Thursday 29 March 2012

Country Style Meubelen

Het nummer 'landwegen Take Me Home, naar de plaats behoor ik', van John Denver speelt op, zoals altijd. U bent op een lange grijze weg, stretching voor mijl samen. Aan weerszijden van het zijn gouden rogge velden, waar de opbrengst nog moet worden geoogst. De lucht is helder blauw en de zon is een warme groet op een winterse ochtend. De landschappelijke schoonheid is u eraan te herinneren van een lange verre herinnering. Zoals u herinneren het geheugen, een lach op je gezicht. Nu bent u zeker om een ​​ommekeer in de kilometer lange oprijlaan te maken. Aan het eind van de laan, is een huis met rook uit de schoorsteen. Trek je de auto op een klein wit houten hek, versierd met witte bougainvillea en je beseft, dat er sprake zou zijn niets meer verwelkomen dan dit.
Bij het betreden van, hang je de autosleutels op de antieke nagel rek. De woonkamer van het huis en het meubilair is, net zoals u had gedacht. De ongeveer gepleisterde muren heeft rustieke frames opknoping op hen. De kamer heeft een laag niveau zithoek met lederen sofa's. De lampen zijn gemaakt van banaan papier en hebben een zweem van bruin. De verlichting is geel, te behouden een zacht effect tegen de ruwe muren. Het vloerkleed is handgeweven in een diepe kastanjebruine kleur en is een hemel op te lopen. De smeedijzeren kaars staat zijn vanille-essence kaarsen en ze vullen de lucht met een lichte en prikkelende smaak. De tafel in het midden heeft een kristallen vaas met een hand-picked bos witte rozen. In de hoek van de kamer, is een vintage houten kast, mystificerende de uitstraling van de kamer.
U blijft dit schilderachtige huis verkennen en de volgende deur leidt u naar de slaapkamers. De ruime kamers hebben een zachte verlichting. Het bed is een verademing na de lange rit naar de plaats. De zachtheid van de dekbedovertrekken met ganzenveren is een zaligheid. Gemonteerd aan het plafond witte lampen doen de gezellige sfeer van de kamer. De ramen hebben een houten paneel in donkere tinten. De fotolijsten zijn gegoten uit ijzer is artistiek bochten. De gordijnen zijn ouderwetse, opknoping beneden van houten zandlopers. Alles is een perfecte mix met het thema. Alleen de manier waarop het allemaal zou moeten zijn.
De badkamer die is gehecht aan de slaapkamer heeft een wijs wit thema op een houten-achtige achtergrond. De enorme bad is super wit, met zilveren beslag bad. Het gordijn douche heeft een blad groene kleur complimenteren van de inrichting. Wat je aandacht geeft, is een unieke bekken uit steen gehouwen. Achter zit, een licht is aangebracht om de schittering te verzwakken. De spiegel met een houten frame is ijdelheid verlichting voor de duidelijkheid. De zoete geur van de Duitse kamille essentiële olie maakt het moeilijk voor u om te weerstaan. Maar je maag niet eens en heeft wat vulling.
U voert de keuken om een ​​snelle hap te hebben. De smaakvolle keuken heeft alles wat het land weg. De string van de opknoping knoflook vult de kamer met haar geur. De potten, pannen en andere culinaire items worden in hout en metaal. De harde massief eiken houten tafel is glimmend met zwarte schoensmeer. De kookplaat is een echte schoorsteen, dezelfde die je zag op weg inch De keuken is versierd met alles in een oranje kleur. De verlichting is helder, maar niet pijn aan de ogen. De achtertuin van het landhuis heeft ook een moestuin aan verbonden. Heirloom tomaten en andere groenten zijn een traktatie dat je naar uitkijkt. Het hart van het huis is zeker geboeid jou.
De dromerige land-stijl huis heeft overweldigd u zeker. Wie wil er nu niet een gezellige, warme en perfecte verblijfplaats voor de felbegeerde en welverdiende weekendje weg? Ik zeker doen. Dus maak je je in en ontvang gaat opnieuw maken van de magie van deze vertelling.

No comments:

Post a Comment