Monday 5 March 2012

Huwelijksrepetitie Diner Ideeën

Een van mijn favoriete dingen over bruiloften is het feit dat de viering een nacht van tevoren begint. Ik hou van de repetitie diners. Ze zijn meer intieme en minder glamoureus. Hoewel, kunt u strut de stijlvolle cocktailjurken zonder oordeel. Na zijn om een ​​LOTT van bruiloften en diners repetitie heb ik gezien mijn billijk aandeel van het goede, het slechte en het lelijke!
Begin moet worden op een goede nota. Dus ik zal beginnen met het goede, mooie en prachtige repetitiediner Ideeën.
Thematische aanpak: geen bruid zou willen elk thema in haar huwelijk. De eenvoudige bruiloft thema is de meest elegante. Maar je zou kunnen geven een thema aan uw repetitiediner. Zoiets als Griekse goden en Egyptische mythologie zou geven al uw speciale gasten, een kans om uit te kijken van de wereld. Meer ja, welke bruid wil er nu niet naar Cleopatra voor de dag?
Formeel-heid Sake: een formele partij heeft een charme van haar eigen. Men kan gaan voor de elegante formele repetitiediner idee. Zorg ervoor dat de gasten zich bewust zijn dat dit een heeeeel klein beetje formeler dan de centrale receptie (soort kantoor partij type). Blazers en kleine zwarte jurkjes, kunnen we een meer romantische setting?
Fairy Tale Wedding: iedere bruid wil graag een sprookje liefdesverhaal. De bruiloft is natuurlijk een lang en gelukkig, dus waarom niet de repetitie diner te houden zoals het kwam net uit de Assepoester. De bruidegom kon worden Prince Charming en de bruid Assepoester (obviously!) en de bruidsmeisjes kunnen andere sprookje prinsessen. Wie weet, kunnen er meer liefde verhalen wordt geschreven op deze magische nacht!
Nu komen we bij de slechte ideeën. Let wel, kunnen deze ideeën werken onder uitzonderlijke omstandigheden (soms cocktails doen de truc!).
Wild Wild West: Het zou erg slecht als je probeert om uw gasten te krijgen zich te kleden als cowboys averechts werken. Ten eerste kunnen ze zelfs gaan gedragen zoals zij. Ten tweede, zal er een clan van mensen die afkeuren van. En vooral, zal er kans dat de echte cowboys in hen opduiken en tonen zelf. Zoals, gevechten na een paar drankjes, zou het echt verpesten het porselein, toch?
Casual-ty: Een complete casual thema zou je minder vreugde dan u had verwacht. Ik heb eens een casual huwelijksrepetitie bijgewoond, het lijkt opeens wel een willekeurige diner in een BnB. Het was vreselijk! De bruid was teleurgesteld, en de bruidegom was woedend op de houding van mensen. Waarom verpesten het gevoel van de dag-voor-de-special-dag, alleen om uw gasten Comfi maken?
Old School: Men zou kunnen proberen de oude Britse stijl van een dress code. Het zou werken als uw gasten zijn petite en waarschijnlijk modellen. In het geval u een vriend of familielid die iets meer dan een maat 4, kunnen ze je repetitiediner onmogelijk om te dineren in. Als Elizabeth Swann (Keira Knightly) uit Pirates of the Caribbean zegt, U houdt van pijn? Probeer het dragen van een corset!
Nu komen we bij mijn persoonlijke favoriet (omdat de herinnering aan deze ervaring zou waarschijnlijk hilarisch) The Ugly!
Halloween Town: Een overnachting in een jaar is voldoende om een ​​persoon de behoefte om scarily jurk te voeden. Je zou kunnen proberen te laten die avond worden uw bruiloft repetitie diner. Geloof me, dressing als de dode bruid of bruidegom de zombie kan leuk in theorie lijkt, maar in praktische, het is een giller. Meer nog, zou je enkele vrienden (die aanwezig zullen zijn) waarschijnlijk komen er op zoek naar hun speciale iemand (bruiloften zijn het favoriete jachtgebied is), waarom niet specerijen tot jachtactiviteit voor hen? Net als ik, persoonlijk, zou het vreselijk om te dineren met een man die heeft een hamer door zijn hoofd, maar het zou leuk zijn!
Slumdog Millionaire: Omdat het een hit flick, zijn een heleboel mensen die proberen om in de geest van de film te brengen bij hun huwelijk repetities.Waarom zou u wilt dat uw gasten DOWN jurk in uw huwelijk? Verder, waarom zou je naar beneden wilt jurk voor uw bruiloft. Dus zou het niet leuk om uw gasten zet wat werk in om matje voor de repetitie? Nu, pre-alcohol er misschien een paar fronst rond, maar ik ben er zeker van, post-alcohol, zal de fronst omdraaien!
Bruiloft repetities zijn de bonus nacht van de bruiloften. Veel plezier met hen. Wees slim en probeer houd het zo simpel te organiseren mogelijk te maken. Let wel, de bruiloft is de belangrijkste attractie, niet de repetitie! Bon appetit!

No comments:

Post a Comment