Friday 16 March 2012

Soorten van ladders

Ladders kan grofweg worden ingedeeld in twee soorten, stijve ladders gemaakt van een harde stof en kneedbaar touwladders. In het verleden werden ladders van hout gemaakt, maar deze waren gevoelig voor rotting en verval, evenals de geleidbaarheid, terwijl nat. Echter, met geavanceerde technologie en superieure materialen worden gebruikt om moderne ladders bouwen, zijn ze veilig, sterk instrumenten die kunnen worden gebruikt rond het huis en ook in elke sector. Terwijl sommige ladders, zoals zolder ladders en zoldertrappen worden nog steeds gemaakt van hout, zijn anderen die zijn ontworpen voor outdoor werk gemaakt van materialen zoals aluminium of glasvezel.
Sommige soorten van ladders zijn:
Stap Ladders; Stap ladders zijn ideaal voor gebruik rond het huis. Stap ladders zijn stabiel en comfortabel in gebruik, omdat de meeste hebben grote platte stappen in plaats van sporten waardoor balanceren gemakkelijker. De meeste hebben ook een extra voordeel van een verlengde frame op de top van de stappen, die de gebruiker kan vasthouden aan en stabiel zelf. Men kan ze gebruiken om iets te krijgen van de pantry, schoon te maken moeilijk te bereiken plaatsen of om een ​​foto aan de muur hangen. Ofschoon men kan een houten laddertje dat zou harmonieus met de houten meubels in een land huis te kopen, de meeste mensen liever makkelijk te slaan aluminium ladders stap die het beste geschikt is voor moderne appartementen. Hun vertrekpunt prijsklasse is ongeveer $ 40.
Platform Ladders; tussen de verschillende soorten van ladders, dit is de beste optie voor schilders, decorateurs en elektriciens. Het voordeel van dit type ladder is dat de werkman heeft evenals zijn gereedschappen en producten. Dit is een grote ladder voor elk soort werk dat perioden van permanente vereist verlengd, op een hoogte / hoogte.
Er zijn twee hoofdtypen van het platform ladders. De ene met een platform op de top van een ladder wordt meestal gebruikt in tehuizen voor huishoudelijk gebruik, met name door mensen schilderen hun huizen. Als u besluit te gaan voor dit soort, zorgen ervoor dat u degene die een sterke veiligheidscultuur leuning te bevinden op de top van de stappen heeft te kopen. De andere soort is een platform ondersteund tussen twee afzonderlijke ladders. Het tweede type bestaat uit twee aparte ladders dat een groot platform dat ondersteund wordt tussen beide ladders te houden. Aangezien dit type wordt vaker gebruikt in commerciële toepassingen, zijn ze meestal gemaakt van aluminium of staal. Bij de aankoop van beide typen van het platform ladder, idealiter Kies degene uit die een platform met een antislip-oppervlak, die ervoor zorgt dat de gebruiker of de middelen niet afglijden is. Een basismodel is waarschijnlijk starten bij $ 50, maar een commercieel zou meer kosten dan $ 1000, afhankelijk van het ontwerp.
Uitbreiding Ladders; Extension ladders zijn zeer geschikt voor gebruik op hoge niveaus in outdoor omgevingen. Zoals hun naam al aangeeft, kan deze nuttige ladders worden aangepast aan de exacte hoogte van het werk dat ze nodig zijn voor, zij het schilderen van de buitenkant van een huis of het wissen van de goten. Schuifladders hebben twee of meer secties. De secties worden glijden en het bovenste deel van de ladder wordt uitgebreid met behulp van een touw en katrol systeem. Deze secties zijn van dezelfde lengte, en de ladder krijgt zijn stabiliteit van de 1 ½ meter overlap van de secties. De meeste uitschuifbare ladders hebben slechts twee secties, maar als de ladder heeft meerdere secties, de overlap moet ook groter zijn. Deze ladders hebben ook een slot dat de uitgebreide sectie haltes van bewegen tijdens het gebruik, en eindkappen dat de structuur niet beschadigd te voorkomen. Een woord van voorzichtigheid, de uitbreiding ladders zijn gevaarlijker in het gebruik dan andere ladders, en extra zorg moet worden genomen, terwijl het gebruik ervan. Ze zijn verkrijgbaar in de maten die beginnen vanaf 6 m en gaan tot 60 m, met de laagste prijs wordt rond de $ 200.
Vouwladders; tussen de verschillende soorten van ladders, dit ras is zeer geschikt voor mensen met een beperkte opslagruimte. Ze kunnen gemakkelijk worden weggehaald rond in een vrachtwagen of opgeslagen op een RV of in een kleine winkel. Een gemeenschappelijke vouwladder is de instelbare A-frame van aluminium design. Dit kan worden ontmanteld in vier grote stukken en gevouwen, waar het lijkt op een lang stuk metaal. Door het kopen van een vouwladder met een aluminium slot, kunt u voorkomen dat de mogelijkheid van het roesten. Grotere versies van deze ladder worden gebruikt in de handel en in de industrie. De vouwladder gebruikt door de meeste ordehandhavers, brandweerlieden en reddingswerkers, vouwen tot de grootte van een koffer, en kan gemonteerd worden in minder dan vijf seconden. Het kan ook ingedrukt meer dan 1000 kilo gewicht.
Gelede Ladders; Dit ingenieuze ladder zelf transformeert worden gebruikt als een laddertje, een rechte ladder, steiger of zelfs een tafel! Gelede ladders hebben verschillende scharnieren of gewrichten, die het mogelijk maakt om ze te bewerken in verschillende posities voor verschillende banen. Een persoon kopen van een gelede ladder moet kijken voor een goede stabilisatoren aan de voeten en stevige sloten op de scharnieren / gewrichten. De beste gelede ladders moeten worden hard en zijn dus gemaakt van aluminium of glasvezel. De prijs ligt tussen rond de $ 200 tot $ 400.
Veel kopers staan ​​perplex wanneer het gaat om het kiezen tussen een aluminium ladder en een glasvezel ladder. Terwijl de aluminium ladders zijn zeer sterk en weerbestendig, waardoor ze uitermate geschikt voor commercieel gebruik, ze elektriciteit geleiden, en de aanzet geven of onbruikbaar geworden op worden blootgesteld aan hitte. Glasvezel ladders, de huidige favoriet (en terecht), zijn licht van gewicht, stevig en niet elektrisch geleidend.
Bij gebruik van een ladder, in overeenstemming zijn met de veiligheid technieken en checklists die zijn gekomen met de ladder. Er is ook een maximumgewicht op elke ladder die moeten worden nageleefd strikt aan.

No comments:

Post a Comment