Sunday 11 March 2012

Hoe Lederen meubels schoon

Lederen meubels heeft zijn eigen schoonheid en elegantie. Trouwens, het heeft verschillende voordelen. Meubelen gemaakt van leer is zeer comfortabel, zowel in de zomer en de winter, want het is een natuurlijke stof en laat passage van lucht. De lange levensduur is veel meer dan enige andere stof bekleed. Leder is niet doorboord door een scherp voorwerp gemakkelijk, noch het smelten of vlam vatten. Het is echter een moeilijke taak om deze meubels schoon. Maximale schade aan lederen meubels wordt veroorzaakt voornamelijk te wijten aan verkeerde reinigingstechnieken. Daarom zijn een aantal veilige manieren van reinigen lederen meubels hieronder gegeven:
Reinigen Stof van lederen meubels; Lederen meubelen regelmatige behoeften afstoffen, ten minste eenmaal per week. U kunt het oppervlak van de meubels gewoon afvegen met een schone katoenen doek. In het geval dat, wilt u het oppervlak met zeep schoon, zorg ervoor dat u gebruik maken van een milde vloeibare zeep. Wrijf de zeep met een zachte doek op het oppervlak van de meubels. Er is geen noodzaak om door te spoelen uit de zeep uit het leer, alleen het droog met een ander doek. Zorg moet worden genomen geen water wordt niet geabsorbeerd in de leer, want dit kan het leer onherstelbaar beschadigen.
Regelmatig reinigen Vuil; Lederen meubelen ziet er vies en vuil is als gevolg van vlekken van olie en zweet. Dus voor een goed onderhoud, moet u zorgen voor een grondige reiniging van lederen meubels na elke paar maanden. Dit dient te gebeuren met veel zorg om eventuele onherstelbare schade die incidenteel kunnen voordoen tijdens het reinigen te voorkomen. Koos voor een reiniger die speciaal is bedoeld voor het reinigen van leer. Giet een ruime hoeveelheid van de stofzuiger op een spons en wrijf het op het meubilair.De gebieden die worden blootgesteld aan frequente body-contact, zoals de armsteun of rugleuning vereist extra zorg. Follow-up van dit door het oppervlak af te vegen met een goede leer conditioner.
Reinigen Inktvlekken; Neem een ​​katoenen doek, zet hem in alcohol en wrijf het over de inktvlek. Als het een milde vlek, zal het verdwijnen binnen een mum van tijd en je moet gewoon föhnen het gebied. Als de vlek is diep, moet u gebruik maken van een Cuticle Remover. Echter, zorg ervoor dat het van een niet-gel ras, evenals een niet-vette is. Breng een dikke laag over de vlek en laat het verblijf voor enkele uren. Vervolgens afvegen met een vochtige doek, in cirkelvormige bewegingen.
Reinigen donkere vlekken; donkere vlekken ziet er echt slecht, vooral als je licht gekleurde meubels. Maak een pasta van room van tandsteen en citroensap, en goed toe te passen over de vlek. Laat het bezinken op de vlek. Na tien tot vijftien minuten, voeg nog een laagje van de pasta. Dan veeg van de pasta met een stukje natte spons en een milde vochtinbrengende zeep. Droog het met een doek of katoen.
Reinigen vetvlekken; Vetvlekken doen het niet slecht invloed op de lederen meubels. Veeg de vlek met slechts een stuk van schone en droge doek. De vlek zal snel verdwijnen vormen de leer oppervlak. Je moet geen gebruik maken van water op een vetvlekken, want het is ineffectief op vetten.
Reinigen vloeistoffen; Vloeistoffen kunnen sommige ernstige schade aan de lederen meubels. Reinig de vloeistof met een aantal doek of spons zo spoedig mogelijk. Als het blijft daar, krijgt het geabsorbeerd in het leder, dat is niet goed voor het leer.
Er zijn een aantal stoffen die niet strikt moet worden gebruikt voor het reinigen van uw lederen meubels. Deze zijn - ammoniak, meubelwas olie, vernis of een schuurmiddel. Als u wilt proberen enkele nieuwe schoonmaak producten op uw lederen meubels, te testen voor een bepaalde kleur veranderingen op elke hoek van het meubilair dat niet zichtbaar is.

No comments:

Post a Comment