Friday 30 March 2012

Outdoor party-games voor Kids

Bij het plannen van een feest voor uw kind, ouders moeten beseffen dat ze moeten bundels van energie omgaan! Kinderen zouden uiteraard gedragen zich als kinderen en outdoor partijen zijn een uitnodiging voor een heleboel plezier en genot. Kinderen zouden niet echt behoefte aan een gelegenheid om te feesten en elke partij zou blijken te zijn een open uitnodiging voor sommige leuk zijn! Als u van plan bent een outdoor party voor kinderen, dan is uw voorbereiding moet veel spelletjes voor de kinderen. Hier zijn een aantal outdoor party-games voor kinderen opgesteld hieronder.
Outdoor party-games voor Kids:
Waterpret ballonnen; Verzamel alle kinderen en ze staan ​​in groepjes van twee op een bepaalde afstand tegenover elkaar. Geef ze het water ballonnen en laat ze gooien naar elkaar. De speler die de ballon vangsten kunnen een stap terug. Sommige van de kinderen zijn gebonden aan nat te wijten aan het water ballonnen. Het team dat de verste afstand bereikt kan worden verklaard aan de winnaar worden.
Big Bad Wolf; Kies een kind als de wolf en laat hem / haar staan ​​met de rug naar anderen. Laat de rest van de groep staan ​​15 meter afstand van de 'wolf'. Laat de groep roepen: 'Zo, vertel ons de tijd de heer Wolf?' en wanneer de wolf schreeuwt de tijd, bijvoorbeeld, 7 uur, de groep van kinderen moeten tot en met 7 stappen dichter bij de wolf. Deze vraag en antwoord-formaat moet worden herhaald. Wanneer deze groep kinderen bereikt heel dicht bij de wolf en vraagt ​​dezelfde vraag, dan is het tijd voor de wolf te beantwoorden, 'Het is het juiste moment om te eten!' De jongen die de rol van de wolf kan dan chase andere kinderen die erop uit zijn om de startlijn te bereiken. De een die wordt betrapt moet de rol van de wolf.
Speurtocht:; speurtochten zijn de meest voorkomende en populair bij kinderen. U kunt een lijst maken van items worden gejaagd in de tuin. Geef een aantal goede aanwijzingen en verdeel de groep van kinderen in teams. Degene die erin slaagt om het oplossen van de meest aantal aanwijzingen kunnen worden verklaard de winnaars.
Ladingen van giechelt:, Dit zou blijken te zijn een lawaaierige outdoor party game voor kinderen zijn. Maak de kinderen staan ​​in een cirkel. Ze mag niet bewegen totdat je toss een zakdoek in de lucht. Zodra de zakdoek in de lucht is, zijn de kinderen mogen lachen of giechelen. Het moment dat hij de grond raakt, de kinderen moeten stoppen met giechelen! Iedereen die betrapt giechelen moet verlaten de cirkel!
Uitdagingen in overvloed:; Schrijf een aantal uitdagingen op stukjes papier. Opblazen zoveel ballonnen als je kunt en breng deze uitdagingen binnen. U kunt dingen schrijven, zoals uit lachen luid of zingen een lied. Maak de kinderen zitten in een volledige cirkel. Sommige muziek-en vraag de kinderen om een ​​ballon passeren. Zodra de muziek stopt, pop. De persoon met de ballon uit te voeren, gezien de uitdaging. De best vastgesteld uitdaging zou verdienen de prijs!
Gebruik deze ideeën voor outdoor party-games voor kinderen en hebben een leuke tijd kijken ze schreeuwen van vreugde! Uw outdoor partij is gebonden aan een groot succes te worden.

No comments:

Post a Comment