Monday 5 March 2012

Partij thema's uit de 60's

Er zijn tal van gelegenheden om een ​​feestje te regelen, zoals verjaardagen, jubilea, carrière succes, vrijgezellenfeest, etc en party thema's kun je je ze echt onvergetelijk. De 60's party thema is een van de meest geweldig feest thema's. De 60's zijn bekend als een zorgeloze tijd beleven. Het was een decennium van culturele revoluties.
U kunt beginnen met het toepassen van de 60's party thema te beginnen met de uitnodigingen. Gebruik een grote, ronde letters en heldere psychedelische kleuren, terwijl het maken van de uitnodigingen aan een 60's het gevoel te bieden. U kunt ook gebruik maken van de lachende gezichtjes, vrede symbolen, flower power design, tie-dye design en foto collage uit die tijd. U kunt ook foto's van Martin Luther King, The Beatles, Kennedy en Vietnam. U kunt uw gasten te informeren over het feest het thema door middel van de uitnodiging.
Partij thema's uit de 60's
Plan een perfecte 60's themafeest, gewoon een kijkje in het verleden en gebruik je fantasie en creativiteit. U kunt de sfeer van die tijd met de partij van decoraties, kostuums, voedingsmiddelen en spelletjes.
Kostuum Suggesties
De kostuums voor de jaren 60 themafeest kunnen worden kleurrijk en vol plezier. U kunt zoeken verschillende websites te weten over de 60's mode. Draag een lange pruik en voeg een hoofdband of bandana voor een hippie look. Voor kleding, denk aan items zoals Afros, vlechten, fuzzy vesten, vet grote glazen, bel-bottom fakkels, bloemen en sandalen. U kunt ook kiezen voor de kachelpijp broek en dunne banden, minirokken en Go-go laarzen. U kunt kleden als een Flower Child. Een hoofd krans was de populaire mode-accessoire voor vrouwen in '60. Voor de 60's Party, kan de vrouwen dragen een krans gemaakt van bloemen of andere planten. Andere onderscheidende symbolen en kijkt uit de jaren 60 onder meer Jackie en JFK, Mods, Andy Warhol en nog veel meer. U kunt draperen zelf in kleurrijke mode uit die tijd. U kunt stimuleren de gasten naar de 60's kleding te dragen, zoals gescheurde jeans, liefde kralen, hoofdbanden, tie-dye, enz.
Feestdecoratie
De partij decoraties moet een weerspiegeling zijn het thema van uw feest. Vervang de standaard witte bollen met gekleurde bollen rood, groen, blauw of geel voor de psychedelische effecten. U kunt een paar lavalampen op de tafels of focal points voor discussie. Versier de ingang met bloemenslingers, liefde kralen, vrede tekenen, strijkers van smiley gezichten of ying-yang symbolen. Hang een groot rustiek zoek bord boven de deuropening. Een gerolde deurplaat was een populaire vaartuig in jaren '60 die u kunt gebruiken voor de partij decoratie. U kunt gebruik maken van gekleurde lampen, kaarsen, lampen of Moonbeam lavalampen aan de psychedelische verlichting bieden. Kunt u terecht voor schminken, die de vrede symbolen op de wangen of eenvoudige bloemen bevat. Rockmuziek in de vorm van de Grateful Dead, The Doors of de Rolling Stones echt ingesteld een podium voor de jaren 60 themafeest. Houd wat ruimte voor de 60 thema dansen zoals de Pony, de Jerk of de aardappelpuree.
Eten Suggesties
Serveer het deeg gewikkeld in de miniatuur worst samen met cokes of periode alcoholhoudende dranken, zoals de Emma Peel. Het is een combinatie van ananassap, cherry brandy en droge mousserende wijn. Je kan dienen de ronde koekjes met een topping van vrede te ondertekenen of smiley. U kunt lekkere en gezonde vegetarische maaltijden zoals bonendip, pompoentaart en wortelcake.
Gezelschapsspelen
Voor de jaren 60 themafeest, kunt u kiezen uit verschillende interessante games, zoals het kostuum prijsvragen, trivia spellen, danswedstrijd en een perfecte raadspel. Een spetterende spel van twister is een andere interessante activiteit.
Met deze fantastische party thema's uit de 60's, kunt u uw partijen spannend en onvergetelijk.

No comments:

Post a Comment