Thursday 1 March 2012

Hoe Hair rollers te gebruiken

Met behulp van een haar roller is een geweldige manier om recht en slap haar make-bounce terug naar het leven. Je kon curl uw haar, of simpelweg voeg body en lift om hem, skillfully behulp haren rollers. Haar rollen zijn eenvoudig te gebruiken en minder schade toebrengen aan haar ten opzichte van permanente krullen technieken en krultangen. Er zijn twee manieren van het gebruik van de rollers. Een daarvan is de off-base methode, en de andere is de on-base methode. Het plaatsen van een roller buiten de basis zal resulteren in eind krullen. Het haar zal weinig of geen liften. Echter, de on-base methode zal maximale lift of instantie aan haar. Mensen op zoek naar nieuwe kapsels en ideeën kunnen proberen met behulp van haar rollen voor een spannende nieuwe look!
Haar moet gewassen worden en voordat rollen. Voor meer lift en lichaam met behulp van onverwarmde rollen, moet het haar volledig worden gedroogd. Zelfs terwijl gebruikmakend van verwarmde rollers moet men ervoor zorgen dat het haar is absoluut droog.
Hoe Hair rollers te gebruiken
Stappen; Voordat u begint om haar rollen, ervoor te zorgen dat het haar grondig wordt gewassen. Een styling product als haargel of mousse moet worden toegepast. Een klein deel van het haar moeten worden genomen, gekamd, en rolde rond de roller in de richting waarin u wilt dat de krul. Sommige mensen liever het haar gescheiden in drie of vier grotere secties, en pin of hen clip omhoog. Ze werken op een sectie tegelijk, terwijl de anderen worden gehouden keurig afgekapt in plaats. ; Beginnen met rollen je haar door het nemen van de bovenste lagen / onderdelen van haar. Terwijl walsen, beginnen met kronkelende de uiteinden van het haar strak rond de roller, totdat u bereikt de hoofdhuid. Clip de roller met een bobby pin of clip om hem zijn plaats te houden. Het is belangrijk om te kunnen het haar rollen goed vanaf het begin, als een losse begin zal je nodig hebben bij het walsen verkregen weer helemaal opnieuw beginnen. Het beste is om het haar trek lichtjes aan op regelmatige tijdstippen die zij in vereffening is over de rol, omdat dit ervoor zorgt dat het haar wordt uitgerold allemaal met gelijke strakheid langs de lengte. Dit zou resulteren in zelfs krullen. ; Zoals de haar is wond over de rollen, kan een beetje haarlak worden gesproeid, te helpen de krullen set beter. ; Nadat alle onderdelen zijn wond rondom het rollen, kon spuiten haarlak opnieuw worden gedaan om ervoor te zorgen dat geen enkel deel als het haar verlaten zonder de spray. ; Het haar kan worden overgelaten aan droge of kon worden geföhnd om het proces van het instellen de krullen verhaasten. Het is belangrijk dat de föhn niet te dicht om het haar geoordeeld, zoals het misschien de haarbeschadiging of verbranden de hoofdhuid. Voor een beter resultaat, kan de hete lucht te licht te blazen over elke krultang. Het geval u plan om slapen in de krulspelden, uw haar met een haarnet dekken. ; Zodra het haar volledig droog is, verwijder de rollers. Indien het haar is geföhnd, is beste wachten tot het haar afkoelt. Het geval u begonnen met droog haar, verwijder de rollers na 5-15 minuten. ; Verwijder een roller in een tijd door het voorzichtig te draaien in de tegenovergestelde richting van de krul. Als de roller wordt verwijderd, moet het haar worden geborsteld door te laten vallen met de krullen van de natuurlijke stroming van het haar. Lopen ook de krullen door je handen en voorzichtig te introduceren aan de rest van het haar om het gewenste kapsel te bereiken. ; Rollers zijn een geweldige manier van het toevoegen van een vleugje glamour in je haar. Het beste ding over deze is dat men niet hoeft te gaan naar de melkstal te krijgen je haar gedaan. Een beetje oefenen en experimenteren met de rollen zal u toelaten om spannende krullende kapsels te creëren voor jezelf.

No comments:

Post a Comment