Saturday 3 March 2012

Hoe naar Oak Trees Plant

De eiken bomen worden meestal gevonden in het noordelijke halfrond van de aarde dat wil zeggen in de kou of de gematigde streken. De genus van de eik 'Quercus', heeft ongeveer 400 soorten die hetzij bladverliezende wel wintergroen in de natuur. De eiken boom draagt ​​vruchten in de vorm van noten die bekend staan ​​als eikels. Deze zijn ingesloten in harde structuren, genaamd cupules, en zijn komvormig.
De aanplant proces van de eik impliceert de collectie van de eik vruchten, opslaan hen, opplant hen in potten en tenslotte transplanteren van de boompjes. De vruchten van eiken in het algemeen te rijpen tussen eind augustus en september, hoewel de rijping varieert van drie tot fours weken.
Verzameling van Eikels
In de Verenigde Staten, is inzameling van de moeren gedaan in eind september via november. Aangezien het moeilijk is om eikels te vinden onder de dikke lagen van zwerfvuil in de bossen, is het beter om een ​​eik te vinden dat grenst aan gazons of parkings. Picking de eikels wordt makkelijker in dergelijke groeiplaatsen.
Opslaan de eikels
Er gevaar de vruchten verliezen hun groeikracht of kiemkracht indien gedroogd out of opgewarmd. Dus zorgbehoeften worden genomen voor hun stockage. De verschillende soorten eiken, zoals witte eiken, kastanje, maar en moeras eiken vereisen geen opslag. Het is mogelijk om direct plant ze, maar andere soorten zoals de rode eiken hebben een complete seizoen te kunnen ontkiemen. De noten die slapend blijven in deze periode.
Aangezien het noodzakelijk is om de vruchten te voorkomen opdrogen, moeten zij worden opgeslagen in plastic zakken vermengd met vochtige zaagsel of turf. Deze tassen zijn ideaal voor opslag omdat zuurstof en kooldioxide permeaat deze zakken terwijl vocht is beperkt. De zakken worden geplaatst in koelkasten en temperatuur ongeveer 40oF heeft worden gehandhaafd. De eikels van de rode eikenhouten moet ongeveer in de koelkast ongeveer 42 dagen of 1000 uur.
Opplant Oak Tree Acorns
De procedure van planten wordt uitgevoerd stap voor stap dwz het potten van de eikels, gevolgd door het transplanteren van de jonge boompjes. Sinds de witte eik eikels niet worden onderworpen ruststadia, worden deze onmiddellijk geplant na de inzameling. De rode eiken zijn meestal geplant in april. De procedure van oppotten en verplanten echter zowel voor de soort blijft hetzelfde.
Potting; Potten met een een-liter capaciteit moet worden gebruikt voor het planten van de eikels. Zij moeten verstrekken behoorlijke afwatering voor enig overtollig water. De bodem in de container moet vochtig worden gehouden en goed belucht. Zaaidoeleinden moet worden gedaan op diepte dat is de helft de breedte van een enkele acorn moer.
Verplanten; De eiken boomaanplant moet worden gedaan wanneer de eerste bladeren verschijnen. Er is een mogelijkheid van de wortels ontgroeien de container en invoeren de bodem onderhavige hieronder. Dus om overplanten behoeften worden gedaan zo vroeg mogelijk. Het gat voorbereid voor transplanteren van de zaailing moet tweemaal zo groot worden als de container, in termen van dimensies. Terwijl het transplanteren van de zaailing, moet ervoor worden gezorgd dat de wortel kroon aan de oppervlakte te handhaven. De grond rondom de zaailing moet goed worden aangestampt na voldoende water geven.
De eik wordt beschouwd als een symbool van kracht en uithoudingsvermogen. Het is gekozen als de nationale boom van maar liefst 12 landen, waaronder de Verenigde Staten en Engeland. De boom heeft gekregen belang in verschillende mythologieën, zoals de Keltische, Noorse en de klassieke. De eik is dus, beschouwd als een belangrijk onderdeel van de aarde.

No comments:

Post a Comment