Friday 2 March 2012

Ongebruikelijke Bruidstaarten

Een bruiloft taart heeft een speciale plaats in elke huwelijksceremonie. De bruidstaarten worden bereid en versierd met een grote passie en zorg. De meeste bruidstaarten hebben drie of meer lagen en ze zijn prachtig gedetailleerd met een aantal aantrekkelijke glace en toppings. Sommige van de traditionele garnering zoals de kleine modellen van poppen die er uitzien als de bruidegom en de bruid, evenals de gouden ringen, duiven, glazen modellen van dolfijnen, bloemen en vruchten. De traditionele witte bruidstaart is nog steeds erg populair. Echter, vele paren liever wat ongebruikelijke bruidstaarten voor hun zeer speciale dag.
De ongebruikelijke bruidstaarten kunnen worden gemaakt met de vormen van gebouwen, verpakte cadeautjes, bloemen, bomen gebouwen, dieren, mensen of een structuur en vorm. Zij weerspiegelen de bruiloft thema, zoetwaren kunstenaarschap als persoonlijkheid van het echtpaar. Sommige taarten weerspiegelen een familietraditie of een stukje familiegeschiedenis. Speciale belangen, activiteiten en hobby's kan worden overgebracht door middel van de bruidstaart decoraties. Sommige bruiden de voorkeur aan de bruidstaart versieren lijken op hun bruidsjurk. Samen met de traditionele ivoor en witte kleuren, kunnen de taarten worden versierd met levendige toppings. Kleur kan u een fantasierijke kijk, textuur, drama en belang voor de bruidstaart. U kunt elke smaak voor de bruidstaart, variërend van wit tot chocolade, rode Velvet To wortel, pompoen cheesecake.
Ongebruikelijke Bruidstaarten Ideeën
U kunt fantastische bruidstaarten je fantasie en creativiteit te gebruiken. U kunt de bruidstaart in de vorm van het model van een wereldberoemde gebouw of monument, zoals de Eiffeltoren of het Vrijheidsbeeld. U kunt een vierkant bruidstaart met twee zwanen zwemmen in een vijver op de top van de taart. Het kan worden bereid uit het glazuur. De doos bruidstaart is een ander uniek idee om de ongewone bruidstaarten maken. Het is een drie-lagen cake en haar elke laag is ingericht als een andere aanwezige, verzegeld met de bogen.
Een Chinese bruidstaart is een drie-lagen rode taart, versierd met de meest ingewikkelde details en bloemen. Een ander uniek soort bruidstaart is een Phantom of the Opera bruidstaart. Het is een single-gelaagde taart, versierd met rood, zwart en witte kleuren. Een witte masker is geplaatst op de top van de zwarte kers en rode kers doek is gedrapeerd over. U kunt versieren de bruidstaart in de vorm van een kasteel met de bruid en de bruidegom als de prins en de prinses. Er wordt een trapsgewijze bruidstaart met elke tier doet denken aan een koffer is ook een fantastisch idee voor het maken van de ongebruikelijke bruidstaarten.
Een donut taart is een ander ongewoon taart alternatief. Het gaat om een ​​verzameling van donuts van een smaak of een verscheidenheid aan smaken. Alle donuts zijn individueel mat en gerangschikt in een feestelijke manier om een ​​cake te vertegenwoordigen.
Ongebruikelijke Bruidstaarten Thema's
U kunt versieren de uitzonderlijke bruidstaarten volgens de bruiloft thema. Een thema bruiloft kan geven u een goede keuze voor een aantal creatieve ideeën bruidstaart. ; Voor een middeleeuws thema bruiloft, een taart met een gouden kroon, doorweven met donderslagen is een perfecte. ; Een koek met daarop de miniatuur beeldjes van de jonggehuwden op een motorfiets of een klein vliegtuigje past bij de huwelijksceremonie van een avontuur-verliefde paar. ; Voor een Victoriaanse thema bruiloft, kan een taart versierd worden met de Victoriaanse rozen en strikken. ; Als u een Oosters thema bruiloft gekozen, dan kunt u een taart met twee lagen met daarop een vaas vullen met de eetbare handmade orchidee. ; Voor een bloem-thema bruiloft, kunt u de taart versieren met je favoriete bloemen, inclusief vogel-of-paradijs, viooltje, zonnebloem-of roos. ; Voor de seizoensgebonden thema's, een cake kan worden versierd met druivenbladeren, druiven en chrysanten naar de herfst te vertegenwoordigen. Voor de zomer-thema bruiloft, kan een cake worden gedetailleerd met witte margrieten en strikken.; U kunt uw trouwdag echt speciaal en onvergetelijk met ongewone bruidstaarten. Zij zullen uw gasten naar uw huwelijksceremonie jaren herinneren.

No comments:

Post a Comment