Wednesday 7 March 2012

Ijsbreker spellen voor kleine groepen

Een spel-techniek gebruikt om angst en spanning te verminderen op een bijeenkomst of op de eerste dag van een training wordt genoemd als een ijsbreker spel. Bent u zich bewust ijsbrekers speelt een belangrijke rol in het team building en bijeenkomsten? Een ijsbreker spel helpt een ontspannen en op uw gemak voelt met de andere leden van de groep. Je kunt een ijsbreker spel als een tijd-filler ook.
Een paar Icebreaker spellen voor kleine groepen
Probeer deze ijsbreker games die helpen bij het maken van niet alleen de groep op hun gemak, maar ook in hen motiveren. ; Breek je Ego I; Je kan deze ijsbreker gebruiken voor een kleine tot middelgrote groep. Je zou kunnen vragen de deelnemers in te voeren of iets over zichzelf te vertellen, zonder gebruik van de term I. Degene die gebruik maakt van het woord dat ik verliest het spel. Wanneer een deelnemer praat over zichzelf, anderen moeten luisteren. Deze ijsbreker kan worden gebruikt voor trainingen van de luistervaardigheid. ; Four Square, Dit is een van de ijsbreker spelen voor kleine groepen. De benodigde materialen zijn slechts een paar pennen en papier voor de deelnemers. Vraag de deelnemers te verdelen het papier in vier vierkanten. De naam van de pleinen als favoriete hobby's, uw favoriete reisbestemming, een dier dat je graag geworden en belangrijke dingen van je leven. De deelnemers hebben tot dezelfde beelden in de vorm van foto's. De trainer kan hen vragen om zo creatief mogelijk te zijn. Dit is een prachtige ijsbreker spel dat brengt het creatieve talent van de deelnemers. ; Een leugen en twee waarheden; Dit is een geweldig get-to-know ijsbreker spel. Dit spel is voor alle leeftijdsgroepen. Elke deelnemer wordt verondersteld drie verklaringen over hem te maken. Twee verklaringen zou moeten gelden en moet men vals. Hij kon het aandeel van de verklaringen in willekeurige volgorde. Het doel van deze ijsbreker spel is om te bepalen welke verklaring dat vals of een leugen. De begeleider kan de groep vragen om te stemmen voor de stelling dat ze denken dat een leugen is. Aan het einde van elke ronde een deelnemer is bekend te maken van de valse verklaring. Deze ijsbreker kan worden gewijzigd als twee waarheden en een droomwens
Een paar Icebreaker vragen voor kleine groepen
Ijsbreker vragen zijn een onderdeel van ijsbreker games. De ijsbreker vragen worden geïntroduceerd aan het begin van de training om de mensen zich prettig en ook om ze te laten voelen als een deel van een kleine groep. De ijsbreker vragen voor kleine groepen zijn leuk en zette de deelnemers op hun gemak. Deze leuke activiteit van zou maken een geweldige ijsbreker spel voor vergaderingen en trainingen. Een paar ijsbreker vragen staan ​​hieronder vermeld.
Wat is je favoriete stripfiguur - Mickey Mouse of Jerry? Hoezo?
Vertel over uw eigenzinnige manieren?
Praten over je ideale baan
Als een kans krijgen, zou ik willen worden. (Overleg over wie je wilt zijn, naast je zelf)
Als je een nacht persoon wat zou zijn je hobby's?
De vreemdste voedsel dat je geproefd hebben.
Ijsbreker games voor kleine groepen zijn een uitstekende manier om leden van de groep aan elkaar voor. Een facilitator kunnen ontwerpen creatieve ijsbreker games. Facilitators moeten niet bang zijn om uit te proberen verschillende variaties en benaderingen van de ijsbreker spelen tijdens de trainingen.

No comments:

Post a Comment