Thursday 22 March 2012

Wat maakt twee mensen Compatibel?

Ik heb altijd gedacht de verenigbaarheid als zijnde van twee soorten. Een waarbij, twee delen exact overeenkomen met elkaar, terwijl het andere type van compatibiliteit is wanneer een deel past in de andere met 'moeite' om de twee delen compatibel lijken, terwijl ze eigenlijk niet. Dit principe geldt zowel voor relaties ook. Wanneer de mensen die betrokken zijn in een relatie precies een andere wedstrijd met betrekking tot hun attributen, zijn ze compatibel met de ware zin van het woord. Door het idee van een persoon proberen te passen in de andere, bedoelen we dat een van de twee mensen lost op in de identiteit van de andere. Voor mij is de ontbinding van iemands identiteit in die van de andere, waardoor de twee mensen compatibel verschijnen, is niet compatibel. De fusie van de twee voor het maken van elkaars onvermogen en het stimuleren van de sterke punten van elkaar maakt twee mensen compatibel.
Als het aankomt op het maken van twee mensen compatibel is, het gaat om matching hun standpunten, hun voorkeuren en antipathieën. Het gaat over compensatie voor elkaar op het begrijpen van elkaars sterktes en zwaktes. Een compatibele relatie is inderdaad belonen in termen van de zowel fysieke als psychische welzijn van de betrokken personen in. De gevoelens ervaren door compatibiliteit zijn affectie, sensualiteit, de belangstelling voor elkaar en vooral vertrouwen. Het gevoel van eigenwaarde, samen met een inachtneming van de andere merken de mensen in de relatie, met elkaar verenigbaar. Geven elkaar tijd en ruimte en een inachtneming van elkaars emoties maakt de mensen compatibel. Wat maakt twee mensen compatibel is hun geloof in de relatie en een wil om het te blijven.
Begrijpen is een essentieel onderdeel van een gezonde relatie. Een duidelijk begrip van elkaars persoonlijkheden maakt de twee mensen compatibel. Een begrip impliceert de erkenning van de sterke punten van elkaar en de bereidheid om make-up voor elkaars zwakheden. Het begrijpen van een persoon bestaat uit een goed begrip van de gevoelens van de andere persoon. De mensen die betrokken zijn in een relatie moeten in gedachten houden dat ieder mens is gebonden aan zijn / haar eigen set van positieve en negatieve eigenschappen hebben. De positieven moeten worden gestimuleerd, terwijl de negatieven moeten worden gewerkt op. Voor de twee verwikkeld in een relatie tot compatibel zijn, moet het begrip van de zwakke punten van een persoon niet volgen belachelijk. Het moet eerder worden gevolgd door de bereidheid om te werken met de persoon om zijn / haar onvermogen te bestrijden. De bereidheid van een persoon om elkaar te werken met de andere betrokken individu in de relatie, leidt tot een compatibele paar.
Er zijn vele factoren, die samen de elementen die compatibiliteit tussen twee mensen beslissen. Een van de belangrijke factoren voor compatibiliteit is hun cultuur. Het is hun sociale en economische achtergrond, dat een vitale rol in speelt compatibiliteit. De omgeving waarin twee mensen zijn opgevoed, hun familie en hun waarde-systeem een ​​belangrijke rol spelen in hun compatibel.
De educatieve achtergrond, de carrière doelstellingen en creatieve vaardigheden van de twee mensen moet zodanig overeenkomen dat ze compatibel zijn met elkaar. De compatibiliteit tussen twee mensen hangt ook af van hun intelligente en emotionele quotiënten. Het is hun manier van kijken naar het leven dat maakt twee mensen compatibel. Hun principes en overtuigingen, hun waarden en hun benadering van leven zijn bepalend voor de verenigbaarheid ervan met elkaar.
Ieder mens wil geliefd te worden. Het is de menselijke natuur aan de noodzaak om hen te worden verzorgd voelen, een goede vriend hebben en iemand om voor te leven. Love zou kunnen gebeuren op het eerste gezicht. Het kan het gevolg zijn van louter fysieke aantrekkingskracht en de attractie is gebonden aan een kort leven beschoren. Experts zeggen dat compatibiliteit is niet iets wat men heeft, het is iets wat men moet maken. Volgens de onderzoekers die werkzaam zijn in de psychologie, de bouw van compatibiliteit is een proces, het is een bereidheid om te werken en het is eigenlijk een houding die moet worden ontwikkeld om een ​​relatie gezonder. Volgens de deskundigen, liefde is een mix van biologie en gedrag. Het is zeker in de hand van een persoon om die liefde vorm door toevoeging van de zeer essentieel aspect dat heet compatibiliteit.
Mensen praten over sterrenbeelden en horoscopen, waarvan wordt aangenomen dat de compatibiliteit tussen twee mensen te bepalen. Ze geven verschillende theorieën die worden geacht een van de compatibiliteit met andere te definiëren. Maar naar mijn mening, is het de gevoelens, die de twee mensen te dragen voor elkaar, dat zelf beslissen hoe ze bij elkaar passen.

No comments:

Post a Comment