Wednesday 21 March 2012

Verschillende kapsels voor Bangs

Een geweldige kapsel kan veranderen de manier waarop je kijkt naar een grote mate. Met de hulp van de juiste stylist, kan men accentueren van de positieve punten en maak flamboyante uiterlijk. Ongeacht de haarlengte kan worden of de textuur van je haar, pony worden geacht om echt hip zijn als gestyled op de juiste manier. Laten we een blik op verschillende kapsel voor pony, dat geeft je veel mogelijkheden om nieuwe looks te creëren.
Verschillende kapsels voor Bangs:; Voor degenen die niet echt oplettend over de pony, en de waarheid is, zijn er vele verschillende soorten pony u kunt gebruiken om er een te vinden die bij u past. Pony altijd in de mode, van de kant geveegd pony aan de piekerige pony. Het hangt allemaal af van de textuur van het haar. Daarnaast zijn er bepaalde haarproducten u kunt gebruiken om de aard van de pony je zou willen maken.
Een gladde, platte pony is heel populair en je kan dit bereiken vrij gemakkelijk. Alles wat je nodig hebt is een goede kwaliteit gel of zelfs een styling lotion. Neem wat gel en wrijf het door je haar. Volg deze door een föhnen en gebruik een grote ronde borstel voor hetzelfde. Selecteer middellange delen van je haar en leg hem onder de ronde borstel. Gebruik je föhn op deze afdeling en trek voorzichtig het penseel. Dit zal resulteren in opgeschud haar op je voorhoofd. Gebruik wat haarlak op dezelfde vlakken.
Opzij vallende pony zijn natuurlijk nog een ander type pony die zijn erg populair. Voor deze look, kam het haar aan de ene kant, zodat de pony in een hoek. Opzij vallende pony het beste kijken bij het rechte. Het houden van het slanke zal toevoegen aan de oomph factor. Deze pony zien er het beste bij gestyled voor elegante opsteekkapsels.
Vrouwen die houden van experimenteren zou zeker gaan voor een schokkerige pony. Schokkerig pony compliment korte kapsels. Korte aalscholvers of bobs zouden ziet er geweldig uit in combinatie met schokkerig pony. Voor dit kun je proberen de volgende stappen uit-Werk op het verkrijgen van een woelige gesneden om te beginnen. Lagen toevoegen aan uw haar en houdt het wild. Maak de voorkant meer schokkerig en laat de randen van de pony uit te steken. Ze moeten een beetje piekerige of golvend zijn. U kunt zelfs gebruik maken van wat styling gel om de uiteinden anders uit te steken.
Gehoekte pony nog een andere stijl gekozen door vele beroemdheden. Schuine pony te knippen op een bepaalde manier voor die hoek te bereiken! Gehoekte pony moeten worden dikker in volume en licht piekerige ook. Jennifer Lopez is een treffend voorbeeld bekend voor het instellen van het scherm in vuur en vlam met haar stijlvolle uitstraling! Dit zou een zijdelingse scheiding en de pony moet lang genoeg zijn om gewoon contact met de oren. U kunt zelfs gebruik maken van een kleine pin om ze in stand te houden.
Gebruik deze ideeën voor verschillende kapsels voor pony en het creëren van nieuwe looks te benijden veroorzaken waar je ook bent! Kansen zijn, bent u gebonden aan een fenomeen te starten en een heel flutter onder uw vriendjes veroorzaken! Neem contact op met uw plaatselijke kapper en zijn uitgerust met foto's. Dit zou u helpen om het bereiken van de best mogelijke look. Veel geluk,

No comments:

Post a Comment