Wednesday 7 March 2012

Kenmerken van een gewone leugenaar

Wat de situatie zou zijn als we allemaal leefde het leven van Pinocchio en vond onze neus steeds een duim met elke leugen spraken we? Ik denk nu, zou ieder van ons hebben een zeer lange neus te maken met! Laten we eerlijk zijn, we liggen alle op een bepaald punt in ons leven. Op keer, het is de bijzondere situatie dat maakt ons vertellen een leugen, of soms is het slechts uit gewoonte. Gewone holen hoeft geen rijm of reden om te liegen, ze liegen met volle overtuiging en zijn volledig zeker dat ze ooit zou nooit gepakt!
Uit onderzoek is gebleken zijn er verschillende soorten liars.and kan men zeker zien liggen is meer een 'skill', vandaar de term bekwame leugenaars! Men kan tegenkomen die verschillende soorten leugenaars gedurende het hele leven zonder echt te kunnen onderscheiden tussen echte mensen en behendig leugenaars. Sommige mensen liggen voor geen enkele reden en liefde om hun leugens te leven. Zulke mensen staan ​​bekend als pathologische leugenaars die liegen populair aan het worden of zelfs live een eigen identiteit. Aan de andere kant, kan men zelfs tegenkomen professionele leugenaars die werkelijk zijn volledig afgestemd op het proces van het liegen! Professionele leugenaars zijn zeer strak en sluw in de manier waarop zij hun leugens en ze zijn vaak zeer berekenend in hun benadering. Gewone leugenaars aan de andere kant liggen vaak zonder specifieke reden, maar zijn soms slordig in hun aanpak. Dergelijke leugenaars vaak zeggen wat gaat om hun gedachten op de uitloper van het moment. Nou, terwijl sommige gepakt liegen, anderen lukt om een ​​glad uitje te maken! Hier zullen we een snelle blik op een aantal kenmerken van een gewone leugenaar.
Kenmerken van een gewone leugenaar; Nou, gewone holen geen behoefte aan een reden om te liegen. Ze denken dat ze kunnen nooit worden gepakt, maar er zijn enkele kenmerken van een gewone leugenaar, die daadwerkelijk kan zijn / haar leugens bloot te stellen aan een groot deel. Gewone leugenaars liggen met gemak en valse verhalen flow van hen met grote overtuiging. Echter, deskundigen menen deze zeer kenmerken van een gewone hol kan zelfs je ze weggeven! Lichaamstaal is van het allergrootste belang in het geval van de gewone leugenaars. Hun gebaren kan onthullen veel over wat er gaande is in hun gedachten.
Het vermijden van oogcontact:; Zelfs als de gewone leugenaar gaat praten eindeloos, hij / zij is gebonden om te voorkomen dat het maken van oogcontact. Gewone holen hebben de neiging om te voorkomen dat elke vorm van contact met de ogen terwijl ze spreken over hun verzonnen verhalen. Shifty ogen zijn de meest voor de hand liggende eigenschap van een gewone hol. Dit is vaak onbekend om een ​​dergelijk persoon. Een professionele leugenaar weet hoe dergelijke tekens of signalen de controle voor een groot deel.
Squirmy Gedrag:; Een gewone hol geeft vaak veel weg van tekens onbewust. Hij / zij zou hebben de neiging om mee te spelen met voorwerpen, terwijl uitspuugt veel leugens. Dergelijke groepen mensen vaak rond fidget met dingen zoals een mobiele telefoon of zelfs spelen met een handtas. Gewone leugenaars graag een hindernis toe te voegen tussen zichzelf en de persoon die zij spreken, dus zelfs een simpele handeling zoals het plaatsen van een kopje koffie tussen de twee is een poging een to onbewust te dekken voor hun handelen.
Overbodige uitleg:; een gewone leugenaar biedt ton uitleg bij een vraag gesteld. Toen hem werd gevraagd een bepaalde vraag, kan een dergelijke leugenaar morrelen rond en spreken zich uit irrelevante details. Dit wordt gedaan in een poging om dekking voor bepaalde feiten. Een leugenaar in zijn / haar handelen te verdoezelen de vervormde rekening van het verhaal kan babbelkous gegevens, die zelfs niet zijn aangesloten op de belangrijkste vraag wordt gesteld. Leugenaars in deze zaak, vaak eindigen vermijden directe vragen zo goed en vaak rond de pot beat!
Verandering van onderwerp:; Als gewone leugenaars waarschijnlijk uitgeput van hun reeks van leugens, ze voelen zich vaak ongemakkelijk en liever van onderwerp te veranderen. Dit maakt een persoon voelt zijn / haar leugens wordt aanvaard en men kan ook de tijd nemen om enig ontbrekende schakels in het vorige gesprek. Een verandering van onderwerp geeft je de kans om verder te onbeantwoordbare vragen te vermijden.
Gebaren en gezichtsuitdrukkingen zijn de beste manier om een ​​gewone leugenaar te meten. Een oplettende persoon zou zeker in staat zijn om bepaalde tekenen van non-verbale communicatie te begrijpen dat deze in staat om een ​​gewone leugenaar ter plaatse. Het probleem met gewone leugenaars ligt simpelweg in het feit dat ze zijn comfortabel in hun daad van het genereren van leugens altijd. Dus het kunnen omgaan met een gewone leugenaar kan blijken te moeilijk zijn omdat in sommige gevallen, deze gewoonte ontwikkelt al op zeer jonge leeftijd. Deze eigenschappen zijn slechts een gids die wijzen in de richting gewone leugenaars. Dit zijn slechts een paar tekenen van waarschuwing, zodat voordat je overhaaste conclusies, zou het een beter idee om je observatievermogen te ontwikkelen voordat je omgaan met de persoon!

No comments:

Post a Comment