Saturday 3 March 2012

Gids voor Understanding vrouwen die een relatie

Waarom is het dat sommige mensen meer succes met vrouwen hebben dan andere? Het is omdat ze begrijpen de psychologie van vrouwen.
Het is absoluut noodzakelijk om te beseffen vrouwen denken anders dan mannen als het gaat om relaties. Ze zijn veel meer intuïtief dan bij mannen. Daarom zijn ze beter in het begrijpen van mannen dan andersom. Ze hebben de neiging om samen te begrijpen problemen en situaties in een keer. Ze nemen een brede kijk op zaken, waardoor ze kans lopen om overweldigd op gelegenheden. Mannen over het algemeen gericht op een probleem in een tijd of een beperkt aantal problemen. Ze zijn ook in staat om zichzelf af te scheiden van problemen en het kijken vanuit een extern perspectief. Eigenlijk vrouwen willen dat iemand te horen uit hun problemen en met hen meeleven.
Vrouwen willen een compliment voor hun schoonheid of de jurk ze sieren. Dit geeft hen het gevoel wenselijk en aantrekkelijk. Het ergste wat je kan doen is lonken naar andere vrouwen als ze in de buurt is. Nooit zeggen dat de andere vrouw is mooier ook al is het een feit. Een vrouw houdt ervan om af en toe verrast worden. Je moet geen dure cadeaus. Waar het om gaat is het sentiment achter het geschenk niet de kostprijs. U kunt bloemen kopen of te presenteren haar met een persoonlijke wenskaart.
Als de vrouw in je leven maakt zich zorgen of pijn, wordt ze jaloers, bezitterig, humeurig en twistziek. Op het einde zal ze stoppen met de openstelling voor u helemaal. Je zult vaak betalen voor het op manieren die je misschien niet eens realiseren. Je moet begrijpen waarom dit allemaal gebeurt en ondersteunend.
Vrouwen in relaties zijn gevoeliger dan hun mannelijke tegenhangers. Dit heeft een fysiologische reden. Ze zijn zich meer bewust van non-verbale cues. Mannen hebben de neiging om gevechten te vergeten, maar dat vrouwen onthoud ze voor een lange tijd. Dat is waarom je iets kunt zeggen tegen je vriendin, en een paar dagen later vraagt ​​ze je: 'Wat heb je eigenlijk toen je zei ...' Dit is omdat de vrouwen overgevoelig bent voor je daden en woorden.
Vrouwen zijn meer gericht op waar de relatie is post. Dit is omdat het in een vrouwen-biologische make-up om te settelen. Zelfs als een vrouw niet zegt, ze is zich ervan bewust dat haar biologische klok is altijd tikt. Vrouwen moeten worden behandeld op een manier voelen ze zich speciaal en belangrijk. Je moet laten zien dat ze is de belangrijkste persoon in jouw wereld. Doe de kleine dingen die er toe om haar te laten weten dat je na te denken over haar, vooral als je uit elkaar bent, anders zal ze emotioneel radeloos.
Vrouwen zijn altijd aangetrokken tot gentleman. Dingen zoals het openen van de deur voor haar en biedt haar je stoel nog steeds van belang in de moderne tijd. Vrouwen altijd de voorkeur aan goed verzorgd en gemanierde mannen. Vrouwen voelen zich aangetrokken tot mannen die zelfrespect en staan ​​op hun voeten. Zij moeten overleg de nodige respect voor vrouwvolk. Vrouwen een hekel mannen die opscheppen en liegen. Zij beoordelen mannen door hoe ze de behandeling van de vrouwen in hun eigen familie.
De moderne vrouw is niet afhankelijk van mannen voor bescherming. Vrouwen hebben meer vrijheid, assertiviteit en onafhankelijkheid dan enig ander moment in de geschiedenis. Dit heeft geresulteerd in vrouwen die veel onafhankelijker in hun relaties ook. In tegenstelling tot populaire opvattingen is het heel goed mogelijk om vrouwen te begrijpen en goed omgaan.

No comments:

Post a Comment