Thursday 22 March 2012

Soorten Matrassen

F. Scott Fitzgerald zei: Het ergste in de wereld is om te proberen om te slapen en niet te doen.
Een matras die niet geven voldoende comfort kan ruïneren uw slaap en voel je je moe en vermoeid. Een goede nachtrust is essentieel voor gezonde lichamelijke en emotionele gezondheid te behouden. Ja, het beste type matras is er een die geeft je een maximum aan comfort. Matras heeft een Arabische oorsprong, betekenis te gooien. Laten we nu eens kijken naar verschillende soorten matrassen die beschikbaar zijn.
Binnenvering matrassen; binnenvering matrassen zijn de meest voorkomende en populaire vorm van matrassen. De ondersteunende structuur van deze matrassen zijn opgebouwd uit rollen. De vorm van de matras wordt vastgehouden met behulp van deze grens draad. De perimeter van elke spoelen is aangesloten op een draad die grenst aan de matras. Speciale veren worden gebruikt aan de randen om een ​​stevige steun te verlenen aan de rand. De bovenste laag van de matras wordt gescheiden door een zware opvulling of isolatie, of een laag van draad gesaldeerd bij elkaar, dat voorkomt dat het zich nestelen in de veren. Het aantal windingen die aanwezig kunnen zijn in de binnenvering matrassen varieert 300-800 en grotendeels afhankelijk van de grootte van de matras. De relatie tussen de dikte van de spoel draad en het aantal gebruikte rollen omgekeerd evenredig is. Zal echter meer het aantal windingen, meer comfortabele matras. Er zijn verschillende soorten rollen die kunnen worden gebruikt in de binnenvering matrassen. De techniek die gebruikt wordt in sterke mate komen de rollen van invloed op de vorm, het comfort en de duurzaamheid van de matras. De onderstaande lijst geeft een beknopt idee over deze rollen. ; Pocket Coil: Dit zijn cilindrische vorm en elk voorjaar wordt onafhankelijk verpakt in een weefsel. Elk voorjaar ondersteunt alleen het gewicht op. Dus elke spoel werkt onafhankelijk en het gewicht is niet verdeeld. Dit type spoel gebruikt in innerspring matras, is de beste keuze voor mensen die hun beurt te veel tijdens het slapen, want dit zal niet storen hun partners. ; Open Coil / Bonnell Coil: Deze spoelen hebben een vorm van zandloper en elke spoel is verbonden met het aangrenzende spoel door een draad die spiraalvormig. Aanvankelijk waren deze rollen bieden een goede ondersteuning, maar ze geleidelijk vermoeidheid met de tijd. ; Offset Coil: Deze zijn vergelijkbaar met spoel open, maar ze zijn vierkant aan de bovenkant en zijn duurder. ; Continu Coil: Een rij van spoelen is opgebouwd uit een enkele draad en deze rij is verbonden met aangrenzende rij met behulp van een spiraalvormige draad. De binnenvering matrassen samengesteld uit dergelijke spoelen kunnen hun vorm te behouden voor een langere periode. ; Matrassen; Deze werden in eerste instantie geproduceerd voor astronauten van de NASA, in 1970, om hen te helpen verlichting te krijgen van de zwaartekracht die zij ondervonden tijdens het opstijgen van een ruimteschip. De typische kenmerken van deze matrassen is dat ze een vorm aan te nemen in de manier waarop de druk wordt uitgeoefend en komen terug naar hun oorspronkelijke vorm na verwijdering van de druk. In 1980 werden deze matrassen geïntroduceerd in de markt voor consumenten. De matrassen zijn gemaakt van een van de drie soorten materialen: tw. visco-elastisch materiaal, latex of polyurethaan.
De visco-elastisch schuim matrassen zijn duur, maar duurzaam en zijn meer in de volksmond bekend als het geheugen schuim matrassen. Latex matrassen zijn relatief populair als ze de slaper zich warm in de winter en koel in de zomer. De visco-elastische matrassen zijn gevoelig voor veranderingen in de temperatuur. Latex matrassen worden aanbevolen voor astma en allergische mensen als ze zich verzetten tegen stof en zijn hypoallergeen. Matrassen zijn moeilijk aan te passen met, in de eerste periode van gebruik en niet een goede keuze voor zware mensen. Consumenten altijd in de war raken, terwijl de keuze voor latex of traagschuim matras.
Luchtbedden; Deze matrassen bieden de mogelijkheid om het comfort aan te passen. De lucht in de matrassen kunnen worden aangepast aan de stevigheid te veranderen. Luchtbedden met verdeelschotten beschikbaar zijn en lucht in de beide zijden van deze matrassen kunnen worden aangepast aan verschillende niveaus. Luchtbedden zijn draagbaar en worden vooral gebruikt om te kamperen of uitjes. Ze lijken op binnenvering matrassen, maar in deze matrassen, de spoel is vervangen door de lucht. Luchtbedden worden ook gebruikt voor een groot deel in ziekenhuizen als ze kunnen worden gebruikt voor verlichting van pijn. Aanvankelijk zijn deze matrassen waren erg duur, maar zijn geleidelijk zuinig.
Waterbedden; Water bedden zijn niet erg populair in vergelijking met andere soorten matrassen. Een uniek kenmerk van waterbedden is dat hun temperatuur kan worden geregeld. Mensen die leven in koude gebieden zou altijd de voorkeur waterbedden. Soft-zijdige en hard-zijdige zijn twee soorten waterbedden. De harde-zijdige waterbedden hebben een houten frame dat stijfheid verleent aan het bed. Soft-zijdig waterbedden zijn onlangs uitgevonden en dus zijn hybride bedden die andere conventionele technieken en water bed te gebruiken. Waterbedden worden aanbevolen voor allergische mensen als het bed kan heel gemakkelijk worden gereinigd met slechts een veeg. Echter, er is altijd een angst voor lekkage met waterbedden.
Eerder een consument had weinig keuzes terwijl het kopen van een matras. Echter, deze dagen een breed scala aan matrassen is beschikbaar en kan een keuze worden gemaakt, afhankelijk van iemands smaak en comfort. Happy Sleeping!

No comments:

Post a Comment