Thursday 15 March 2012

Rolstoel stoellift

Vervoer van een gehandicapte op en neer de trap is echt moeilijk voor de begeleidende persoon. Het kan zelfs nog ingewikkelder als er geen lift in de buurt. Het verplaatsen van een persoon met een handicap binnen het huis is ook niet gemakkelijk. Maar met de uitvinding van de rolstoel traplift, kunt u gemakkelijk dragen een oude of lichamelijk gehandicapt persoon, dat ook op een druk op de knop.
Rolstoel traplift is in feite een gemechaniseerde manier van het dragen van een persoon op en neer de trap. De persoon blijft zitten in de stoel en het wordt aangedreven door een motor, langs een track of hellingbaan. Het beste deel over de rolstoel traplift is dat de installatie niet interfereert met het normale gebruik van de trap en geen grote breken of reconstructie nodig is. Bovendien, de installatie is redelijk betaalbaar.
Soorten rolstoelen stoellift; rolstoelen trapliften worden gedifferentieerd naar gelang van hun aandrijfmechanismen. De aard van de rolstoel traplift zijn:; Rack-Pinion: Dit is het meest populaire type rolstoel traplift. Het is een lichte lift en zendt zeer minder lawaai, waardoor het een populaire keuze voor stille gebieden, zoals ziekenhuizen. ; Kabel Getrokken: Dit type lift kabels gebruikt om de rolstoel trek omhoog en omlaag. Hoewel het systeem is de stilste, is het bekend om schokken te geven aan de bewoner, waardoor de landing ruw. ; Schroef-Driven: Schroef aangedreven liften worden aangedreven door een set van schroeven. Ze zijn niet een populaire keuze voor individueel gebruik. ; Running Kettingen: Dit type lift wordt aangedreven door de lopende ketens. De duim op de stoel activeert de ketens die de rolstoel trek omhoog of omlaag. Dit is de luidruchtigste type rolstoel traplift. ; Mains Powered: het lichtnet aangesloten liften zijn steeds minder populair. Hun veiligheid en betrouwbaarheid is zeer twijfelachtig. ; Kosteneffectiviteit; rolstoelen trapliften zijn zeer betaalbaar. Ook is er geen verbouwing van de bestaande structuur vereist. Het rek-rondsel lift kost je ergens rond de $ 5000 voor een recht spoor en $ 15000 voor een gebogen baan. Als u ervoor kiest om te kiezen voor een ander type lift, dan zijn de kosten kan schieten naar $ 25000. Nog steeds, de kostprijs is veel minder dan een kooi lift, omdat er geen grote afbraak van de structuur is noodzakelijk.
Veiligheid; De rolstoel trapliften veilig en betrouwbaar zijn. Voor mensen die lijden aan hoogtevrees probleem, de meeste liften zijn mechanismen die de stoel weer zijwaarts of naar rechts rond. Bovendien zijn deze systemen zijn uitgerust met elektronische apparaten die de gebruiker van een potentieel probleem te waarschuwen, zodat preventief onderhoud.
Controle en onderhoud; meeste rolstoel trapliften werken aan afstandsbedieningen, drukknoppen of joysticks. Hoewel, een rechte rack-rondsel is bijna een nul onderhoud lift, kan gebogen lift rechtvaardigen een periodiek onderhoud. Bovendien kunnen andere soorten, zoals ketting of kabel liften worden hoog op onderhoudskosten.
Rolstoel trapliften zijn een goede optie voor oude mensen en mensen met een lichamelijke handicap gemakkelijk te pendelen op hun eigen binnen multistoried gebouwen. Ze kunnen ook worden geïnstalleerd in historische erfgoed van gebouwen, waarvoor de wet schrikt elke vorm van bouw of verbouwing.

No comments:

Post a Comment