Tuesday 20 March 2012

Soorten Bloeiende kersenbomen

De bloeiende kersenbomen (Prunus serrulata) zijn in principe afkomstig uit Japan, en dus, ook wel Japanse sierkers. Tegenwoordig zijn ze overal te vinden. De bomen zijn zo mooi dat tijdens de bloesem, ze de hemel lijken. Ze zijn meestal gekweekt voor hun sierwaarde. Na een lange winter, het is een geweldig gezicht om deze bomen bloeien zien en te transformeren in iets dat zo mooi. Elk jaar, veel toeristen uit de hele VS, komen om getuige te zijn van de spectaculaire evenement van het Cherry Blossom Festival, in Oregon en Washington DC Sommige populaire variëteiten van de bloeiende kersenbomen zijn als volgt.
Yoshino kers boom: Deze boom heeft witte tot lichtroze bloemen. Het is een attractie van het Cherry Blossom Festival. Het is een snelgroeiende boom en kan snel bereiken een hoogte van 20 meter, maar de boom is ook een zeer korte levensduur. De boom heeft een oosterse vertakking patroon, mooie glanzende bast en donkergroene bladeren. Het moet directe blootstelling aan zonlicht, voor meer dan 6 uur per dag, en goed gedraineerde bodem voor de goede groei.
Okame Cherry Tree: De Okame kersenboom is een hybride van Prunus incisa en Prunus campanulata. Het is een van de meest delicate en mooie oude bomen in deze familie. Het is ook een van de vroegste tot bloei, in de lente. Deze bladverliezende boom kan worden onderscheiden door zijn glanzende roze bloemen, die groeien in clusters van 2-5. In de herfst, de boom is erg mooi vanwege de oranje rode bladeren. De schors onderscheidt zich met een heldere, rood-bruine kleur. Zo kan het worden gebruikt als een sierboom voor het hele jaar. Op de vervaldag, kan de boom te bereiken een hoogte van 20-30 meter. Het kan gemakkelijk aan te passen aan de bodem en milieu.
Weeping Cherry Tree: De nieuwste en meest populaire vorm van kersenbomen heeft grote, witte bloemen, die de hele boom te dekken, zodat ze ook bekend als 'sneeuw fonteinen'. De functies die deze boom onderscheiden van anderen, zijn de wilgentakken die vegen met de wind. Op de vervaldag, ze zelfs de grond raken. De boom heeft een omtrek van ongeveer 20-40 meter. Deze kersenboom behoefte aan extra zorg, want het is vatbaar voor ziekten en schimmelinfecties. De boom moet de volle zon en goed vochtige gronden voor zijn algehele groei. Deze boom groeit niet in koude omgevingen.
Kwanzan Cherry Tree: De Kwanzan kersenboom, vernoemd naar een berg in Japan, heeft roze bloemen. Deze boom heeft dubbel bloeien als in vergelijking met een andere boom, maar is niet in staat om vruchten af ​​te werpen. Zelfs tijdens tijdens de val, het maakt een opvallend oog omwille van zijn gouden bladeren. Volle zon, is los en natte grond ten zeerste aanbevolen voor de groei van deze boom. Het is een intolerantie voor slechte afwatering. Transplantatie van deze bomen is zeer eenvoudig.
Amanogawa Cherry Tree: De bloemen van deze boom kan variëren van wit tot roze, zeer geurig en enkel-of semi-double. Deze kleine boom heeft een omtrek van 4-5 meter. Deze kersenboom heeft kleine zwarte vruchten. Het heeft een zeer mooie, roodachtige-koper schors. De bladeren zijn lang, donker-groen, die geel in de herfst. Deze boom moet de volle zon en vochtige bodem om te groeien.
Herfstbloeiende Kersenboom: Deze boom is het meest unieke van alle. Niet alleen bloeien in het voorjaar, maar ook in de herfst en winter. Dus, wanneer andere bomen zijn bladeren vergieten, heb je dit opvallende, witte boom in uw tuin. Deze kersenboom heeft klassiek wit, semi-dubbele bloemen. In tegenstelling tot normale bloemen met 5 bloemblaadjes; deze boom heeft 10 bloemblaadjes en draagt ​​kleine, zwarte bessen. De bladeren zijn donkergroen die veranderen naar geel-koper vóór de val. De boom is de gemakkelijkste om te groeien, omdat het kan groeien vrijwel overal en altijd.
Er zijn ook vele rassen zoals Whitcomb kersen, Accolade kersen, kersen Shirotae, etc. Deze bomen maken uw werven ziet er prachtig uit, niet alleen tijdens het voorjaar, maar gedurende het hele jaar. Misschien is dit de kwaliteit die maakt ze zo populair is.

No comments:

Post a Comment