Tuesday 27 March 2012

Hoe het dossier voor echtscheiding

Echtscheiding kan een negatieve invloed op een persoon. Echtscheiding en de vereiste papieren te werken, laat je uitgeput en depressief. Mensen in deze ongelukkige situatie heb geen idee over hoe verder te gaan, waar te beginnen uit, etc. Maar, er zijn bepaalde dingen die je moet dus weten dat als in een dergelijke situatie, beschermt u uzelf en uw belangen, en de echtscheiding gaat soepel.
Hoe het dossier voor echtscheiding
Hoewel, er zijn verschillende soorten van echtscheiding (om precies te zijn, er zijn 6 soorten echtscheiding), de meest eenvoudige en gemeen hebben is een no-fault echtscheiding. No-fault echtscheiding is er een waarin ontbinding van een huwelijk niet nodig een bewijs of een bewijs van schuld tegen een van de partij. De neerlegging van echtscheiding voor alle andere echtscheiding is nagenoeg gelijk. Een van de eerste stappen wanneer u naar een bestand voor echtscheiding is het huren van een goede advocaat, die heeft een indrukwekkend verleden record. Het inhuren van een goede advocaat is als het winnen van 25% van de kans. Weinig procedures die nodig zijn om de echtscheiding te voltooien zijn:; Het koppel moet instemmen met het huwelijk te beëindigen en zich te houden aan de eisen van dat specifieke echtscheiding. ; Een echtelijke Settlement Agreement is in te vullen. Het is een geschreven document dat de scheidende koppels rechten en afspraken over kinderen schetst (indien aanwezig), onroerend goed, enz. De stukken worden ondertekend door zowel de echtgenoten, die getuige door een notaris. De problemen die moeten worden opgelost zijn:; boedelscheiding; Real Estate; voertuigen; huishoudelijke artikelen (meubels, apparatuur), investeringen (aandelen, obligaties, pensioenfondsen); persoonlijke bankrekeningen; verzekeringen; alimentatie, gezag en omgang, kind te steunen; ziektekostenverzekering; Levensverzekeringen, scheiding, schulden, belastingen, het algemeen, in een no-fault echtscheiding, worden de bovengenoemde problemen opgelost door de echtgenoten zelf. De rechtbank heeft geen rol bij het bepalen van dergelijke problemen. ; Zowel de echtgenoten moet dan volledig een financieel overzicht. ; Het verzoekschrift of klacht wordt gelijktijdig uitgevoerd met de toestemming, Vormgeving en Waiver formulier. ; Child Custody Bevoegdheid Vorm; Laatste Oordeel of het decreet; Alle juridische documenten zijn ondertekend, gadegeslagen door het publiek, die vervolgens worden ingediend bij het kantoor van de County Clerk's. Pas dan de rechtbank regelt voor een datum; Zowel de echtgenoten moeten voldoen aan de Scheiding overeenkomst; De persoon die de scheidingspapieren moet aanwezig zijn voor de rechter hoorzittingen. De rechter kan wel of niet de vraag van de persoon echtscheiding en later, kan de persoon over de laatste stappen die moeten worden genomen adviseren; voorbereiden echtscheidingspapieren
Martial Settlement Agreement is de eerste stap te nemen en zodra deze documenten, samen met de financiële afwikkeling, klaar zijn, is het tijd voor de voorbereiding van de scheidingspapieren. Sommige van de documenten die moeten worden ingediend, samen met de echtscheiding documenten, in de rechtbank zijn:; het verzoekschrift of klacht; Vormgeving, instemmings-en Waiver; Child Custody Bevoegdheid Vorm; Laatste Oordeel of decreet; certificaat van echtscheiding of ontbinding van het huwelijk ; Dit zijn een paar eenvoudige stappen die moeten worden gevolgd tijdens het vijlen voor een echtscheiding. U hoeft geen zorgen te maken over eventuele papierwerk, als je een goede echtscheidingsadvocaat. Er moet een goede verstandhouding tussen de scheidende echtgenoten over de verdeling van het pand, alimentatie en de kinderen hechtenis. Als ze niet workout soepel, je zal zeker een hoofdpijn.

No comments:

Post a Comment