Friday 2 March 2012

Hardhout Vs Laminaat

De natuurlijke charme en elegantie van uw woning hangt voor een groot deel van het type vloerbedekking dat u kiest. Naast schoonheid, zijn er verschillende andere factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het selecteren tussen de verschillende vloeren opties. Hardhout en laminaat zijn de twee opkomende opties beschikbaar, als u op zoek bent naar een vloer een modieuze en luxe tintje aan uw huis. Echter, zowel de opties hebben een aantal voor-en nadelen, en vereisen een goede evaluatie voordat u kiest voor een in het bijzonder.
Hardhout Vs Laminaat
Hardhouten vloeren is beschikbaar in een reeks van kleuren en is bekend aan een natuurlijke esthetische look bijbrengen om uw huis. Hardhouten vloeren zijn verkrijgbaar in vele stijlen en variaties die een mix van zowel de traditionele als moderne look te bieden. Naast dit, indien hardhouten vloeren behoren worden onderhouden, ze zijn duurzaam en langdurige. Indien goed onderhouden, ze zijn misschien wel de meest duurzame.
Echter, hardhouten vloeren is duur en de installatie ervan is ook heel uitdagend. Anderzijds, laminaatvloeren zijn goedkoper vergeleken met hardhouten vloeren en zijn eenvoudig te installeren. Hoewel, laminaatvloeren zijn eigenlijk niet gemaakt uit hout, ze nog steeds kunnen bieden de smaak van hardhouten vloeren. Laminaatvloeren zijn gemaakt van hoge dichtheid vezel met een langdurige laminaat coating. In vergelijking met hardhouten vloeren, ze zijn meer duurzaam en taai. Laminaatvloeren zijn ook resistent te krassen en deuken. Hardhouten vloeren, anderzijds, zijn vatbaarder voor krassen en deuken en vereisen derhalve periodiek onderhoud of overspuiten. Overspuiten is ook zeer kostbaar en kan stof veroorzaken. Naast, kan overspuiten produceren ook dampen, zoals hardhouten vloeren bevatten een polyurethaan coating.
Hardhouten vloeren zijn meer kwetsbaar voor vocht en vocht en daarom niet geschikt voor alle soorten kamers, zoals de keuken en de badkamer. Laminaatvloer is bestand tegen vocht tot op zekere hoogte, maar zijn zeker niet geschikt voor de hoge vochtigheid gebieden van uw huis. Ander nadeel van hardhouten vloeren, zijn dat krijgen ze verkleurd indien blootgesteld aan direct zonlicht, terwijl in geval van laminaatvloeren, u niet zult tegenkomt zo'n probleem. Maar, de grootste nadeel van laminaatvloeren is dat zelfs als ze zijn diep gekrast of beschadigd, zij niet kunnen worden refinished. In een dergelijke situatie, de enige overgebleven optie is het vervangen van de vloer. Hardhouten vloeren kan worden refinished om een ​​frisse kijk geven, zelfs indien zij zijn vatbaarder voor kras en vlekken. Trouwens, laminaat vloeren zijn meestal glad en raken makkelijk afgestoken. Op basis van de levensduur, hardhout vloeren zijn beter dan laminaat vloeren, want ze kunnen een leven lang meegaan indien goed beheerd. Aan de andere kant, laminaatvloeren kunnen duren ongeveer 20 jaar.
Dus, zowel hardhout en laminaatvloeren hebben specifieke en nadelen. Hardhouten vloeren zijn duur en raken makkelijk bekrast, maar zijn langdurige, terwijl laminaatvloeren zijn goedkoper en resistent tegen krassen. Maar ze hebben een korte levensduur in vergelijking met hardhouten vloeren. Trouwens, je moet rekening houden met tal van andere factoren, zoals uw geschatte budget en de individuele behoeften, voor de keuze voor een bepaald type vloer.

No comments:

Post a Comment