Friday 23 March 2012

Chocolade Diamond Jewelry: Wat zijn chocolade diamanten

Diamanten worden gevonden in een verscheidenheid van kleuren, variërend van kleurloos, roze, geel, blauw, groen, paars, oranje tot bruin en zwart. Omdat ze slechts zelden gevonden, diamanten zijn zeer duur. Zelfs dan, diamanten sieraden is zeer populair en is beschikbaar in vele vormen en uitvoeringen. Omdat er veel kleur opties beschikbaar zijn, heeft men een grote verscheidenheid om uit te kiezen. Gekleurde diamanten moet niet verward worden met gekleurde edelstenen. Diamonds zijn gemaakt van koolstof, terwijl andere edelstenen zijn gemaakt van verschillende materialen. De afstand van de stikstofatomen in de diamant bepaalt haar schaduw.
Wat zijn chocolade diamanten
De bruin gekleurde diamant is bekend als chocolade diamant. De kleur van de diamant donkerder te wijten aan de druk van de aarde op de diamanten als ze begraven ligt in diep. Chocolade diamanten hebben vergelijkbare eigenschappen als die van de gebruikelijke diamant, alleen de kleur is anders. Het is gevonden in een verscheidenheid van tinten bruin. De volgende zijn de tinten van chocolade diamanten:
Chocolade; Cognac (diep rood-oranje tint); Champagne (warme, gouden bruin); Honing (diep oranje geel); Kruidnagel (olijf bruin); Cinnamon (lichtbruin)
Onder de variëteit, chocolade, cognac en champagne zijn de meest voorkomende kleuren, terwijl de rest zijn relatief minder vaak voor. Chocolade diamanten zijn prominent gedolven in Argyle Diamond Mine in Kimberly, Australië, Afrika en Rusland. Geen andere deposito's van deze diamanten zijn gevonden tot op heden.
Chocolade Diamond Jewelry
Chocolade diamanten zijn minder duur dan kleurloze diamanten, dus blijken te zijn een goede optie voor de budget bewuste mensen. Ze worden beschouwd als een alternatief voor conventionele diamanten en meer in de vraag tegenwoordig. Chocolade diamanten ziet er geweldig uit in combinatie met een kleurloze of gekleurde diamanten. Een groot deel van de chocolade diamanten sieraden is gemaakt in combinatie met andere diamanten, goud en wit goud. Ze fungeren als een mooi centraal in ringen als oorbellen. Chocolade diamant is gevonden in oorbellen, hangers, armbanden, horloges, ringen, enz. Chocolate diamanten oorbellen met prijzen van rond de $ 1000, terwijl ringen bezaaid met chocolade diamant kan worden gekocht bij een minimum van $ 500. Een chocolade diamant als het middenstuk met witte diamanten rond of vice versa de meest populaire en gewilde design.
Aquamarijn gepaard met chocolade diamant is een hemels en prachtige combinatie. Volgens sommige juweliers, aquamarijn biedt schoonheid en warmte aan het stuk van sieraden. Aquamarijn symboliseert een gelukkig huwelijk. Daarom zijn aquamarijn chocolade diamanten ringen wint enorm aan populariteit. Chocolade diamanten enorm compliment bruine ogen. Maar anderen hebben geen reden om ontmoedigd als ze zeker laten een effect op de toeschouwer.
Moet men zeer voorzichtig tijdens het winkelen voor een chocolade diamant. Sommige juweliers bloot diamanten van lagere rang aan stralingen en verander de kleur bruin. Zoals diamanten uitzien als het origineel zijn, maar ze zijn niet waardevol en volledig gebrek aan eventuele restwaarde. Je moet niet vergeten om de steen te kopen van een vertrouwde juwelier. Ook de vraag naar een certificaat betekent de diamant oorsprong die de authenticiteit ervan zal blijken.
Hoe dieper de kleur van de chocolade diamant, hoe duurder het is. Chocolade diamanten sieraden is een grote vraag naar zoveel beroemdheden zijn afgebeeld pronken is. Het heeft zijn weg naar de rode loper. De trend van het hebben van een chocolade diamanten verlovingsring wordt geschat op snel stijgen. Chocolade diamanten hebben een betoverende effect op de toeschouwer als zij vangen het licht op elke hoek. In de gelegenheid gesteld, moet je zeker kiezen voor chocolade diamanten. Deze zeldzame, champagne-kleurige diamanten zullen zeker winnen je hart!

No comments:

Post a Comment