Wednesday 28 March 2012

Latex Vs Memory Foam Mattress

Latex en traagschuim matrassen zijn de twee soorten matrassen. Schuim matrassen nemen de vorm van de druk die wordt uitgeoefend op het oppervlak en weer terug naar de originele vorm op de verwijdering van de druk. Laten we eens kijken naar de vergelijkbare kenmerken van latex en traagschuim matrassen later en hun verschillen.
Latex Vs Memory Foam Mattress - Gelijkenissen
Zowel latex en traagschuim matras zijn onafhankelijk van de lente technieken die gebruikt worden in veel van de matrassen. Ze hoeven niet de specifieke fundament van het bed en kan overal geplaatst worden, zelfs op een vloer van het platform. Ze hebben een betere duurzaamheid in vergelijking met andere soorten matrassen. Omdat zij niet hebben veren of een andere metalen stof die zij bieden ondersteuning aan het lichaam in een meer natuurlijke manier. Latex en traagschuim matrassen zijn de beste keuze voor mensen die allergisch zijn en lijden aan astma, omdat deze matrassen zijn stof-bestendig en hypoallergeen. Schuim matrassen verbetering van de bloedcirculatie in het lichaam.
Latex Vs Memory Foam Mattress - Verschillen
Het fundamentele verschil tussen latex en traagschuim matras is het materiaal waaruit ze zijn opgebouwd uit. Zoals de naam al doet vermoeden, is latex matras gemaakt van natuurlijke of synthetische latex, terwijl traagschuim matras is gemaakt van een visco-elastisch stof. Een traagschuim matras is zachter en soepeler ten opzichte van een latex matras. De traagschuim matras gemaakt van visco-elastisch temperatuurgevoelig is, dwz het reageert op de lichaamstemperatuur en vormt een mal achtige structuur. De matras wordt zacht bij lichaamstemperatuur warm is en het wordt steviger als de lichaamstemperatuur is afgekoeld. Echter, een hoge kwaliteit traagschuim matras is de beste keuze in beide condities. De kwaliteit van het traagschuim matras is rechtstreeks evenredig met de dichtheid van het gebruikte schuim. Dichtere geheugen schuimen zijn vrij duur, maar zijn meer duurzaam en hebben een lange levensduur. Als het gaat om een ​​gezonde slaap, woelen en draaien van uw slaap partner kan heel vervelend zijn. Deze hinder effectief kan worden verminderd met het gebruik van een memory foam matras als het virus zich verspreidt de druk gelijkmatig over het gebied waar de druk wordt uitgeoefend en de andere kant van het bed is onafhankelijk van deze druk toegepast. Mensen die lijden aan chronische vermoeidheid en rugpijn wordt aangeraden gebruik te maken traagschuim matras. Latex matrassen, zoals eerder besproken, zijn steviger dan traagschuim matras. Veel mensen de voorkeur latex traagschuimmatras vanwege het gebruik van natuurlijke materialen in. Het oppervlak van latex matras is zeer comfortabel. Ze bieden betere ondersteuning van het lichaam ten opzichte van traagschuim matras. Echter, de toss en zet het bed worden gevoeld meer dan in een memory foam matras. Latex, zijnde een natuurlijke stof, is altijd veilig en natuurlijk ook hypoallergeen en stofbestendig. Traagschuimmatras zijn gemaakt van chemische stoffen en kunnen allergieën veroorzaken voor sommige mensen. Latex matrassen zijn twee keer zo duurzaam als traagschuim matras. Een latex matras kan duren voor 20 jaar, terwijl een memory foam kan duren slechts 10 jaar. Natuurlijke latex is een biologisch afbreekbaar product en is milieuvriendelijk ook. Traagschuimmatras gemakkelijk vocht op, waardoor de slaap ongemakkelijk. Traagschuimmatras zijn minder veerkrachtig ten opzichte van latex matras.
Beide traagschuim matrassen en latex matrassen, zijn goed in het verstrekken van comfortabel slapen. Uiteindelijk is het de persoonlijke keuze van de consument, afhankelijk van zijn specifieke behoeften en wat vindt hij meer geschikt voor zichzelf.

No comments:

Post a Comment