Wednesday 7 March 2012

Kunstgras: kunstgras Grass Installatie

Kunstgras verwijst naar een man-made gras-achtig materiaal, vervaardigd uit de kunstmatige materialen. Het is ook bedoeld als kunstgras of kunstgras. Het is in de volksmond gebruikt in de sport gronden, bijvoorbeeld in het voetbal, honkbal en hockey arena's. De structuur van het kunstgras worden gebruikt in sportveld verschillen met betrekking tot de soorten van sport. In hockey arena, het kunstgras is kort in vergelijking met die van het voetbal kunstgras. In recente tijden, is kunstgras is gebruikt voor het creëren van kunstmatige gazons in woonwijken en andere grote commerciële complexen.
Kunstgras
De moderne kunstgras bestaat uit een basis van geëxpandeerd polypropyleen, waarvan de andere onderdelen zijn bevestigd. Groen gekleurde rechte vezels (1,5-2,5 inch), bekleed met silicone, zijn gerangschikt, samen met kort krullend vezels. De gekrulde vezels zijn bedoeld ter ondersteuning en de rechte vezels overeind te houden. Aan de voet van de vezels, rubber korrels (ongeveer 1 cm) toegevoegd aan houden de kunstgras zacht. Dit kunstgras-technologie kan variëren met de respectieve aan het merk.
Grass kunstgras: Installatie
Installatie van kunstgras is eenvoudig, mits u aan bepaalde richtlijnen voor het leggen van de grasmat. Allereerst merk het gebied dat u van plan bent om het kunstgras te installeren. Meet en noteer de dimensie van de ruimte zorgvuldig. Elke grote stenen, onkruid en grassen moeten worden verwijderd vóór de installatie van het kunstgras. Naar aanleiding van deze, verwijdert de bovenste laag van de bodem. Laten drogen voor ongeveer een week en stel een laag van crush steen (25-75 mm) in het gebied. Voor een onstabiele bodemtype, je nodig hebt om te leggen ongeveer 100-150mm basismateriaal.
Niveau van het gebied gelijkmatig door gebruik te maken van een hark. U kunt gebruik maken van trillende compactor om verdichting te verlenen aan het basismateriaal. Voor een betere installatie van het kunstgras, een dun laagje zand. Het is niet verplicht om te spuiten zand, als de crush steen is glad en egaal, dan kun je deze stap overslaan. Check voor diepe depressies, indien aanwezig re-niveau het gebied. De volgende stap is het uitrollen van het kunstgras. U kunt de overtollige graszoden ruwweg gesneden door met een scherp mes.
Na het leggen en egaliseren van de kunstgrasmat, zorgvuldig afknippen van de grasmat in nauwkeurige rechte lijnen. Als u de stukken van kunstgras, dan start het leggen van de stukken van het centrum. Terwijl ze dit doen, ervoor zorgen dat de graszoden te leggen in dezelfde richting. Knip de zijkanten van het volgende stuk van het vorige stuk wedstrijd en ga na hetzelfde. Toepassing lijmen langs de naden aan de grasmat goed hechten. Tot slot, veilig de geïnstalleerde kunstgras door het plaatsen van 6 inch lengte nagels na elke 25 inch van de grasmat. Toe te voegen en verspreid infill materiaal (zand of rubbergranulaat) met de hulp van een bezem.
Kunstgras: Voor-en nadelen
Er zijn verschillende voordelen van kunstgras. Het is een duidelijke feit dat kunstmatige gazons zeer minder onderhoud nodig in vergelijking met sportveldgrassen gazons. Eenvoudige afvoer tijdens het regenseizoen is het mogelijk, dat is dus niet in geval van echt gras. Een ander voordeel van kunstgras is de instandhouding van het water, wat gunstig is in de waterschaarste gebieden. Kunstgras is zeer duurzaam, kan een superieure kwaliteit grasmat duren ongeveer 10 jaar. Het kan worden gebruikt voor het creëren van groen in het landschap waar de voorwaarde wordt niet gunstig voor de teelt van natuurlijke sportveldgrassen. Sprekend over de nadelen, het bouwt extreme hitte en vereist incidentele desinfectie te doden pathogenen.

No comments:

Post a Comment