Monday 5 March 2012

Mexicaanse stijl meubelen

Verveeld van het saaie kleuren en dezelfde oude meubelen set-ups? Wees niet terughoudend om gedurfde kleuren te gebruiken als je thuis brengen de Mexicaanse stijl. Gedomineerd door rode, bruine en rustieke tinten, deze gewaagde kleuren zorgen voor een gezellige en aards gevoel. Om een ​​element van vet en te houden subtiele, is de sleutel tot het maken van uw huis een authentieke Mexicaanse look-alike.
Mexicaanse stijl Living Room
Kies een lage en comfortabele zitplaatsen gemaakt van rustiek hout. Gebruik een melamine polish voor uw meubels, om het uiterlijk van de oude op zoek naar hout te behouden. Voor een tafel in het midden, pick-up een mozaïek boven op een donkere schaduw van hout met gebogen benen. Om het schoonmaken makkelijker, zet een glazen blad over het mozaïek. U kunt stofferen de woonkamer in leer, de ware gevoel van Mexico krijgen. Wollen en met de hand geweven tapijten in levendige kleuren gaan perfect samen met het decor. Accessoires voor uw muren met ouderwetse houten kozijnen of een typische cowboy hoed!
Mexicaanse Style Kitchen
Kasten en kasten zijn een must als je revamping uw keuken, de Mexicaanse manier. U kunt uw kasten gesneden in de traditionele stijl van Lonestar. Als u ook een eethoek in de keuken, dan overeenkomen met de rest van je thema. Ga in voor houten stoelen en tafels met lederen bekleding uit te brengen in de keuken te ontwerpen. Smeedijzeren lampenkappen zal gele verlichting toe te voegen aan de Mexicaanse touch die u probeert te creëren. Een warme wollen vloerkleed in een rustieke schaduw of een andere kleur of rood zal zeker je mee naar het land van de Indianen.
Mexicaanse stijl Slaapkamers
Voor het toevoegen van een aardachtige beroep op uw slaapkamer, voeg meubelen uit grenen of esdoorn gemaakt. Wijzig de decoratieve voorwerpen van hout en glas smeedijzeren items. Unieke handgemaakte Mexicaanse aardewerk kan enige interesse toe te voegen aan de kamer. Houd een muur gestuct of structuur. Een eenvoudige volant zal een complete make-over voor uw bed. Suikerriet of houten luiken voor de ramen zijn typisch Mexicaanse wijze van decoreren een slaapkamer. Bedlampjes in uw kamer kan hebben lichte tinten met een gele verlichting. Spice up your de slaapkamer van de Mexicaanse manier!
Voor andere kamers, hoef je niet in te gaan voor iets verbeelden dat je zak zal knijpen. Warme kleuren en rustieke of houten meubels kan het werk doen. Slimme winkelen is de sleutel tot uw Mexicaanse inspiratie te verkennen.
De Azteken, Spanjaarden en de Europeanen hebben allemaal bijgedragen in een grote manier om de ontwikkeling van de Mexicaanse architectuur. De Mexicanen hebben gezien hun stijl van decoreren gaan van de Azteken tot high-tech! Hoewel veranderingen bleef een constante factor in de geschiedenis van Mexico van de architectuur, het nooit afgeweken van een superieure kwaliteit van het werk. De Mexicaanse stijl van het meubilair is een emulatie van dezelfde kwaliteit en kunst. Gedomineerd met antiek en ingewikkelde vakmanschap, Mexicaanse stijl van versieren huis brengt een oubollig gevoel van het Westen.

1 comment:

  1. Mexicaanse meubelen zijn inderdaad een tip om op te vrolijken! maar pas op, ook hier kan je last krijgen van boktor in het hout!

    ReplyDelete