Sunday 11 March 2012

Tekenen met je geliefde Zoals Jij

Met een crush op iemand is iets wat ik herinner mij gebeurt tijdens mijn schooltijd! Het was allemaal over het maken van hem speciale voelen in het zeer goed mogelijk zonder echt te weten over de diepe fijne kneepjes van liefde en relaties! Tienerjaren worden besteed in die eindeloze uitoefening van af of is dit gewoon een crush of ware liefde! Vaak mijn vrienden zouden afvragen of ze zouden worden bemind terug in ruil dan wel of hun geliefden echt gewaardeerd alles wat werd gedaan om de persoon woo. Ja, wat zijn de tekenen om te weten met je geliefde jou leuk vindt? Hoe werkt een meter zijn / haar gevoelens? Is er een geheime formule om te weten over gevoelens van iemand? Nou, dit is iets dat er was altijd in de hoofden van velen en hoewel ik heb geen geheime formule, er zijn zeker enkele tekenen die kunnen wijzen of met je geliefde van je houdt. Dus, stop vreten rond en neem een ​​kijkje op deze tekenen dat kan uitwijzen of je geliefde echt geïnteresseerd is in je!
Telltale Tekenen met je geliefde Houdt u:
Met je geliefde kan niet stoppen met te staren naar jou!; Nou meiden en jongens, als je verliefd kunt geen ogen dan opstijgen je je hebt zeker maar ik heb hem / haar verslaafd aan u! Dit is vaak het geval wanneer u nog om jezelf te introduceren en als je niet kunt begrijpen of hij / zij je leuk vindt of niet, gewoon een controle houden op de blik van de persoon. Met behulp van verschillende methoden van de wetenschap gevoelens door middel van lichaamstaal zal u helpen te begrijpen van een persoon beter. Constant kijken of het stelen van blikken zijn een duidelijk teken om te weten of je geliefde van je houdt!
Met je geliefde maakt een extra inspanning voor u:; Nou, je hoeft niet ongerust te maken over uw geliefden wens u als de persoon maakt een extra inspanning voor je. Het is misschien een simpel ding zijn, zoals u helpen met je huiswerk of zelfs lopen je naar huis. Hij kan echt hoffelijk met u of zij kan koken je iets speciaals. Ongeacht de uitkomst, een extra inspanning gaat alleen om aan te tonen dat hij / zij echt om je geeft, maar niet in staat is om het in woorden!
Met je geliefde houdt om verbonden te blijven met u:; Als u erin geslaagd om een ​​gesprek met je geliefde dan kunt u iemand kent van je houdt als hij / zij toont een gelijk belang in het vinden van een goed gesprek met je hebben. Je zou weten over de niveaus van interesse in je als je telefoon de hele tijd zoemend of hij / zij stuurt u een SMS-bericht te fleuren je dag!
U bent altijd overspoeld met complimenten:; Heeft uw geliefden merken wanneer je een extra inspanning doen om goed te kleden? Heeft hij / zij je vaak compliment? Het kan een zeer precieze observatie worden of hij / zij kan lof met betrekking tot daadwerkelijk te bieden om uw vaardigheden. Wat het compliment, je kan gerust met je geliefde is geïnteresseerd in u en zou graag willen weten dat je beter!
Met je geliefde wil om tijd te besteden met u:; Als je geliefde eens gemakkelijk om uit te gaan op een datum met u of u zelfs helpen met een aantal vreemde klusjes in de buurt, kunt u ervan verzekerd met je geliefde van je houdt! Een ongeïnteresseerde persoon zou uiteraard turn down uw aanbod en ontkennen zelfs het lopen met je mee. Als hij / zij echt geïnteresseerd is, kan u een oproep ontvangt voordat je zelfs denken over het maken van een plan. Als een persoon vindt u van binnen uit, zou iedere persoon gaan een extra mijl te worden met jou!
Uw crush vindt de excuses om dicht bij u:; U mag in hem bult in de bibliotheek of u kunt haar vinden in dezelfde supermarkt waar u gewoonlijk om het hoofd in het weekend. Als je geliefde is dit griezelige gewoonte opduiken op plaatsen waar u meestal frequent, zeker weten dat hij / zij is zeker geïnteresseerd in je! Het enige wat u hoeft te doen is het ijs te breken en als je erin geslaagd dat, gewoon doorgaan en schuur je remmingen om alles over je geliefde te leren kennen!
Zodra u zeker weet dat er wederzijdse interesse is tussen u beiden, krijgt om echt te weten de persoon die in staat zijn de relatie te nemen naar het volgende niveau. Dit zal u helpen het meeste uit uw relatie!

No comments:

Post a Comment