platen en andere soorten vloeren. Deze vloer is niet direct bevestigd aan de ondergrond. De tong en groef randen van de planken zijn aan elkaar vastgekoppeld. De installatie kan worden uitgevoerd door een van beide nieten of lijmen vaststelling van de houten vloeren. Dit type vloer is niet specifiek voor een ondervloer, zodat kan worden geïnstalleerd in gebieden waar de traditionele hardhouten vloeren soorten die niet kan worden geïnstalleerd.
Acryl Geïmpregneerde Hardhout Vloeren; Dit type vloer is nieuw en dus niet erg populair. Echter, dit type is eigenlijk een van de sterkste vloeren die vandaag beschikbaar zijn. De meest opvallende eigenschap over deze vloer is in de manier waarop ze zijn gekleurd. De kleur en de kit worden toegediend in de houten planken vloer en strips. Dit geeft de vloer een betere sfeer en uitstraling. Bovendien hebben ze ook langer meegaan (dan engineered wood). Het is ook bestand tegen vocht en vocht, en krijgt minder snel krassen.
Parket Houten Vloeren, Parket is in de volksmond gebruikt in veel up-schaal country clubs en grote huizen. Het wordt ook gebruikt om stijlvolle entrees te maken. Parket is een Noord-Amerikaanse term voor geometrie van mozaïeken. Stukken hout zijn gerangschikt in vierkant, driehoek, of zuigtablet (diamant) patronen voor decoratief effect. Deze stukken hout zijn of verlijmd of vastgespijkerd. Deze vloer, indien geïnstalleerd, is bekend om de waarde van het huis te verhogen! Bovendien is het duurzaam en weinig onderhoud vergt.
Breedstrook Parket; Dit type vloer is eigenlijk een soort gemanipuleerde hardhouten vloeren, en is ook bedoeld als zwevende houten vloeren of aangelegde breedstrook planken. Verschillende houten planken zijn aan elkaar gelijmd om deze vloeren te vormen. Het centrum kern bestaat uit een zachter materiaal van hout, gebruikt om de groove en de tong te maken. Te vormen van de afwerkingslaag, is een geselecteerde houtsoorten vastgelijmd aan de bovenkant van de zachte kern. Verschillende kleine massief houten planken worden gebruikt om de finish laag te vormen. Breedstrook vloer is goed voor kelders en betonplaten.
Hand Scraped Hardhout Vloeren; Dit type vloer is met de hand vervaardigd. Het is gemaakt met de hulp van hout schrapen tools om zo een oude houten uitstraling te bereiken. Anders dan in het geval van traditionele vloeren, in dit type, is elke plank gevormd en met de hand geschraapt een tegelijk. Dus elke plank is uniek met zijn eigen identiteit. Bovendien is elke plank ondertekend door de vakman die met de hand geschraapt is. Hoewel erg duur, deze vloer geeft het huis een authentieke, verbluffende look.
Hardhouten vloeren, mits goed onderhouden, kan duren voor vele jaren. Een paar eenvoudige tips voor het reinigen van hardhouten vloeren kunnen helpen hardhouten vloeren langer meegaan. Vermijd het gebruik van agressieve reinigingsmiddelen, staalwol of reinigingsmiddelen op basis van wax als ze doffe de afwerking van de vloer. Als je geen ervaring hebt in het installeren van hardhouten vloeren, dan is het raadzaam om een ​​professionele vloeren aannemer inhuren. Deze manier zal u bespaar je de dure fouten die de onervaren volgen. Aankoop en installatie van hardhouten vloeren is duur, dus de keuze verstandig maken!

No comments:

Post a Comment