Friday 16 March 2012

Tijdelijke Body Art

Body kunst op zich is in zwang voor een lange tijd in de mode-industrie. Het lichaam is als een doek die mensen gebruiken om hun houding of gewoon hun gevoel voor mode display. Body art kan hebben gevangen in de afgelopen tijd, maar men kan het gebruik ervan zien, zelfs in de oude dagen. Tijdelijke body art wint snel terrein in de vaste rassen. Tijdelijke tatoeages zijn het geven van meer redenen voor mensen om hun creatieve kant laten zien. Aangepaste tijdelijke tatoeages mensen helpen om een ​​ontwerp dat is exclusief en die, welke ook niet permanent te dragen. Tijdelijke tatoeages zijn het meest de voorkeur vanwege de vele factoren. Dus meer mensen de voorkeur om te kiezen voor tijdelijke body art om de nieuwste ontwerpen weer te geven in de mode-industrie. Hier is een blik enkele redenen waarom tijdelijke body art is in de mode en de verschillende vormen van hetzelfde.
Voorkomende redenen waarom Tijdelijke Body Art is de meeste voorkeur:; Het gaat niet om naalden: Een zeker reden om te vieren voor mensen die bang zijn van de naald, tijdelijke body art geeft u de heup kijken zonder al de pijn!
Geen kans op infecties: Het gebruik van naalden voor tatoeages mag niet worden een goed idee voor mensen met een gevoelige huid. Huidallergieën zijn soms een mogelijkheid met permanente tatoeages. Daarom, tijdelijke tatoeages blijken de beste inzet voor mensen die graag in contact met de nieuwste trends, zonder het risico van allergieën.
Nieuwe ontwerpen bij uw stemming past: Tijdelijke body-art zou geven u de mogelijkheid om de bijzondere ontwerp te veranderen als je per stemming. Permanente tatoeages zouden blijven met u voor de levensduur en alleen in geval u een besluiteloos persoon, tijdelijke body art zou zijn meer geschikt voor jou.
De vrijheid van Experimenten: Tijdelijke body art kunt u experimenteren met gemak. Als u niet graag het ontwerp dat is uitgevoerd, kun je het veranderd als het ontwerp verdwijnt! U kunt experimenteren met verschillende methoden om nieuwe effecten te creëren!
Soorten technieken gebruikt voor de tijdelijke Body Art:
Stick-on Tijdelijke Tattoos:; De stick-on tattoo is een van de meest gunstige voor tijdelijke body art. Deze behoren ook tot de meest populaire als tijdelijke kid's tatoeages. Alles wat men hoeft te doen is afpellen van de dekking achter en plak op de huid. Een van de stick-on rassen zou vereisen dat u de tatoeage op de huid en wat water toe te passen over. Deze lost het ontwerp op de huid.
Airbrush Tattoos:; een airbrush methode zou geven u de mogelijkheid van het creëren van een echt artistieke en kleurrijke patronen op je lichaam. Een airbrush tattoo is niet permanent en de methode van schilderen is bijna hetzelfde dat wordt gebruikt op een T-shirt. Een airbrush tattoo is gemaakt met behulp van een stencil met tattoo artiesten. Vandaag zijn er veel technieken ontwikkeld om nieuwe looks voor de airbrush tatoeages te creëren.
Henna Tattoos:; Henna of Mehndi tatoeages zijn een goede optie voor tijdelijke body art! Henna tijdelijke tatoeages zijn zeer populair en in gebruik zijn geweest uit de oudheid. Deze pasta is meestal beschikbaar in kegels, zodat het ontwerp kan worden getrokken op de huid met gemak. Henna tatoeages geven meer ruimte voor creativiteit en is volledig veilig voor de huid. Zodra het ontwerp droogt uit, kunt u wassen met water. Henna laat een oranje kleur op de huid per getekende ontwerp. Men kan zelfs in overleg met een tattoo artiest om aangepaste tijdelijke tatoeages zijn bedoeld om individuele voorkeuren te krijgen.
Deze verschillende vormen van tijdelijke body art zou geven u de mogelijkheid hebben zich modieus zonder de pijn te voelen! Dus, maak een statement door te kiezen voor ontwerpen die het beste vertegenwoordigen u!

No comments:

Post a Comment