Tuesday 13 March 2012

Ladder Beveiligingstips

Kom in de lente of de herfst en iedereen bemoeit zich met de diverse thuislanden van verfraaiing activiteiten. Ladder speelt een belangrijke rol in al onze activiteiten, zij het wassen ruiten, opknoping decoraties of schilderen garage. Maar weet u dat dit nuttig instrument kan leiden tot verschillende blessures? Val van een ladder is de belangrijkste oorzaak van thuis verwondingen. Maar, kun je ze gemakkelijk ontwijken door het nemen van enkele voorzorgsmaatregelen.
Kies een goede ladder; De keuze van de ladder zou afhangen van het doel. Er zijn drie soorten van ladders om uit te kiezen: zware, industriële doeleinden ladder; commerciële, medium duty ladder, en ten slotte de kleine, binnenlandse doel ladders. Ladders kunnen ook worden ingedeeld, afhankelijk van hun materiaal als glasvezel, aluminium of houten ladder. Polyester ladders zijn het meest duurzaam en stevig, maar ook duurder. Kies de ladder die u het meest geschikt is voor uw taak. Welke ladder u ook kiest, altijd controleren voor UL zegel uit Underwriter's Laboratory.
Inspectie van de ladder; altijd zorgvuldig te inspecteren op de ladder, alvorens het te gebruiken. Kijk uit voor splinters, scheuren en verval, in het geval van houten ladders. Ook niet verf houten ladders, omdat verf maakt het onmogelijk op te sporen scheuren of verval. Inspecteer voor gebroken sloten, gewrichten en sluizen van stap ladders en schuifladders. Voor aluminium ladders, controleren op roest vlekken, losse lassen, bramen, enz. Breng een laagje lak, indien de afdichting van glasvezel ladder er beschadigd uitziet. Inspecteer de ladder nog zorgvuldiger, indien zij niet in gebruik is al geruime tijd.
Ladder hoek; altijd het standpunt van de ladder op een juiste hoek met het maaiveld. Voor deze toepassing, de 1:4 regel. Voor elke 4ft stijging in de hoogte, de afstand van de basis van de ladder van de muur door 1ft. Zorg er ook voor de ladder wordt geplaatst op een stevige, waterpas ondergrond.
Met behulp van een ladder; Draag anti-slip schoenen met rubber zolen, terwijl het beklimmen van de ladder. Positioneer jezelf in het midden van de sport. Klim voorzichtig, als je mee te nemen dingen. Zoveel mogelijk vragen een persoon om hen de hand, zodat je niet hoeft uit te voeren ze allemaal langs. Voorkomen dat de ene voet op de trede en de andere voet op een andere ondergrond. Als de ladder is hoog, zet ze vast met, en niet klim naar de laatste trede. Tijdens het gebruik van ladders uitbreiding te voorkomen, het beklimmen van de laatste vier sporten. Leun niet, in plaats herpositioneren uw ladder te bereiken wat je wilt. Voorkomen dat de vergadering op de ladder. Nadat u klaar bent met het gebruik van de ladder, veilig plaatsen.
Veiligheid; Vermijd het plaatsen van ladder ergens in de buurt de elektrische leidingen. Gebruik altijd een houten of glasvezel ladder, terwijl het omgaan met elektriciteit. Houd de ladder buiten het bereik van kinderen. Ook tijdens het gebruik, nooit zonder toezicht laten, zelfs voor een korte tijd.
In geval van schade; In geval van een ongeval, niet in paniek, blijf kalm. Beoordeling van de ernst van de situatie. Als er geen schade, langzaam opstaan ​​en beklim de ladder met meer voorzichtigheid. In het geval van licht letsel, bellen voor hulp.
Als u alle veiligheidsregels tips hierboven vermeld, is er een kleine kans op een ongeluk voordoet. Ook leerzaam zijn voor uw familie en vrienden over het veilig gebruik van de ladder, zodat het aantal van de ladder-gerelateerde verwondingen kan worden verminderd.

No comments:

Post a Comment