Tuesday 6 March 2012

Traditionele Franse Wedding

Frankrijk heeft altijd synoniem geweest met liefde en romantiek en een traditionele Franse bruiloft weerspiegelt dezelfde door haar gevarieerde douane en ceremonies. Alle gewoonten en rituelen in een traditionele Franse bruiloft symboliseren de vele belangrijke aspecten van het huwelijk. Niet alle, maar een paar van de tradities nog steeds heersen. De symbolische betekenis van de douane en de ceremonies van de traditionele Franse huwelijken worden hieronder besproken.
Tradities voor het huwelijk; Bridal Trousseau / Hope Chest / Wedding Amoire; Een bruids trousseau is een bekende maat over de hele wereld. Het is ontstaan ​​in Frankrijk, waarbij het meisje kreeg een uitzet of 'hoop op de borst', wat betekent 'bundel', door haar ouders. Haar familieleden en vrienden zou haar geschenken te geven in de vorm van kleding, sieraden of andere voorwerpen die ze nodig zou zijn, als ze eenmaal verhuist naar het huis van haar echtgenoot. In recente tijden, is de bruid gepresenteerd met het hele huishouden benodigdheden in een fancy steen uitgehouwen doos door haar familie, voor de bruiloft.
Trouwkostuum en versieringen; De traditionele Franse trouwjurk voor de bruid is een all-witte bruidsjurk versierd met borduurwerk, kralen, strikjes en veters, bruids sieraden, etc. De all-witte trouwjurk symboliseert de zuiverheid, onschuld en vreugde van de bruid. De bruiloft decoraties en huwelijksbloemen gebruikt zijn ook alle-wit. De traditionele romantische Franse muziek is een essentieel kenmerk van de Franse bruiloften en recepties.
Bruiloft Processie; Een traditionele Franse bruiloft vereist dat de bruidegom de bruid begeleiders van haar huis naar de kapel, op de trouwdag. De processie bestaat uit de ouders van de bruid en de bruidegom, familieleden, vrienden en muzikanten. Kinderen blok het bruidspaar de weg met witte linten die de bruid moet snijden. In een aantal Franse plaatsen zoals Bretagne, bedelaars plait een haag briar hele manier waarop het echtpaar. De bruid moet de bedelaars omkopen om de haag doornstruiken te verwijderen. Deze obstakels staan ​​symbool voor de gemeenschappelijke pad dat het paar zal moeten nemen na hun huwelijk en het overwinnen van de obstakels samen.
Huwelijksceremonie; De huwelijksceremonie wordt gehouden in de kerk versierd met witte bloemen en wierook. Nadat de gasten hebben verzameld, de bruidegom wandelingen zijn moeder door het gangpad. Vervolgens worden de bruidegom en de bruid gezeten op twee rode fluwelen stoelen waar ze wisselen geloften. De priester laatste zegen wordt ontvangen onder een luifel zijde bekend als een 'carre'. Als de jonggehuwden komen uit de kerk en ga naar de receptie plaats, worden ze overladen met tarwe en rijst. Deze korrels symbool voor vruchtbaarheid en voorspoed.
Huwelijksreceptie, Op de bruiloft receptie, gasten meenemen kleine cakejes en leg ze samen op een aanzienlijke hoogte in het midden van de tafel. Als het paar in staat is om te zoenen zonder te kloppen uit de stapel, zou symboliseren het leven-lang welvaart. Het echtpaar vervolgens te verhogen een toast met elkaar uit een traditioneel gegraveerd beker bekend als de 'La Coupe de mariage ". Traditionele Franse gerechten, Franse wijn en de Franse bruidstaart zijn de hoogtepunten van een receptie. De traditionele Franse bruidstaart staat bekend als 'Croquembouche' wat betekent 'kraken in je mond'. Het is gemaakt van kegels van soezen, die is gevuld met Franse banketbakkersroom en bedekt met gekarameliseerde suiker. Het is gedecoreerd met marsepein bloemen en chocolade overgoten allemaal voorbij.
Kousenband (La jarretière); Deze traditie is ontstaan ​​in de Joodse samenleving en is opgenomen in de traditionele Franse bruiloften. De bruid gooit haar kousenband (een smal weefsel-band) voor de gasten en het is verondersteld geluk te brengen aan degene die de vangsten het vast.
Deze gewoonten en ceremonies zijn een essentieel onderdeel van een traditionele Franse bruiloft. Ze houden de oude tradities levend en maak de bruiloft een unieke en onvergetelijke ervaring.

No comments:

Post a Comment