Monday 12 March 2012

Leuke party-games voor Stellen

Leuke party-games voor koppels dienen een dubbel doel van het helpen van gasten samen te werken en te houden voor iedereen vermaakt. Een geweldige manier om iedereen gerust te krijgen is met een ijsbreker spel. Soms duurt het een paar games voor iedereen om los te komen en het feest begonnen. Als u vindt dat uw gasten echt de spellen te kunnen genieten, dan kun je een paar meer. Het is goed om de spelletjes voor het feest van plan, en het spel leveringen en prijzen klaar te houden. Hier zijn een paar leuke party-games voor koppels die zeker aan uw feesten bekend als de besten in de stad te maken!
Beroemde paren; Ter voorbereiding van dit spel, moet je de namen van beroemde koppels schrijven op adresetiketten. U moet zo veel als het aantal mensen die je hebt uitgenodigd. Als uw gasten arriveren, plak er een etiket op elke personen terug. Het spel wordt gespeeld door elke persoon te vragen de andere mensen op het feest een vraag over de beroemde echtpaar dat kan worden beantwoord met een ja of nee. Terwijl de eerste persoon aan de juiste gok wint, moet het spel worden toegestaan ​​om door te gaan totdat de meeste van uw gasten uitzoeken hun beroemde koppel. Dit fungeert als een groot ijsbreker activiteit en krachten iedereen om te gaan praten.
Mix and Match; De benodigdheden voor dit spel zijn een behoorlijk aantal grote items van zowel mannelijke als vrouwelijke kleding. Proberen samen te stellen een goede combinatie van items, van panty's en lingerie tot schoenen en hoeden, maar dat er een gelijk aantal van zowel de mannelijke en vrouwelijke kleding te waarborgen. Stapel alle stukjes van de kleding in een grote wasmand. Als de host, kunt u worden belast met de timing. Als je schreeuwen gaat, alle koppels lopen naar de korf en start aankleden. De mannen op de vrouwen kleding en de vrouwen op de mannen kleding, over hun eigen kleding. In een korte tijd moet je schreeuwen te stoppen. De koppels moeten stoppen en zoeken hun partner en staan ​​in een lijn. De best geklede koppel wint.
Zak een Mate; Dit spel vereist bruine papieren zakken. Scheiden de mannen en vrouwen in verschillende kamers. Zet een grote papieren zak over het hoofd van elke persoon en terug te sturen zowel de groepen in een kamer. Niemand is toegestaan ​​om te spreken, en moet elke persoon zijn of haar partner te vinden door het gevoel rond. De eerste paar aan elkaar moeten rustig komen en vertellen de gastheer te vinden, en ze zijn de winnaars. Dit zal al de anderen te blijven spelen. U kunt het spel wanneer elke persoon vindt zijn of haar partner.
Sniper; Plaats zo veel kaarten als de spelers en zorg ervoor dat er slechts een joker in de set. Iedereen krijgt in een kring, zodat ze kunnen anders te zien voor iedereen. Plaats de kaarten in het midden van de cirkel en hebben iedereen neem er een. Vervolgens vertellen ze dat de persoon die heeft gekozen de joker is de sluipschutter. De sluipschutter doodt mensen door knipogen naar hen. Iedereen heeft om rond te kijken naar de sluipschutter te vinden. Elke persoon die knipoogde naar roept dat ik dood ben, en beweegt uit de cirkel. Niemand kan knipoog, maar de sluipschutter. Als iemand denkt dat zij hebben vastgesteld dat de sluipschutter moeten ze die persoon te wijzen. Echter, als je het verkeerd, dan bent u dood en uit. Als u rechtshandig bent, dan heb je het spel gewonnen.
Garage Sale; Voor dit spel moet je te passeren rond lege stukjes papier om al uw gasten. Vertel iedere gast op te schrijven de naam van een huishoudelijk voorwerp dat ze graag om zich te ontdoen van. Eronder, hebben ze tot vijf redenen waarom zij zouden willen ontdoen van de lijst. Zodra iedereen is gedaan schriftelijk, vertel hen over te steken uit de naam van dat item en de naam van hun echtgenoot of partner in de plaats te schrijven. Dan is ieder persoon heeft om te lezen van hun lijst te zeggen, ik wil vervangen door 'Andrew' omdat hij is .. Dit spel krijgt veel lacht en degene met de grappigste lijst wint.
Tijdens de voorbereiding voor deze leuke party-games voor koppels, ervoor zorgen dat je prijzen klaar voor de winnaars. Deze spellen zijn een geweldige manier om uw gasten te laten gaan van hun remmingen, zo gek en hebben samen veel plezier.

No comments:

Post a Comment