Monday 5 March 2012

Hair Extensions

Beroemdheden veranderen regelmatig hun kapsel en menige keer is het de magie van de prachtige hair extensions. Hair extensions kunt een volume, lengte en stijl aan uw kapsel. Het geeft je een totaal nieuwe en aantrekkelijke look. Gebruik van hair extensions is beoefend sinds 1980. Ze zijn door de mens gemaakt of een echte en komen in tal van fascinerende kleuren, stijlen, texturen en lengtes. De natuurlijke human hair extensions zijn de meest effectieve en levensecht. U kunt kiezen voor een perfecte degene die de textuur en kleur van uw oorspronkelijke haar wedstrijden.
Soorten van Hair Extensions
Hair extensions kan bieden een dramatische verandering aan uw uiterlijk en stijl. Ze kunnen worden gebruikt voor het maken van een perfect kapsel voor verschillende gelegenheden zoals bruiloften en partijen. Hair extensions zijn ongeveer 26-30 in lengte. Je moet niet te lang selecteer extensie als het kan een overdruk op je hoofdhuid en schade veroorzaken aan uw oorspronkelijke haar. De uitbreiding van ongeveer 22 of minder is perfect voor een vrouw met een gemiddelde hoogte. Vindt u een breed scala van hair extensions op de markt beschikbaar.
Enkele van de voorkomende soorten haarverlengingen zijn krullend hair extensions, steil haar extensions, clip op hair extensions, etc. Andere dan de traditionele zwarte en bruine kleuren, ze komen in verschillende levendige kleuren, zoals goud, oranje, rood, roze, groen en zelfs blauw. De hair extensions zijn gemaakt van menselijk haar, synthetische vezels of dierlijk haar. De human hair extensions worden beschouwd als de beste, omdat zij het meest natuurlijk uitzien.
Hoe Hair Extensions van toepassing?
U kunt de extensions aan uw oorspronkelijke haar met behulp van verschillende manieren zoals streng-by-streng-methode, of alternatieve bevestiging methoden zoals naai-of binding, de Maleisische techniek, Keratine bonding of netto weeft. In individuele onderdeel methode worden de extensies toegepast op uw oorspronkelijke haar met behulp van warmte-fusing, klemmen, lijm of met behulp van polymeren en wassen. U kunt ook de uitbreiding met een inslag applicatie methode. Een inslag ziet eruit als een gordijn van haren aan elkaar vastgemaakte aan de bovenkant en vrij stromende aan de onderkant. Deze inslagen zijn handgemaakt of machinaal vervaardigd. Hair extensions kan worden toegepast door de methode van binding, dat is een van de eenvoudigste methoden. De hechting lijm wordt aangebracht op de inslag van de verlenging en dan is het toegepast op de wortel van het haar. De uitbreidingen kunnen worden toegepast met behulp van de mini-links-methode. In deze methode, is er geen gebruik van warmte, lijm of remover. Het gaat om een ​​gebruik van kleine cirkelvormige schakels, waardoor je oorspronkelijke haar is getrokken. Het haar wordt gezet in de koppeling en strak geperst.
Behoud van Hair Extensions
Je moet zorgen voor uw hair extensions te nemen om ze in goede conditie. Wanneer u de extensies plaats, doe je haar niet wassen althans voor twee dagen, als de uitbreidingen moeten voldoende tijd om goed in te stellen. Vermijd een veelvuldig wassen van uw haar met extensions, als het kan verwijderen van de extensies. Het is aangeraden dat je moet wassen en diep conditie op een zachte manier om de twee tot drie dagen. U moet gebruik maken van de gespecialiseerde shampoo en conditioner. U kunt ook gebruik maken van de serums, leave-in conditioner of andere styling producten. U kunt krullen, ontkrullen of föhnen van uw hair extensions. Je kunt knippen en stijl in welke vorm dan ook. U kunt zelfs kleurstof de extensies. Echter, voordat hij sterft uw toestel, moet u het type en de textuur van je haar te begrijpen, want verschillende haartypes kleurstof anders. Vermijd het naar bed gaan met natte haren. Wanneer u de hete apparaten gebruikt, houd ze weg van de gebonden topje van de extensie. Run je vingers door de vlecht extensions om klitten te voorkomen.
De exclusieve hair extensions de mensen helpen het verwerven van een charmante uitstraling hebben ze altijd al van gedroomd. Selecteer een perfecte een en ontdek een verbazingwekkende verschil in je uiterlijk.

No comments:

Post a Comment