Friday 9 March 2012

Unieke Bruidstaarten met fonteinen

Op een trouwdag, wilt u dat alles wordt speciaal en uniek. Dus waarom niet na te denken over een aantal uitzonderlijke bruidstaarten voor uw speciale dag? Een bruidstaart is een van de meest essentiële accessoire voor een huwelijksceremonie. Het moet voorbereid en versierd met een grote zorg en passie. U kunt de bruidstaart met verschillende smaken zoals geel, wit, banaan, chocolade, kersen-, citroen-, wortel, aardbei en framboos werveling. De meeste bruidstaarten hebben drie of meer lagen en ze zijn prachtig uitgewerkt met een aantal aantrekkelijke glace en toppings. Naast de traditionele cupcakes en ronde taarten, kunt u een ongebruikelijke keuze van bruidstaarten met fonteinen.
Unieke Bruidstaarten met fonteinen
Een bruidstaart met fontein is uniek en ongebruikelijk. Het voegt een dramatisch tintje aan de huwelijksceremonie. Er zijn verschillende soorten fontein bruidstaarten. De taart zelf is ontworpen met een aantal specificaties, kleuren, details en bloemen. Het is typisch ontworpen op de gedifferentieerde platforms, zodat het kan een mini drieledige cascade fontein onder een zeer eerste geplaatst taart tier tegemoet te komen. Enkele typische regelingen voor het maken van de fontein bruidstaarten zijn standaard verticale niveaus, de belangrijkste tier met lagen flankerende elke kant, one-tier gestapelde taarten en trap of spiraal taart regelingen.
Veel mensen kiezen voor een aantal unieke bruidstaarten met fonteinen, die een cachet te bieden aan de huwelijksceremonie. De fontein wordt geplaatst onder de eerste laag van de taart, zodat het water goed te zien. Als u van toepassing verlichting van de fontein, kan zij meer opvallende look. De meeste bruidstaarten met fonteinen bestaat uit kleurrijke bloemen rond de voet van de fontein, het vergroten van de omvang ervan en het creëren van een natuurlijk groene sfeer. U kunt de fontein op de top van de eerste laag van de cake of in plaats van een bruidstaart topper. Echter, de tweede optie minder vaak gebruikt, hoewel het ziet er erg mooi.
Chocolade fontein Wedding Cake
Gebruik van een chocoladefontein als bruidstaart zelf is een andere hedendaagse optie. Een vloeiende chocoladefontein met zijn hoge niveau kan een prachtig alternatief voor de traditionele bruidstaart te worden. Een chocoladetaart gemaakt kan worden met een donkere, witte, melk-, semi-zoete of gekleurde chocolade. De chocolade is eigenlijk chocolade of chocolade fondue, die cascade vaststelling van de gedifferentieerde fontein.
De chocolade fontein bruidstaart is omgeven door een assortiment van verschillende vruchten en andere heerlijke lekkernijen, die de gasten kunnen duik in de chocolade. Enkele van de populaire dompelen items worden vers of gedroogd fruit, noten, pretzels, toffee, spekjes, mini donuts of donut gaten, Graham crackers, mini-sticks, toffees, cake, koekjes mini, mini brownies, pinda bros, cake, koek koekjes, cake en Angel eten rijst krokant behandelt.
U kunt gebruik maken van een aantal toppers fontein om een ​​extra vleugje elegantie toe te voegen. Er zijn speciaal gemaakt toppers die goed gaan met de fontein. Enkele van de meest gebruikte toppers onder meer fruit, vakantie thema's of zelfs persoonlijke naamplaatjes met de namen van de bruid en de bruidegom.
Ga voor wat extra-ordinaire, unieke bruidstaarten met fonteinen en maak uw gasten naar uw huwelijksceremonie jaren herinneren. Deze exclusieve bruidstaarten zou zeker een lift van het paar de stemming ook.

No comments:

Post a Comment