Saturday 31 March 2012

Gebruik van Duct Tape

God maakte de wereld, maar het is bijeengehouden met duct tape. Anoniem
Dit populaire gezegde beschrijft terecht de veelzijdigheid van duct tape. Duct tape is een multifunctionele tape gemaakt van stof, bekleed met waterdicht materiaal. In het algemeen, deze tape is verkrijgbaar in zilver of zwart van kleur, maar tegenwoordig is vervaardigd in vele kleuren, waaronder transparante degenen die beschikbaar zijn in de markt. Oorspronkelijk werd deze tape eerst gemaakt in 1942 tijdens de Tweede Wereldoorlog en werd vooral gebruikt om munitie gevallen te beschermen tegen water. Deze tape de soldaten hielpen bij de vaststelling van hun armen, voertuigen, vliegtuigen, enz.
Duct tape is ook wel bekend als 'duck tape'. Er kunnen twee redenen achter deze naam. Het kan te wijten zijn aan het gebruikte materiaal bij de vervaardiging ervan. Op dat moment was de tape gemaakt van katoen eend, de stof wordt gebruikt voor het maken van tenten, dekzeilen en poncho's van soldaten. Een andere reden is de waterdichte karakter van duct tape. Het is als de veren van een eend, die haar lichaam kan beschermen tegen water. Echter, zoals het gebruik van tape wijdverbreide werd de naam ook veranderd. De naam 'duct tape' is afgeleid van het gebruik ervan in de verwarming en airconditioning leidingen, maar later bleek dat tape niet kan voorzien van airconditioning en verwarming leidingen afdichting. Het werd ook gebruikt door de astronauten aan boord van de Apollo 17 voor het maken van een aantal reparaties, die hielp om schade aan de Lunar Rover te voorkomen. Nu, duct tape is zo populair dat het wordt gebruikt om designer kleding, handtassen, portefeuilles, te maken enz. Het is iets geworden onmisbaar in elk huishouden.
Laten we een kijkje nemen bij enkele van de toepassingen van duct tape:; Duct tape kan worden gebruikt als een tijdelijk verband. Plaats katoenen doek of papieren handdoeken op de wond en verzegel het met duct tape totdat de juiste medische zorg beschikbaar is. ; Veel novelty items en mode-accessoires kan worden gemaakt van duct tape. Portemonnees, handtassen, model huizen, bloemen, enz. gemaakt van duct tape zijn zeer in zwang. ; Deze tape wordt ook geassocieerd met de behandeling van wratten. Volgens sommige medische studies, is duct tape gevonden om effectief te zijn in het verwijderen van wratten. In deze behandeling genoemd tape occlusie therapie, is deze tape geplaatst over de wrat voor een bepaalde periode, meestal zes weken. Dit helpt bij het eenvoudig verwijderen van wratten. ; U kunt behoudt de versheid van chips en andere dergelijke materialen door het afdichten van de open-pakket met duct tape. ; Duct tape kan worden gebruikt voor het herstellen van gebroken stukken van enig gereedschap, gereedschap, waterslang, fotolijst, enz.; Het is nuttig in het verwijderen van pluisjes van kleding. Wikkel wat tape rond je hand met de kleverige kant naar buiten. Rol het vervolgens over het textiel en zie het verschil. ; Een oude pocket map kan worden gegeven een nieuwe look te bedekken met duct tape. Versterking van de afzonderlijke secties met de tape en het zal zo goed als nieuw. ; U kunt het gebruiken om posters, fix gaten, voor het zomen van jeans, vasthouden aan boekbinden, enz. te versterken; Duct tape kan worden gebruikt om het glas in ramen te voorkomen verpletterend. Alles wat je hoeft te doen is op tape van de ruiten bij sterke wind. ; De veelzijdigheid van duct tape is zo veel dat in Scandinavië, deze tape staat bekend als 'Jezus Tape', uiteraard verwijzend naar het vermogen van de tape om wonderen te verrichten. Duct tape is niet minder dan een wonder, want het kan het uitvoeren van een breed scala aan functies.

No comments:

Post a Comment