Saturday 17 March 2012

Architectonische Opstellen en Design

Geschiedenis van de architectuur kan worden getraceerd tot tijden, toen de mens bouwen schuilplaatsen begon voor zichzelf. De technieken van verschillende soorten constructies, bouwkunde en civiele techniek begonnen evolueren beroepen, wanneer de noodzaak voor de bouw van gebouwen verhoogd. Na een geleidelijke evolutie, de kunst van het opstellen en ontwerpen van een gebouw tot stand gekomen. De disciplines architectuur, civiele techniek en de bouw waren daarom gedifferentieerd.
Wat is Bouwkundig Opstellen en ontwerpen
Architectuur kan blijkbaar worden omschreven als de kunst van het ontwerpen van gebouwen. Het heeft echter een veel bredere reikwijdte en betekenis. Het proces van het maken van een plan omvat het gebruik van de architectonische uitwerking en vormgeving. Tijdens het maken van een plan voor een gebouw van de architect, heeft te veel dingen rekening houden. De eerste die wordt beschouwd als de grootte en het doel van de structuur. Tijdens het maken van een basisontwerp, worden de wiskundige evenals de wetenschappelijke theorieën in gebruik genomen. Wetten van de fysica in verband met de zwaartekracht worden bestudeerd en overwogen om te bepalen, als de structuur van de voorgestelde afmetingen al dan niet zouden staan ​​tegen de trek van de zwaartekracht.
Architectonische uitwerking en het ontwerpen van technieken worden vervolgens gebruikt om de massa en de ruimte van de gehele structuur te bepalen. Het plan dat is opgesteld door de architect is meestal in de verhouding van de werkelijke structuur. Bijvoorbeeld, zijn veel bouwplannen in het rantsoen 1:10. Het plan geeft de burgerlijk ingenieur een zeer goed idee over de structuur die daadwerkelijk uitvoert het proces van de bouw. Enkele van de grootste voorbeelden van structuren die waren gebouwd na een zorgvuldige architectonische uitwerking en ontwerpt, zijn de piramides van Egypte en het Colosseum in Rome. De architecten van deze mega-structuren niet alleen plannen gemaakt op papier, maar ook hun toevlucht tot het maken van een tafel-en kleinbedrijf prototypes van de werkelijke gebouwen. De tabel-en kleinbedrijf prototypes zijn zelfs vandaag, en zijn gemaakt om de breuk sterkte van de structuur te bepalen. Het prototype van een gebouw in principe geven de duurzaamheid, het nut en de schoonheid van het voorgestelde plan.
In het moderne tijdperk, gelet op de huidige ruimte problemen, het architectonisch ontwerp en het opstellen van wordt vaak gebruikt om het volume van het gebouw vast te stellen, de textuur en de algehele opstaan ​​weer te geven. Het wordt ook gebruikt om ervoor te zorgen indien het huidige ontwerp van het gebouw combineert met het landschap of niet. Dit proces omvat het gebruik van effecten zoals licht, schaduw, kleuren van het gebouw en het programma in het algemeen.
Moderne architecten hebben ook vele technieken ontwikkeld, die de geraamde kosten van de hele structuur te bepalen. Deze kosten kunnen worden berekend, terwijl het plan van het gebouw is in zijn uitwerking. In de architectonische uitwerking en vormgeving, is dit proces vaak genoemd als kosten.
Architectonisch ontwerp en het opstellen van ook concepten als ruimtelijke ordening, stedenbouw en landschapsarchitectuur. Deze concepten worden gebruikt om het gebouw meer compact en mooi. Deze concepten worden ook gebruikt om het gebouw te voorzien van een zo groot mogelijke faciliteiten. Nu-een-dag, een onafhankelijke tak van architectonische uitwerking en het ontwerp bekend als, interieur ontwerpen is ook in opkomst. Deze tak richt zich in het maken van het interieur van het gebouw, zo mooi en zo comfortabel mogelijk te maken.
Naarmate de tijd vordert, steeds meer concepten geïntroduceerd in de architectonische uitwerking en vormgeving. Architecten zijn oorlog voeren tegen de zwaartekracht in om nog meer mooie en complexe structuren te ontwerpen.

No comments:

Post a Comment