Monday 26 March 2012

Nieuwe auto Koopgids

Weet u dat bepaalde auto's bij uw persoonlijkheid past en bepaalde auto's niet? Denkt u dat door het bezit van een glanzende nieuwe cabriolet, zul je populair worden? Nou, als dit zijn uw basisprincipes voor het selecteren van uw auto, u bent in grote problemen, Mister! Een aantal punten moeten worden bewaard in het achterhoofd voordat je versnelling in, anders moet u mogelijk een achteruitversnelling te nemen!
Merken en namen: Onderzoek! Dit is een woord dat echt helpt. Gaan niet altijd door wat de verkopers zeggen. Gewoon omdat ze zeggen het is de meest dure auto, dat maakt het waar! Onderzoek voor jezelf en weten over de kracht, het gemiddelde, topsnelheid, remmen, etc over het voertuig dat u van plan bent te kopen. Het zal zeer nuttig zijn bij het besluitvormingsproces als u zich volledig bewust zijn van de nieuwe technologieën. Kennis over uw rit is van essentieel belang als u van plan bij het handhaven van de zoete stuk van machines goed!
Parkeren: Bij het nemen van de beslissing om een ​​auto te kopen, zorg ervoor dat u in gedachten houden de parkeerplaats voor u beschikbaar. Zeer grote auto's passen niet in kleinere parkeerplaatsen (duh!). Als u woont in de stad, moet je blok of wijk beschikbaarheid van parkeerplaatsen worden bewaard in scherp houden.
Testen Testen: Zorg ervoor dat u een testrit van de auto voordat je zelfs gaan nadenken over de aankoop van een. Je moet comfortabel in de auto en een goed gevoel bij in. Het zou overbodig zijn de onderhandelingen voor een auto die je nog nooit hebt gereden te starten.
Voorwaarden: Er zijn een paar termen die je moet zo weten dat u niet worden genomen voor een ritje. ; Factuur Prijs: Dit is de initiële kosten bij de dealer. Het moet vrachtvervoer kosten (zorg ervoor dat het doet). ; Base Prijs: De prijs van het voertuig in basis, zonder opties. Het omvat standaard uitrusting en fabrieksgarantie. ; MSRP (Monroney sticker prijs): adviesprijs toont de basisprijs, de prijs van de opties die u selecteert, adviesprijs (door de fabrikant, niet jij!), Het transport en het brandstofverbruik. Zoals aangegeven in de federale wet, deze sticker is verplicht en kan alleen worden verwijderd wanneer de auto wordt verkocht (door de koper). ; Dealer sticker prijs: Het heeft de prijzen vermeld op de adviesprijs plus de voorgestelde dealer prijs, extra garage winst, de voorbereiding kosten en undercoating kosten. ; Papier werk: Nadat u het sluiten van de deal, ziet u voor u, een enorme stapel papieren die je nodig hebt om te lezen. In het geval uw dealer heeft al meegemaakt, zorg ervoor dat je niet iets wat je niet van plan te kopen. Zoals, kunnen zij proberen om uitgebreide service contracten, stof bescherming, veiligheid van auto alarmen of een LoJack voertuig locator aan u te verkopen. Als je het wilt, ga je gang. Zo niet, zorg dan dat het is weggelaten uit de documenten.
Per Indiase traditie, is een kokosnoot gebroken in de voorkant van het nieuwe voertuig (op de grond, niet de auto!) vóór de eerste wiel draait, de verzekering van de veiligheid. Ik wil niet suggereren om dat te doen, maar het rijden veilig is een ding dat men altijd kan doen. Deze keer rond, in uw nieuwe auto, niet drinken en rijden, volg de verkeersregels en voorkomen zoomen zonder zorg. Hou van je auto en het zal ervoor zorgen dat u love it rijden!

No comments:

Post a Comment