Saturday 17 March 2012

Unieke Outdoor Ideeën van het Huwelijk

Bruiloft is de meest verwachte en belangrijke gebeurtenis in het leven van iedereen. Een huwelijksvoltrekking kan geregeld worden binnenshuis of buitenshuis. Voor verschillende bruiden, een openlucht bruiloft is een droom van een mensenleven. Om de openlucht bruiloft succesvol is, moet je zorgvuldig plannen is en de juiste locatie te kiezen. Je moet rekening houden met de weersomstandigheden vóór vaststelling van de datum voor een outdoor huwelijksceremonie.
Selectie van locatie voor Outdoor Wedding
De locatie die u kiest moet vol natuurlijke schoonheid, zodat het een paar decoraties vereist. U kunt kiezen uit een aantal prachtige buitenlocaties zoals tuin bruiloft, bruiloft strand, bergen bruiloft, bos bruiloft, cruise boot bruiloft of meeroever bruiloft. Enkele andere outdoor trouwlocaties zijn een achtertuin van u of uw familieleden 'thuis, meer gebieden, lokale natuurreservaat, vlindertuin, parken, een golfbaan, country club of de tuinen van historische huizen. Als er een mogelijkheid van regen, dan moet je wat extra regelingen zoals luifel voor bescherming.
Voorbereidingen voor Outdoor Wedding
Als de trouwlocatie is geselecteerd, dan moet je beginnen met de voorbereiding voor decoraties en andere accessoires. Bevestig de plaats voor de bruids partij om klaar te zijn voor de ceremonie. Ook een aantal regelingen voor het gangpad runner, ceremonie enscenering, bloemen diensten, arbeid, catering, bar diensten, opstelling van tafels en stoelen, dansvloer set-up, muziek of DJ diensten en clean-up na de huwelijksceremonie.
Unieke Outdoor Ideeën van het Huwelijk
Als u ervoor kiest de locatie voor outdoor huwelijksceremonie, je kan gaan voor de inrichting met behulp van verschillende thema's. Sinds de outdoor locaties zijn vol natuurlijke schoonheid, zijn slechts een paar decoraties nodig. U kunt versterken de schoonheid van de locatie met behulp van kandelaars, wijngaarden, bloemen, tule geweven rond tuinhuisje rails, bloemen of houten bogen, gedifferentieerd florale tonen, het gangpad runner, bloembakken of kerkbank decoraties aan de uiteinden van rij-of stoelbekleding of strik. U kunt versieren de ceremonie plaats in een zodanige wijze dat het kan worden gebruikt ook voor de receptie ceremonie.
Een geweldige bruiloft boog is de belangrijkste onderscheiding voor een buitenzwembad huwelijksceremonie. Kunt u terecht voor kant en klare bogen of u kunt kiezen voor de handgemaakte bogen. Anders kan je koopt een eenvoudige boog en versieren met de kleurrijke bloemen en linten. Een speciale verlichting is zeker een goed idee voor de outdoor bruiloft. U kunt gebruik maken van de string lichten of aangepaste bruiloft lantaarns, die een unieke stijl en een gevoel van sereniteit op de bruiloft locatie kan toevoegen. Bloemdecoraties zijn een uitstekende optie voor outdoor bruiloft decoraties. U kunt gebruik maken van kleurrijke bloemen, ook voor de tuin bruiloft. Als er een kleine vijver of fontein vlakbij de trouwlocatie, dan kun je gebruik maken van diverse soorten kaarsen naar de trouwlocatie versieren. Drijvende kaarsen, samen met de rozenblaadjes kan een vleugje elegantie toe te voegen aan de huwelijksceremonie. Je kan gaan voor wat extra bruiloft decoraties, zoals tent decoraties, tafel centerpieces en ornamenten die passen op de bruiloft thema.
Voedingsmiddelen en dranken worden geserveerd in de buitenlucht huwelijksceremonie moet passen op de bruiloft tijd. In de zomer kunt u eten dat verse sappige vruchten zoals aardbeien, ananas, watermeloen en papaya bevat. Het hoofdgerecht moet de zeevruchten zoals verse kreeft, oesters en vlees. Probeer om alcoholische dranken te vermijden, als ze kunnen worden dehydratatie. Serveer de gasten met enkele verfrissende drankjes zoals fruit punches, limonade of ijsthee.
Tuin Wedding
Een tuin bruiloft is een van de meest heerlijke soorten outdoor bruiloften. Het biedt een van de meest sensuele en romantische locaties om een ​​zeer speciale dag te vieren in je leven. U kunt gebruik maken van verschillende tinten van een kleur, geaccentueerd met crème of wit met een opvallende combinatie te maken. Gebruik van gevoelige weefsels kan een gevoel van stijl en elegantie te bieden. Kleine beschilderde terracotta potten met de zaailingen kunnen groot zijn gunsten. U kunt versieren de grote bomen met kleurrijke lampjes. Een hekwerk versierd met Spaans mos, klimop en verse bloemen kan een perfecte brandpunt voor uw huwelijksceremonie worden. U kunt uw favoriete thema en elke tabel naam als Lightning Bug, Butterfly, Lady Bug, Dragonfly, enz.
Met deze unieke openlucht bruiloft ideeën, kunt u een bepaald soort van charme en kwaliteit in de intieme huwelijksceremonie.

No comments:

Post a Comment